Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, MasterX είπε

Είναι του ομίλου της intersport με αρκετά κατάστημα στην Αθήνα.

Εγώ παρέλαβα πάντως σήμερα 4 ζευγάρια που είχα παραγγείλει το βράδυ που βγήκαν οι προσφορές.

• Thanks 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MasterX είπε

καλη φαση θα ηταν αλλα δεν τα προλαβαμε τα νουμερα

Δε πρζ θα ξέρετε στις επόμενες εκπτώσεις ότι το συγκεκριμένο κατάστημα παίζει τέτοιες προσφορές. 

Δημοσ.

Εντωμεταξυ τους πήρα 20 τηλέφωνα και συμπλήρωσα την φόρμα επικοινωνίας αλλά τίποτα. Θέλουν δουλίτσα σε αυτό.

Δημοσ.

@CaMp3on..... ισχύει, χθές όλο το πρωί το έφαγα στα τηλέφωνα κ στην αναμονή αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κανέναν... πήρα γεύση απο το πρώτο άκυρο....κ περιμένω 

Δημοσ.

Παραγγελία 4 ζευγάρια παπούτσια την προηγούμενη Πέμπτη πρωί - πρωί , πήρα ένα τηλ μέσα στην εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα.

Χθες απόγευμα τηλ από το κατάστημα Γλυφάδας (εκεί τα συγκεντρώνουν και τα στέλνουν, μου είπε η κοπέλα) υπάρχουν τα 2 από τα 4. 

Το λες και 50% επιτυχία!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zero13cool είπε

Παραγγελία 4 ζευγάρια παπούτσια την προηγούμενη Πέμπτη πρωί - πρωί , πήρα ένα τηλ μέσα στην εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα.

Χθες απόγευμα τηλ από το κατάστημα Γλυφάδας (εκεί τα συγκεντρώνουν και τα στέλνουν, μου είπε η κοπέλα) υπάρχουν τα 2 από τα 4. 

Το λες και 50% επιτυχία!

Ότι πάρουμε καλό είναι 🤣. Η βλακεία τους ήταν που έβγαλαν μεσάνυχτα τις προσφορές και φρακαρε το σύστημα και δέχτηκε παραπάνω παραγγελίες από το απόθεμα που είχαν χωρίς έλεγχο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Pippo90 είπε

Σας έχει έρθει κάποιο email από το site μετά την παραγγελία?

Από χθές δεν μου έχει έρθει κάτι 

Εμενα μου ηρθε το αυτοματοποιημενο για την καταχωρηση τηϛ παραγγελιαϛ και απο τοτε τιποτε αλλο. Εν τω μεταξυ δε μπορω να βρω, στο πολυ δυσχρηστο σαιτ τουϛ, τροπο παρακολουθησηϛ τηϛ παραγγελιαϛ. Αϛ ελπισουμε να μη φαμε ακυρο αφου προκειται για καλεϛ προσφορεϛ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pippo90 είπε

Σας έχει έρθει κάποιο email από το site μετά την παραγγελία?

Από χθές δεν μου έχει έρθει κάτι 

Εμένα τίποτα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gatoulis είπε

Τις τιμές αυτές άραγε τις έχουν και στα καταστήματα ?

Intersport πάντως που κοίταξα πρόσφατα , επειδή είναι κοντά μου κ επειδή (νομίζω) το brand (The athlete's foot) της ανήκει.... όχι, ούτε κάν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Intersport πάντως που κοίταξα πρόσφατα , επειδή είναι κοντά μου κ επειδή (νομίζω) το brand (The athlete's foot) της ανήκει.... όχι, ούτε κάν.

Έχουν διαφορετικές τιμές. Το είχα τσεκαρει και ηλεκτρονικά και σε κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...