Shinji ikari Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Απο τοτε που πηγε το εργοστασιο στη Βουλγαρια χαλασε. Και δεν βαζουν ζαχαρη εδω και πολλα χρονια, κανενας δεν βαζει, βαζουν σιροπι καλαμποκιου. 2
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Καμία σχέση η coca cola του σήμερα με την "χθεσινή". Η τωρινή είναι απλά ένα νερόπλυμα (όχι πως δεν πίνω ). Μάλιστα αν τύχει κανείς και πάρει μπουκάλι (μισόλιτρο ή πιο μεγάλο) πιει λίγο και μετά την κλείσει για να πιει αργότερα, τότε όταν την ξανανοίξει θα δει ότι πλέον έχει γίνει απλό ζαχαρόνερο. Στην περίπτωσή μου πάντα καταλήγει στο νεροχύτη σε αυτό το σενάριο. Ερώτηση, μεταξύ αστείου και σοβαρού. Την αλλαγή της γεύσης και της γενικότερης "παρουσίας" της τη θεωρώ δεδομένη. Ως προς τα άλλα χαρακτηριστικά της (πολλοί την προτείνουν για καθάρισμα σκουριάς, κλπ) έχει παρατηρήσει κανείς κάποια διαφοροποίηση ή σε αυτούς τους τομείς (αν και δεν είναι το ζητούμενο) έχει παραμείνει σταθερή; 2
RTW4ever Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Εγώ μόνο Green cola και Green αναψυκτικά εδώ και χρόνια. 5
filip123go Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 5 hours ago, Inuyasha said: Επίσης τεράστια διαφορά κάνει και το εργοστάσιο παραγωγής γιατί αλλάζει η κυρία πρώτη ύλη, το νερό Αυτό. Εγώ την αλλαγή που λέει ο ts την κατάλαβα, όταν πήγε το εργοστάσιο στη Βουλγαρία. Νόμιζα απλά ότι ήταν η ίδια μου (δεν πίνω και πολύ συχνά) αλλά μάλλον έχουν και άλλοι την ίδια εντύπωση.
Ducatista Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Φανατικός καταναλωτής κόκα κόλα απο όσο με θυμάμαι πριν light και μετά zero τον τελευταίο χρόνο περίπου δεν πίνεται καθόλου παίρνω πλέον αραιά και που ενω πριν κάθε μέρα 1 με 2 μπουκάλια σίγουρα.. γεύση χαλι και χωρίς το σωστό ανθρακικό.. πραγματικά άθλια... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2023 από Ducatista
Makis38 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Η Βραζιλιάνικη coca cola εξακολουθεί να είναι μπαρούτι όπως η δική μας παλιά. Παίρνεις 1.5 λίτρο μπουκάλι και μετά από 3 μέρες και ενώ έχουν μείνει ούτε 100 ml μέσα, ανοίγεις το πλαστικό μπουκάλι και κάνει φφφσσσττττ....τρομερή εντύπωση μου έκανε....
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Makis38 είπε Η Βραζιλιάνικη coca cola εξακολουθεί να είναι μπαρούτι όπως η δική μας παλιά. Παίρνεις 1.5 λίτρο μπουκάλι και μετά από 3 μέρες και ενώ έχουν μείνει ούτε 100 ml μέσα, ανοίγεις το πλαστικό μπουκάλι και κάνει φφφσσσττττ....τρομερή εντύπωση μου έκανε.... Πες μου ότι την δοκίμασες στην Ελλάδα και ότι την φέρνει το ???????? κατάστημα. Pleeeeease
Mhdenistis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Η ποσότητα αλκοόλ κάνει την διαφορά, τα χωρίς αλκοόλ είναι στην ουσία νερό. 4
ma3stros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Παιδια ποιος εχει πει οτι το εργοστασιο παραγωγης ειναι στη Βουλγαρια? Δεν εφυγε ποτε εργοστασιο απο Ελλαδα να παει Βουλγαρια... διαφορα τμηματα εφυγαν... Απλα τα εργοστασια μαζευτηκαν και εμειναν αν δεν κανω λαθος 3 (σχηματαρι, Ηρακλειο Κρητης, Αιγιο) αν μιιλαμε παντα για την 3Ε 2
magictoboggan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Πιείτε ξυνό νερό με λεμονάκι να την ακούσετε Dolby Digital από το ανθρακικό. 3
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Makis38 said: Η Βραζιλιάνικη coca cola εξακολουθεί να είναι μπαρούτι όπως η δική μας παλιά. Παίρνεις 1.5 λίτρο μπουκάλι και μετά από 3 μέρες και ενώ έχουν μείνει ούτε 100 ml μέσα, ανοίγεις το πλαστικό μπουκάλι και κάνει φφφσσσττττ....τρομερή εντύπωση μου έκανε.... Ε εντάξει. Λίγο υπερβολική η σύγκριση με τη βραζιλιανικη αλλά οκει.
Stratosnis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Σίγουρα έχει αλλάξει η σύσταση. Υπάρχουν εργοστάσια της 3E στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι προμηθεύονται και από εκεί. Πολλοί για λόγους ανταγωνισμού εισάγουν και από γειτονικές χώρες. Μπορείς να δοκιμάσεις αν βρεις κάπου την μανταρινάδα της Ικαρίας, νομίζω αυτό και τα αναψυκτικά της pellegrino είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.
Shinji ikari Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 53 minutes ago, ma3stros said: Παιδια ποιος εχει πει οτι το εργοστασιο παραγωγης ειναι στη Βουλγαρια? Μεσα απ' την κοκα κολα το ειπαν. Και ποια τμηματα εφυγαν; μιλαμε πριν 10-15 χρονια;
michael92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, Bitbit είπε Πριν χρόνια, περισσότερα από 10, ίσως και 20 άρχισα να έχω την εντύπωση πως η κόκα κόλα δεν έχει το ανθρακικό που είχε. Δεν έκαιγε τόσο. Την ίδια εντύπωση είχαν κι άλλα άτομα που το είχαμε συζητήσει. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά πιστεύω σταδιακά μειώθηκε το ανθρακικό χωρίς να πάρουμε χαμπάρι. Πάντως θα στοιχηματιζα πως αν είχα μια κόκα κόλα εκείνης της εποχής και μια τωρινή, θα καταλάβαινα τη διαφορά Δεν είναι η ιδέα σου. Μείωσαν το ανθρακικό από όταν έκαναν τα μπουκάλια λεπτότερα. Τα σημερινά μπουκάλια έχουν το μισό πλαστικό σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Αν δεν μείωναν το ανθρακικό θα έσκαγαν από τη πίεση. 15 ώρες πριν, phanispal είπε Εσύ από την ποσότητα του ανθρακικού κρίνεις την ποιότητα ενός αναψυκτικού; Παίζει τεράστιο ρόλο στη γεύση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις