Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 8:05 ΜΜ, Witcher1st είπε

Οσοι το αγορασετε, στα αληθεια θα δινετε 90 ευρω για ενα παιχνιδι;

Έχω τόσα πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει καθόλου ή δεν έχω τερματίσει οπότε δεν με απασχολεί το κόστος των καινούριων (τουλ για την ώρα).

Είχα 2 κονσόλες oled που τις πούλησα εδώ και πολύ καιρό και η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει απίστευτα να παίζω zelda totk handheld. Μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο θα πάρω το 2. 

Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 8:58 ΜΜ, CMOS_Z είπε

Έχω τόσα πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει καθόλου ή δεν έχω τερματίσει οπότε δεν με απασχολεί το κόστος των καινούριων (τουλ για την ώρα).

Είχα 2 κονσόλες oled που τις πούλησα εδώ και πολύ καιρό και η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει απίστευτα να παίζω zelda totk handheld. Μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο θα πάρω το 2. 

Switch 2 Edition Zelda games won't support cloud saves to backup your data

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

amazon γερμανιας και γαλλιας εχει την 512gb της lexar για οποιον ενδιαφερεται.

166 ευρω βγαινει απο γερμανια που το πηρα

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν κάνετε λίγο κράτει με τις κάρτες μνήμης; 

256GB θα έχει η κονσόλα, μου αρκούν για τον πρώτο καιρό προσωπικά. Θα περιμένω για προσφορά στις κάρτες, ακόμα και μέχρι την Black Friday αν χρειαστεί.

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 19/4/2025 στις 4:56 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Είναι δύσκολο (αλλά όχι απίθανο) να μιλάμε για downgrade όταν το switch oled έχει ένα από τα χειρότερα oled panel που κυκλοφορούν. Να είχε κάτι αξιόλογο με σωστά χρώματα χωρίς green-purple tint και hdr να το συζητήσουμε.. έστω και 720p με χαλιά response time και 60Hz.

Δεν έχω δει το switch 2 και δεν πιστεύω κανέναν reviewer εάν δεν το δω από κοντά γιατί τα ίδια έλεγαν και για το oled και ήταν τραγικό. Καλύτερα ένα τυπικό ips παρά ένα κακό oled.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.

Φαίνεται πως το Joy-Con 2 Charging Grip το οποίο πωλείται ξεχωριστά και δεν έχει σχέση με το απλό Grip που περιέχει το πακέτο πέρα από την φόρτιση των Joy-Con έχει και τα GL/GR Buttons που υπάρχουν και στο pro controller.

https://store.nintendo.ie/en/joy-con-2-charging-grip-000000000010015098

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...