paoke9 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι δική μου εντύπωση ή έχουν γίνει σαν νερό τα αναψυκτικά; Η κόκα κόλα πίνεται σαν να είναι νερό, σε λιγότερο από λεπτό, μπορώ να πιω όλο το ποτήρι. Δοκίμασα και τη ζερο, ίδια. Δοκίμασα πεπσι, ίδια. Δοκίμασα και σπραιτ μετά από πολύ καιρό, ακόμη χειρότερη, το ανθρακικό σχεδόν δεν υπήρχε. Δοκίμασα και 7up. Έχουν αλλάξει ΟΛΑ ποιοτικά; Θυμάμαι πολύ ωραία γεύση από παλιά στην κόκα κόλα και στην σπραιτ αλλά πλέον δεν υπάρχει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από paoke9 5 1 1
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Εσύ από την ποσότητα του ανθρακικού κρίνεις την ποιότητα ενός αναψυκτικού;
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 21 minutes ago, paoke9 said: Είναι δική μου εντύπωση ή έχουν γίνει σαν νερό τα αναψυκτικά; Η κόκα κόλα πίνεται σαν να είναι νερό, σε λιγότερο από λεπτό, μπορώ να πιω όλο το ποτήρι. Δοκίμασα και τη ζερο, ίδια. Δοκίμασα πεπσι, ίδια. Δοκίμασα και σπραιτ μετά από πολύ καιρό, ακόμη χειρότερη, το ανθρακικό σχεδόν δεν υπήρχε. Δοκίμασα και 7up. Έχουν αλλάξει ΟΛΑ ποιοτικά; Θυμάμαι πολύ ωραία γεύση από παλιά στην κόκα κόλα και στην σπραιτ αλλά πλέον δεν υπάρχει. Μήπως τηνε πλακώνουτε στα παγάκια; 1
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Κάτι κάνεις λάθος, κανένα δεν είναι σαν νερό. 6
makis269 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Παλιά με δύο γουλιες ετσουζαν μέχρι και τα μάτια, τώρα είτε νερό είτε κόλα είτε οποιοδήποτε ανθρακούχο πίνω είναι πολύ lite ούτε ένα δάκρυ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. 4
Bitbit Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Πριν χρόνια, περισσότερα από 10, ίσως και 20 άρχισα να έχω την εντύπωση πως η κόκα κόλα δεν έχει το ανθρακικό που είχε. Δεν έκαιγε τόσο. Την ίδια εντύπωση είχαν κι άλλα άτομα που το είχαμε συζητήσει. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου αλλά πιστεύω σταδιακά μειώθηκε το ανθρακικό χωρίς να πάρουμε χαμπάρι. Πάντως θα στοιχηματιζα πως αν είχα μια κόκα κόλα εκείνης της εποχής και μια τωρινή, θα καταλάβαινα τη διαφορά 5
lector Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Αν επινες σημερα μια κοκακολα εκεινης της εποχης σιγουρα θα καταλαβαινες τη διαφορα.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Εγώ είχα πιει πρόσφατα ένα αναψυκτικό που ήταν ανθρακούχος χυμός από βυσσινο, νομίζω είχε μπόλικο ανθρακικό και δεν το έπινες μονορούφι με τίποτε. Όσο για τα υπόλοιπα γνωστά αναψυκτικά. Καμία σχέση όπως ήταν πριν 20 χρόνια. Δεν τα θεωρώ νερό βέβαια, είναι υπερβολή. Αλλά έχουν αλλάξει την original σύσταση που είχαν παλιά. Coca cola μόνο zero, η αλλη η κλασσική είναι σαν να πίνεις baygon.
andreaspA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, paoke9 είπε Είναι δική μου εντύπωση ή έχουν γίνει σαν νερό τα αναψυκτικά; Η κόκα κόλα πίνεται σαν να είναι νερό, σε λιγότερο από λεπτό, μπορώ να πιω όλο το ποτήρι. Δοκίμασα και τη ζερο, ίδια. Δοκίμασα πεπσι, ίδια. Δοκίμασα και σπραιτ μετά από πολύ καιρό, ακόμη χειρότερη, το ανθρακικό σχεδόν δεν υπήρχε. Δοκίμασα και 7up. Έχουν αλλάξει ΟΛΑ ποιοτικά; Θυμάμαι πολύ ωραία γεύση από παλιά στην κόκα κόλα και στην σπραιτ αλλά πλέον δεν υπάρχει. Και ελεγα οτι ειναι ιδεα μου. Το ανθρακικο εχει μειωθει απιστευτα. Εδω σου πεφτει κατω το μπουκαλι η κοκα κολα και πας σε 2 λεπτα ακριβως και την ανοιγεις! Που πριν χρονια αν το εκανες αυτο, θα ξετρυπαγε και το ταβανι και θα πηγαινε στον απο πανω! 5
rodosf1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλοι συμφορουμιτες, οι αλλαγές σε τέτοιας ευρείας κατανάλωσης κ establishment προϊόντα είναι πολύ αργές, με πολύ έρευνα αγοράς από πίσω κ μόνο μετά την έγκριση της μητρικής στην Αμερική εταιρείας. Κ οι προδιαγραφές είναι σε ενα εύρος στάνταρ παγκόσμια +/- κάποια ανοχή. Δύσκολο θεωρώ να είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή, ίσως εμείς απλά έχουμε πλέον εθιστεί/συνηθίσει τη γεύση κ δεν μας φαίνεται ίδια. BTW Ανθρακικό δεν έχουν τα ανθρακουχα ποτά, εχουν ως πρόσθετο διοξείδιο του άνθρακα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2023 από rodosf1 1 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, paoke9 είπε Είναι δική μου εντύπωση ή έχουν γίνει σαν νερό τα αναψυκτικά; Η κόκα κόλα πίνεται σαν να είναι νερό, σε λιγότερο από λεπτό, μπορώ να πιω όλο το ποτήρι. Δοκίμασα και τη ζερο, ίδια. Δοκίμασα πεπσι, ίδια. Δοκίμασα και σπραιτ μετά από πολύ καιρό, ακόμη χειρότερη, το ανθρακικό σχεδόν δεν υπήρχε. Δοκίμασα και 7up. Έχουν αλλάξει ΟΛΑ ποιοτικά; Θυμάμαι πολύ ωραία γεύση από παλιά στην κόκα κόλα και στην σπραιτ αλλά πλέον δεν υπάρχει. Πινεις απο μπουκαλι,για αυτο. Πιθανοτατα δεν εχει και καλη θερμοκρασια.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Εδω σου πεφτει κατω το μπουκαλι Εκει ειναι το προβλημα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Την πιο καλή γεύση σε coca Cola, μόνο σε γυάλινο μπουκάλι Αλλαγές σίγουρα γίνονται κυρίως σε συνδιασμο με οργανισμούς υγείας ώστε να συμμορφωθεί με τα νέα στάνταρ που ορίζουν Επίσης τεράστια διαφορά κάνει και το εργοστάσιο παραγωγής γιατί αλλάζει η κυρία πρώτη ύλη, το νερό Το καταλαβαίνω γιατί περνώ περισσότερο όταν βρίσκω coca Cola βανίλια, και παραπάνω γεύση έχουν αλλά και ανθρακικό 2
andreaspA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Inuyasha είπε Επίσης τεράστια διαφορά κάνει και το εργοστάσιο παραγωγής γιατί αλλάζει η κυρία πρώτη ύλη, το νερό Πραγματι. Το mini market στο χωριο μου, φερνει Βουλγάρικη για να μπορει να την δωσει σε φυσιολογικη τιμη, και ειναι εντελως νερο! χειροτερη ακομα και απο την Ελληνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις