Dcmpaira Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, MasterX είπε Είναι του ομίλου της intersport με αρκετά κατάστημα στην Αθήνα. Εγώ παρέλαβα πάντως σήμερα 4 ζευγάρια που είχα παραγγείλει το βράδυ που βγήκαν οι προσφορές. 1
MasterX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 καλη φαση θα ηταν αλλα δεν τα προλαβαμε τα νουμερα
Dcmpaira Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, MasterX είπε καλη φαση θα ηταν αλλα δεν τα προλαβαμε τα νουμερα Δε πρζ θα ξέρετε στις επόμενες εκπτώσεις ότι το συγκεκριμένο κατάστημα παίζει τέτοιες προσφορές.
CaMp3on Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Εντωμεταξυ τους πήρα 20 τηλέφωνα και συμπλήρωσα την φόρμα επικοινωνίας αλλά τίποτα. Θέλουν δουλίτσα σε αυτό.
TechnoState Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 @CaMp3on..... ισχύει, χθές όλο το πρωί το έφαγα στα τηλέφωνα κ στην αναμονή αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κανέναν... πήρα γεύση απο το πρώτο άκυρο....κ περιμένω
zero13cool Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Παραγγελία 4 ζευγάρια παπούτσια την προηγούμενη Πέμπτη πρωί - πρωί , πήρα ένα τηλ μέσα στην εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα. Χθες απόγευμα τηλ από το κατάστημα Γλυφάδας (εκεί τα συγκεντρώνουν και τα στέλνουν, μου είπε η κοπέλα) υπάρχουν τα 2 από τα 4. Το λες και 50% επιτυχία!
Dcmpaira Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, zero13cool είπε Παραγγελία 4 ζευγάρια παπούτσια την προηγούμενη Πέμπτη πρωί - πρωί , πήρα ένα τηλ μέσα στην εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα. Χθες απόγευμα τηλ από το κατάστημα Γλυφάδας (εκεί τα συγκεντρώνουν και τα στέλνουν, μου είπε η κοπέλα) υπάρχουν τα 2 από τα 4. Το λες και 50% επιτυχία! Ότι πάρουμε καλό είναι 🤣. Η βλακεία τους ήταν που έβγαλαν μεσάνυχτα τις προσφορές και φρακαρε το σύστημα και δέχτηκε παραπάνω παραγγελίες από το απόθεμα που είχαν χωρίς έλεγχο.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Εσείς που ξέρατε ότι τρέχει μια βδομάδα δε μπορούσατε να το πείτε νωρίτερα;
Pippo90 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Σας έχει έρθει κάποιο email από το site μετά την παραγγελία? Από χθές δεν μου έχει έρθει κάτι
vangelis_k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, Pippo90 είπε Σας έχει έρθει κάποιο email από το site μετά την παραγγελία? Από χθές δεν μου έχει έρθει κάτι Εμενα μου ηρθε το αυτοματοποιημενο για την καταχωρηση τηϛ παραγγελιαϛ και απο τοτε τιποτε αλλο. Εν τω μεταξυ δε μπορω να βρω, στο πολυ δυσχρηστο σαιτ τουϛ, τροπο παρακολουθησηϛ τηϛ παραγγελιαϛ. Αϛ ελπισουμε να μη φαμε ακυρο αφου προκειται για καλεϛ προσφορεϛ. 1
gatoulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Τις τιμές αυτές άραγε τις έχουν και στα καταστήματα ?
flo1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Pippo90 είπε Σας έχει έρθει κάποιο email από το site μετά την παραγγελία? Από χθές δεν μου έχει έρθει κάτι Εμένα τίποτα.
TechnoState Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 37 λεπτά πριν, gatoulis είπε Τις τιμές αυτές άραγε τις έχουν και στα καταστήματα ? Intersport πάντως που κοίταξα πρόσφατα , επειδή είναι κοντά μου κ επειδή (νομίζω) το brand (The athlete's foot) της ανήκει.... όχι, ούτε κάν.
Dcmpaira Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, TechnoState είπε Intersport πάντως που κοίταξα πρόσφατα , επειδή είναι κοντά μου κ επειδή (νομίζω) το brand (The athlete's foot) της ανήκει.... όχι, ούτε κάν. Έχουν διαφορετικές τιμές. Το είχα τσεκαρει και ηλεκτρονικά και σε κατάστημα.
HiPhonius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Είχα παραγγείλει 3 ζευγάρια και παρέλαβα κανονικά…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα