Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ 6 minutes ago, Vagosman said: Sorry αλλά δεν σώζεται. Δεν εδωσαν τιποτα ουσιαστικό στα νεα προ κοντρολ και για να σπρώξουν τον κόσμο κόβουν κάτι πολύ βασικό, το wake. Αν ειναι να πάρουμε και Hori. Τι εχει δηλαδή και δεν μπορει να ξυπνήσει το 2; Δεν γνωρίζω τι έχει και δεν μπορεί να το κάνει wake, φαντάζομαι ότι έχουν και τα PS4 controllers και δεν μπορούν να κάνουν wake το PS5. Ξαναλέω, είναι λεπτομέρεια το ότι δεν λειτουργεί το home button, ας ήταν αυτό το μοναδικό πρόβλημα της κονσόλας. 1
Brazhlias Δημοσ. χθες στις 09:12 πμ Δημοσ. χθες στις 09:12 πμ 15 λεπτά πριν, Vagosman είπε Sorry αλλά δεν σώζεται. Δεν εδωσαν τιποτα ουσιαστικό στα νεα προ κοντρολ και για να σπρώξουν τον κόσμο κόβουν κάτι πολύ βασικό, το wake. Αν ειναι να πάρουμε και Hori. Τι εχει δηλαδή και δεν μπορει να ξυπνήσει το 2; Το 2 κοιμάται βαριά. 😆😆😆 10
Vagosman Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, Brazhlias είπε Το 2 κοιμάται βαριά. 😆😆😆 και οι καταναλωτές το ίδιο, ας μην έτρεχαν για pre-order να έσφιγγαν τα γάλατα λίγο. 2
mansa2k Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Vagosman είπε και οι καταναλωτές το ίδιο, ας μην έτρεχαν για pre-order να έσφιγγαν τα γάλατα λίγο. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην εξαντληθούν οι προπαραγγελίες. Η όποια αντίδραση θα φανεί μακροπρόθεσμα. Πάντως και οι Αμερικάνοι φαίνεται να λένε τα ίδια, η τιμή της κονσόλας τρώγεται (αν δεν αλλάξει) αλλά των παιχνιδιών είναι πρόβλημα. Τα υπόλοιπα ας τα λύσει η Ν με τις ανάλογες επιπτώσεις. Για την ώρα ακόμα δεν ανακοίνωσαν την έναρξη των προπαραγγελιών στην Αμερική.... ---- Edit: Η μεγάλη πουστια που έκανε η Ν είναι η κατακόρυφη αύξηση των τιμών στα ψηφιακά παιχνίδια ενώ παράλληλα δεν προσφέρει gold coins αλλά ούτε και τα Game Vouchers. Είναι ξεκάθαρο ότι κινούμαστε προς ένα ψηφιακό μέλλον αφού οι χωρητικότητες θα ξεφύγουν. Ακόμα και τα BR δεν θα είναι ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις μελλοντικά, βασικά ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα. Η Ν από την άλλη που έχει μείνει στις κασέτες με τίποτα. Επομένως έστρωσαν τον δρόμο από τώρα αυξάνοντας κατακόρυφα και στο ψηφιακό κομμάτι τις τιμές χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία. Ίσως οδηγούμαστε σε μια κατάρρευση της βιομηχανίας μακροπρόθεσμα γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης. Ειδικά όταν η παγκόσμια οικονομία δείχνει να πηγαίνει χειρότερα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει όραμα και δεν ενδιαφέρονται να προσφέρουν λύσεις παρά μόνο να χρεώσουν περισσότερο τους καταναλωτές. Το GTA6 δεν θα φέρει την άνοιξη για την βιομηχανία παρά μόνο για το GTA6. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από mansa2k 4 1
Vagosman Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Συμφωνώ, όλα δείχνουν προς βαθιά παγκόσμια ύφεση με όλους τους δείκτες πτωτικούς. Το NsW2 δείχνει να ειναι οντως δυνατό, είναι θετικό το σχεδόν 100% reverse compatibility αλλα ίσως και δίκοπο μαχαίρι. Όσοι έχουν backlog θα συνεχίσουν στο 2 ή θα παραμείνουν στο 1; Τα 1st party Gen2 δεν δικαιολογούν την άμεση αγορά. Προσωπικά περισσότερο χαλβαδιάζω το κούμπερπάνκ (cyberpunk) αλλα οχι σε αυτες τις τιμές. Είναι απαράδεκτο για την ηλικία του. Γνώμη μου ειναι ο καταναλωτής να περιμένει, να δείξει φρένο στις ορέξεις της Νιντυ γιατι δεν το πήγε πολύ καλά. Χρεώνει και τον Ιαπωνικό αέρα στα σακουλάκια συσκευασίας. Ειδικά το νέο HW των περιφερειακών δεν δικαιολογεί την αναβάθμιση. Ψηφιακό μέλλον αλλα με ακριβά μέσα αποθήκευσης; 1
dim_plo Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Για εμένα, πάντως, η αισχρή τιμολόγηση των ψηφιακών τίτλων σε συνδυασμό με την πάγια πολιτική περί μη εκπτώσεων αυτών (θέλω να πιστεύω ότι) θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ακριβώς αντίστροφα εσαεί: Θα συνεχίσω να πληρώνω (πρακτικά ελαφρώς) ακριβότερα για το φυσικό μέσο έχοντας τη δυνατότητα να κάνω ό,τι θέλω με αυτό. Και να μπορώ να το βλέπω στο ράφι μου και όχι ως ένα tile στο main menu. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε και αυτό. Δεν είμαι heavy volume user; Πιθανόν. Γνωρίζω ότι το φυσικό μέσο δεν είναι ό,τι παλιότερα με τάσεις περαιτέρω προγραμματισμένης απαξίωσής του; Ασφαλώς. Όσα... digital εμπόδια και αν μου βάζουν, με ωθούν στο να μην υιοθετήσω ποτέ αυτόν τον τρόπο "ιδιοκτησίας" gaming υλικού. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από dim_plo 4 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες Sony Vet Shuhei Yoshida Says Nintendo Is "Losing Their Identity" With Switch 2 "To me it was a bit [of a] mixed message from Nintendo. In a sense, I think Nintendo is losing their identity, in my opinion. For me, they are always about creating a new experience, designing hardware and games together to create something, [an] amazing new experience. But Switch 2, as we all anticipated, is a better Switch, right? It's a larger screen, more powerful processor, higher resolution, 4K, 120fps... They even had the hardware person starting the stream, like other platforms do, right? And because it's a better Switch, the whole core premise of the Switch 2 is, you know, 'we made things better', and that's something other companies have been doing all the time." λολ 6
mansa2k Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Γενικώς λόγω των τιμών η Ν έδωσε τροφή για σχόλια σε διάφορους γνωστούς και αγνώστους. Οι συγκρίσεις με το Steam Deck είναι τελείως άστοχες. Η τοποθέτηση του DF πως το NS2 αντιστοιχεί στο ps4 τεχνικά είναι επίσης άστοχη. Διαφωνώ με τον Yoshida όταν οι περισσότεροι αυτό που ζητούσαν ήταν μια συνέχεια του NS1 όπως και έγινε. Αυτό που δεν περίμενε κανείς -και αναφέρει- είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα. Στην τελική έβαλε mouse επιλογή και το gamechat φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση για τα επίπεδα της Ν που δεν είχε καθόλου παρουσία σε αυτό το κομμάτι πρωτύτερα. Αν είναι κάτι εκτός φιλοσοφίας της Ν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν περίμενα τέτοιες επιλογές. Εκτός από το κομμάτι που στο φορητό θα μπορούσε να αποδίδει σε επίπεδα ps4. Όσο για την τροφή που έδωσε η Ν να περιμένει και την συνέχεια γιατί σε αυτές τις τιμές οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες και θα υπάρχει γκρίνια για το παραμικρό ακόμα και για αποδόσεις των παιχνιδιών σε τυπικά θέματα. 3
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 24 minutes ago, mansa2k said: Γενικώς λόγω των τιμών η Ν έδωσε τροφή για σχόλια σε διάφορους γνωστούς και αγνώστους. Οι συγκρίσεις με το Steam Deck είναι τελείως άστοχες. Η τοποθέτηση του DF πως το NS2 αντιστοιχεί στο ps4 τεχνικά είναι επίσης άστοχη. Διαφωνώ με τον Yoshida όταν οι περισσότεροι αυτό που ζητούσαν ήταν μια συνέχεια του NS1 όπως και έγινε. Αυτό που δεν περίμενε κανείς -και αναφέρει- είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα. Στην τελική έβαλε mouse επιλογή και το gamechat φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση για τα επίπεδα της Ν που δεν είχε καθόλου παρουσία σε αυτό το κομμάτι πρωτύτερα. Αν είναι κάτι εκτός φιλοσοφίας της Ν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν περίμενα τέτοιες επιλογές. Εκτός από το κομμάτι που στο φορητό θα μπορούσε να αποδίδει σε επίπεδα ps4. Όσο για την τροφή που έδωσε η Ν να περιμένει και την συνέχεια γιατί σε αυτές τις τιμές οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες και θα υπάρχει γκρίνια για το παραμικρό ακόμα και για αποδόσεις των παιχνιδιών σε τυπικά θέματα. Το πρώτο, κύριο και σημαντικότερο πρόβλημα που έχουμε άπαντες με το NSw2 (ακόμα και όσοι βάλαμε προπαραγγελία) είναι η τιμολόγηση του S/W. Το αμέσως επόμενο αρνητικό είναι η έλλειψη OLED οθόνης, αλλά με τεράστια διαφορά από το πρώτο. Ο Yoshida απέφυγε χαρακτηριστικά να αναφέρει αυτό που όλοι έχουμε τονίσει ως αδιανόητο και ανέφερε μερικές μάμπο τζάμπο σαχλαμάρες, λες και είμαστε στο 2010. Γιατί άραγε; 🤨 3
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mansa2k είπε Το GTA6 δεν θα φέρει την άνοιξη για την βιομηχανία παρά μόνο για το GTA6. Αυτο ακριβως.Οπως δικαιολογημενα κραζουμε την nintendo για την τιμη του mario kart world,το ιδιο θα κανουμε και για την τιμη του gta6 το οποιον θα κοστιζει ανετα 100 ευρω τουλαχιστον.Ελπιζω βεβαια να κραξουν οι παντες και οχι να λενε παλι περι budget κτλπ 2 ώρες πριν, Malthador είπε Sony Vet Shuhei Yoshida Says Nintendo Is "Losing Their Identity" With Switch 2 "To me it was a bit [of a] mixed message from Nintendo. In a sense, I think Nintendo is losing their identity, in my opinion. For me, they are always about creating a new experience, designing hardware and games together to create something, [an] amazing new experience. But Switch 2, as we all anticipated, is a better Switch, right? It's a larger screen, more powerful processor, higher resolution, 4K, 120fps... They even had the hardware person starting the stream, like other platforms do, right? And because it's a better Switch, the whole core premise of the Switch 2 is, you know, 'we made things better', and that's something other companies have been doing all the time." λολ Ειπαμε οτι και να δειχνανε θα τους κραζανε.Αν δεν βγαζανε δυνατοτερο switch και βγαζανε κατι καινουργιο ,τοτε θα λεγανε γιατι οχι ενα switch 2. Κραξτε την nintendo για τους σωστους λογους(τιμες sw) και οχι για το οτιδηποτε. 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Γενικώς λόγω των τιμών η Ν έδωσε τροφή για σχόλια σε διάφορους γνωστούς και αγνώστους. Οι συγκρίσεις με το Steam Deck είναι τελείως άστοχες. Η τοποθέτηση του DF πως το NS2 αντιστοιχεί στο ps4 τεχνικά είναι επίσης άστοχη. Μην ασχολεισαι με το df.Ουτε να κατσεις να γελασεις μαζι τους δεν ειναι πλεον.Ακομα θυμαμαι τα 59fps που ειχαν πει για το mk8 για το wiiu. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το πρώτο, κύριο και σημαντικότερο πρόβλημα που έχουμε άπαντες με το NSw2 (ακόμα και όσοι βάλαμε προπαραγγελία) είναι η τιμολόγηση του S/W. Το αμέσως επόμενο αρνητικό είναι η έλλειψη OLED οθόνης, αλλά με τεράστια διαφορά από το πρώτο. Ο Yoshida απέφυγε χαρακτηριστικά να αναφέρει αυτό που όλοι έχουμε τονίσει ως αδιανόητο και ανέφερε μερικές μάμπο τζάμπο σαχλαμάρες, λες και είμαστε στο 2010. Γιατί άραγε; 🤨 Την πεμπτη εχουμε το αποκλειστικο direct για το mkw οπου θα προσπαθησουν να δικαιολογησουν γιατι αξιζει τα 90ευρω. Θα δουμε τι εχει να προσφερει οπου λογικα θα δουμε ολα τα modes που θα εχει ,εκ των οποιων θα εχει επιτελους και story mode ; Με βαση κατι εικασιες-συνομωσιες που χαζευα ,εχουμε αμεση συνδεση με το super mario land του gameboy. Προσωπικα οπως λες malthador και εγω εννοειται εχω κανει preorder την κονσολα(bundle με το mkw) Θεωρω πως το mario kart world θα ειναι κορυφη.Τωρα 90 ευρω κορυφη εννοειται πως δεν το γνωριζω αλλα απο εκει και περα ο καθενας κρινει με την τσεπη του αν αξιζει ή οχι ενα παιχνιδι. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από dekulinkgr 2
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 ώρες πριν, dim_plo είπε Για εμένα, πάντως, η αισχρή τιμολόγηση των ψηφιακών τίτλων σε συνδυασμό με την πάγια πολιτική περί μη εκπτώσεων αυτών (θέλω να πιστεύω ότι) θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ακριβώς αντίστροφα εσαεί: Θα συνεχίσω να πληρώνω (πρακτικά ελαφρώς) ακριβότερα για το φυσικό μέσο έχοντας τη δυνατότητα να κάνω ό,τι θέλω με αυτό. Και να μπορώ να το βλέπω στο ράφι μου και όχι ως ένα tile στο main menu. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε και αυτό. Δεν είμαι heavy volume user; Πιθανόν. Γνωρίζω ότι το φυσικό μέσο δεν είναι ό,τι παλιότερα με τάσεις περαιτέρω προγραμματισμένης απαξίωσής του; Ασφαλώς. Όσα... digital εμπόδια και αν μου βάζουν, με ωθούν στο να μην υιοθετήσω ποτέ αυτόν τον τρόπο "ιδιοκτησίας" gaming υλικού. Για αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται να αγοράσω το πακέτο με το Mario kart που στο δίνουν ψηφιακό.
naruto14 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Όσο και να διαφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική της κονσόλας, των παιχνιδιών και με την γενικότερη φιλοσοφία σε αυτό το θέμα με τη Nintendo, μάλλον θα τα σκάσω με την προπαραγγελία από amazon fr. Αλλά θα είναι ως αντικατάσταση του Steam Deck OLED που έχω. Διαφορετικά, δεν θα έπαιρνε φράγκο από μένα η μαμά Nintendo με τέτοιες κινήσεις
kourt71724 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 hour ago, dekulinkgr said: Με βαση κατι εικασιες-συνομωσιες που χαζευα ,εχουμε αμεση συνδεση με το super mario land του gameboy. link?
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 λεπτά πριν, kourt71724 είπε link? Fan theory προφανως αλλα Enemies from Super Mario Land, who haven't been seen in a new Mario game for at least 3 decades, were spotted in demo footage of World UFOs were also spotted in the key art Super Mario Land's main villain, Tatanga (who also hasn't been seen in 3 decades), is an alien επισης 1
mansa2k Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ακομα θυμαμαι τα 59fps που ειχαν πει για το mk8 για το wiiu. Το θυμάμαι περισσότερο επειδή κάποιος τότε (προφανώς συγγενής του Terminator ή του RoboCop) έγραφε με σιγουριά ότι θα παρατηρεί την διαφορά στο ένα frame και θα του χαλάει την εμπειρία!!! 46 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Fan theory προφανως αλλα Υπάρχουν και άλλοι εχθροί από διάφορα Mario Games ακόμα και από το 3D World. Δεν περιμένω να σημαίνει κάτι παραπάνω. Αυτό που περιμένω να μάθουμε είναι ο λόγος ύπαρξης του open world. Τα Grand Prix and Knockout modes δεν συσχετίζονται με open world στοιχεία. Είναι γραμμικές διαδρομές στην τελική. Για την ώρα ξέρουμε ότι θα συλλέγεις/ενεργοποιείς τα παρακάτω τρία πράγματα: Στο βίντεο δείχνει ότι κάθε περιοχή ξεκλειδώνει διάφορα outfits. Δεν είναι ξεκάθαρο όμως αν σχετίζονται με τα παραπάνω ή απλά με τις τροφές (η περίφημη σακούλα ως αντικείμενο) που υπάρχουν στις πίστες. Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια το παράπονο μου για επαναφορά ενός racing action adventure single player αντίστοιχο του Diddy Kong Racing. Δεν νομίζω πάντως πως κινείται προς κάτι τέτοιο το ΜΚW. Είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί συνέχεια του Tour και βάση αυτού θα πρέπει να περιμένουμε αντίστοιχα πράγματα που θα προσελκύσουν το ανάλογο κοινό. Επίσης πέρα από το φορτηγό υπάρχουν και τα θαλάσσια οχήματα για το open world, κομμάτι. Κάποιος ιστότοπος έγραψε και για χειρισμό UFO. Αναφέρθηκε επιλογή για 120 fps. Έχω δει κάποια νέα σκηνικά όπως αυτό και μηχανισμούς όπως όταν σκάει blue shell στο νερό να δημιουργείται ωστικό κύμα. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από mansa2k 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα