Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manzana είπε

Βικος cola zero. Νομίζω ό,τι πιο κοντινό στην παλιά καλή Κοακόλα.

Προσωπικα δεν μπρω να την πιω. Ειχα παρει δυο εξαδες που ηταν 1+1 και εκανα κανα χρονο να τις καταναλωσω. Πολυ χαλια γευση.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Makis38 είπε

Η Βραζιλιάνικη coca cola εξακολουθεί να είναι μπαρούτι όπως η δική μας παλιά. Παίρνεις 1.5 λίτρο μπουκάλι και μετά από 3 μέρες και ενώ έχουν μείνει ούτε 100 ml μέσα, ανοίγεις το πλαστικό μπουκάλι και κάνει φφφσσσττττ....τρομερή εντύπωση μου έκανε....

Όσες κόκα κολες έχουμε αγοράσει σε μπουκάλι, έχουν ανθρακικό και αντέχουν οριακά ως 3 με 4 ημέρες, από εκεί και μετά χάνουν σημαντικά. 

Αυτό που ανέφερε κάποιος ότι μετά από λίγες ώρες έχει χαθεί όλο το ανθρακικό δεν το βλέπω καθόλου. Μιλαω για zero πάντα. 

6 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Η ποσότητα αλκοόλ κάνει την διαφορά, τα χωρίς αλκοόλ είναι στην ουσία νερό.

Μάλλον μπερδεύτηκε ο κορεκτορας και ήθελες να γράψεις ανθρακικό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrismoute είπε

Απ οτι θυμάμαι και διαβάζω   το εργοστάσιο Θεσσαλονίκης είχε κλείσει , και για 2 μήνες μέχρι να μεγαλώσει η παραγωγή στο Σχηματάρι , γίνονταν εισαγωγές από τη Βουλγαρία . Μετά  λογικά πρέπει να είχε κλείσει κάτι στη Βουλγαρία αφού λένε οτι το Σχηματάρι έγινε superplant και έκάνε εξαγωγές σε 11 χώρες ...     Τώρα διαβάζω οτι εχει κλείσει και ο Βόλος , και ξαναγίνονται εισαγωγές απο Βουλγαρία ...  πιθανότατα βόρεια που δεν πάνε πλοία και έχουν ακριβά μεταφορικά  ;

https://www.kathimerini.com.cy/gr/oikonomiki/epixeiriseis/i-ellada-basikos-komίbos-gia-tin-paragogi-ton-proionton-coca-cola

https://www.espressonews.gr/reportaz/212950/louketo-se-epta-ergostasia-ke-ependysis-sti-voulgaria/

Στον Βολο γινοταν η παραγωγη χυμων αμιτα κλπ και αυτη η παραγωγη πηγε στο σχηματαρι. Ισως σε καποιο μεταβατικο σταδιο για καποιους μηνες να εκαναν καποιες εισαγωγες (δεν το γνωριζω).

Δημοσ.
1 hour ago, manzana said:

Βικος cola zero. Νομίζω ό,τι πιο κοντινό στην παλιά καλή Κοακόλα.

1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

Προσωπικα δεν μπρω να την πιω. Ειχα παρει δυο εξαδες που ηταν 1+1 και εκανα κανα χρονο να τις καταναλωσω. Πολυ χαλια γευση.

ναιιιιιιιιι χαλια μαυρα, δεν πινεται!

Δημοσ.
4 hours ago, Stratosnis said:

Δεν

Ενας τυπος μεσα απ' την κοκα κολα μου το ειπε προσωπικα αλλα και γενικοτερα ακουγοταν οτι πηγε Βουλγαρια για τα φτηνοτερα μεροκαματα. Αλλα βλεπω οτι απαντηθηκε πιο αναλυτικα το ερωτημα. Παντως τοτε εκει γυρω χαλασε η γευση.

Και λαθος μου, στην Ευρωπη εχει κανονικη ζαχαρη, στην Αμερικη εχει σιροπι καλαμποκιου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι τα εκοψα ολα μαχαιρι, και πινω μονο νερο.

Επινα κοκακολα, την εκοψα και πηγα στην ζιρο για να γλιτωσω ζαχαρη, και τωρα την εκοψα και αυτη, γιατι η ασπαρταμη βγηκε πως ειναι καρκινογονα.

που και να μην ειναι, αφορμη εψαχνα για να τη κοψω.

• Like 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, makis269 είπε

Παλιά με δύο γουλιες ετσουζαν μέχρι και τα μάτια,  τώρα είτε νερό είτε κόλα είτε οποιοδήποτε ανθρακούχο πίνω είναι πολύ lite ούτε ένα δάκρυ. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. 

πιείτε Bίκος cola ειδικά με στέβια θα δακρύσετε από το πόσο δυνατό είναι το ανθρακικό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 minutes ago, dtk-386 said:

πιείτε Bίκος cola ειδικά με στέβια θα δακρύσετε από το πόσο δυνατό είναι το ανθρακικό.

θα παρω γιατι το λες εσυ, εαν δεν, κρυψου

Δημοσ.
23 minutes ago, Ntinaras said:

Εγω παλι τα εκοψα ολα μαχαιρι, και πινω μονο νερο.

Επινα κοκακολα, την εκοψα και πηγα στην ζιρο για να γλιτωσω ζαχαρη, και τωρα την εκοψα και αυτη, γιατι η ασπαρταμη βγηκε πως ειναι καρκινογονα.

που και να μην ειναι, αφορμη εψαχνα για να τη κοψω.

Green cola με στέβια. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, great είπε

θα παρω γιατι το λες εσυ, εαν δεν, κρυψου

την πρώτη φορά που την άνοιξα και άρχισα να πίνω κόντεψα να πάθω κολούμπρα.....

δεν άντεξα 4η γουλιά!!!

απίστευτα πολύ ανθρακικό.

Δημοσ.

Έχω κόψει τις κόκες κλπ εδώ και χρόνια,  πριν μερικές μέρες μου ήρθε πραγματικά μια τρελή επιθυμία να έχω αυτό το γνώριμο γαργαλητό στον λαιμό,  νόμιζα πως δεν είχε αποθηκευτεί σωστά και έχασε το ανθρακικό,  αλλά από αυτά που διαβάζω  μάλλον έτσι είναι πλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...