Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, lector είπε

Ζητα (απαιτησε) τις ηχογραφησεις των κλησεων που εχουν γινει με ολα αυτα που περιγραφεις, και μην πληρωσεις οτιδηποτε χρεωθηκε μετα την ημερομηνια που εφυγες. Οταν καποια στιγμη ερθουν να σου ζητησουν τα ρεστα, τους βαζεις να ακουσουν τις ηχογραφησεις.

Δυστυχώς αυτό δε μπορεί να γίνει, είχα ζητήσει το ίδιο από τη Vodafone όταν είχα μπλέξει για ένα δίμηνο χωρίς ίντερνετ, και μου πούλησαν κάτι της μορφής ότι είναι μόνο για δική τους χρήση και ότι δεν έχουν το δικαίωμα να μου τις κοινοποιήσουν. Οριακά ήμουν έτοιμος να τους κάνω καταγγελία όταν μου έφτιαξαν το ίντερνετ.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nikοs είπε

Πλήρωσέ το εσύ , που είσαι large. Θέλεις να σου στείλω τον rf όταν εκδοθεί;

Δεν ξέρω που ζείς εσύ , εγώ πάντως 20ρικο λογαριασμό δεν είδα ποτέ μου. 

Γαϊδουριά είναι να μην πάρει το ρεύμα στο ονομά του, όχι να κάνω εγώ διακοπή απο την στιγμή που έχω φύγει.

Το θέμα δεν είναι μόνο τα 80-100 ευρώ, το θέμα είναι η στάση του παρόχου.

Ποσο θα ειναι δηλαδη ο ενας μηνας ρευμα που θα πληρωσεις? κανα εκατομμυριο? Πολυ κακο για το τιποτα. Κατσε φατα σε αγχωλυτικα γιατι σου εφαγαν ενα μηνα ρευμα. Την επομενη φροντιζε να γραφεις σωστες αιτήσεις και να μην κατηγορεις αλλους.

Δημοσ.

Ο πάροχος έκανε λάθος που δεν ειδοποιήσε για το λάθος στην φόρμα,   αν μη τι άλλο θα έπρεπε κάποιος απο αυτούς που μίλησε να το δει.

Αυτό που έχει σημειώσει και πιο πίσω ο korakios για το πότε γίνεται η διακοπή (30 ημέρες μετά)  είναι και αυτό ένα θέμα

Ακόμα δηλαδή και να λάμβανε την σωστή αίτηση πάλι δεν θα γινόταν άμεσα η διακοπή

Περιμένεις τον τελικό λογαριασμό,  αν είναι κάτι τραβηγμένο πιστεύω θα πρέπει να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και να τα βρείτε με τις χρεώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ποσο θα ειναι δηλαδη ο ενας μηνας ρευμα που θα πληρωσεις? κανα εκατομμυριο? Πολυ κακο για το τιποτα. Κατσε φατα σε αγχωλυτικα γιατι σου εφαγαν ενα μηνα ρευμα. Την επομενη φροντιζε να γραφεις σωστες αιτήσεις και να μην κατηγορεις αλλους.

Ψάχνεσαι για φασαρία ε; Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου είσαι προβληματικός. Μπήκες με διάθεση να δημιουργήσεις ταραχή και τζέρτζελο. Εγώ τέτοια διάθεση δεν έχω από την άλλη. Μερικοί εδώ έχετε καταστρέψει το Φόρουμ και πάντα επιτίθεστε σε κάθε μέλος που ανοίγει κάποιο θέμα, λες και σας ανήκουν οι κάθε Α.Ε και λυσσάτε να τις υποστηρίξετε.

Παρακαλώ να κλειδώσει, δεν θέλω αντιπαράθεση με μέλη.

Επεξ/σία από nikοs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...