ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 7 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν υπάρχει ακόμα microSD express κάρτα πάνω από 256GB αυτή την στιγμή προς πώληση στην λιανική. Προσέξτε πολύ όσοι βάλετε παραγγελία, το πιθανότερο είναι να λάβετε κανονική SD που να μην έχετε τι να την κάνετε. Οι νορμάλ microSD θα παίζουν με τα OG Switch games; Όπως π.χ. το SeX παίζει τα XBOX/X360/XONE games από τον εξωτερικό σκληρό, αλλά τα SeX|S games τα θέλει στον εσωτερικό δίσκο (ή στο άλλο το proprietary φλασάκι); Εγώ πάντως παρέλαβα. 7
john9 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Ωραίος! το ερώτημα είναι οι ταχύτητες των επίσημων nintendo micro sd ex θα είναι ίδιες όπως με αυτόν τον lexar που πήρε ο φίλος? ρωτάω γιατί βλέπω ταχύτητες στον lexar 900/s kai 600 mb/s Η τελικά οι licensed επίσημοι της nintendo θα είναι πιο αργοί με ίσως μικρότερο κόστος?
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 27 λεπτά πριν, john9 είπε Ωραίος! το ερώτημα είναι οι ταχύτητες των επίσημων nintendo micro sd ex θα είναι ίδιες όπως με αυτόν τον lexar που πήρε ο φίλος? ρωτάω γιατί βλέπω ταχύτητες στον lexar 900/s kai 600 mb/s Η τελικά οι licensed επίσημοι της nintendo θα είναι πιο αργοί με ίσως μικρότερο κόστος? Γράφουν ότι είναι η ίδια σειρά της samsung με σήματα nintendo οπότε είναι μεταξύ 800 και 880. Όπως και να έχει είναι γρήγορες οπότε τσιμπάτε άφοβα. Για όσους ακόμα σκέφτονται πόσο ισχυρότερο είναι το Switch 2 από το πρώτο, ορίστε η επίσημη απάντηση. 1 22
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 5 hours ago, ikaruga24 said: Εγώ πάντως παρέλαβα. Από που παράγγειλες; Στο amazon δεν την βγάζει διαθέσιμη πριν τον Ιούνιο. ---------------------------- Να ενημερώσω ότι ήδη έχουν βγει διάφορα must-have αξεσουάρ για προπαραγγελία από τις γνωστές εταιρείες: Skull & Co - Satisfye - Jsaux Αν και έχω μείνει ευχαριστημένος με τα προϊόντα της Jsaux στο Steam Deck μου, προσωπικά πάλι προς Skull & Co θα κινηθώ στο NSw2 (η Satisfye ποτέ δεν με βόλεψε, οπότε τρώει άκυρο από εμένα). Θα τσιμπήσω NeoGrip + βαλιτσάκι, D-pad με χρωματιστά κουμπάκια, καθώς analogue caps.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 27 λεπτά πριν, Malthador είπε Από που παράγγειλες; Στο amazon δεν την βγάζει διαθέσιμη πριν τον Ιούνιο. Amazon. Με το που τελείωσε το direct την παράγγειλα και μάλιστα όταν μπήκα να πάρω έγραφε ήδη μόνο 10 κομμάτια είχαν μείνει. Πληρώνεις ακριβά για την συγκεκριμένη. Είχε 150 λίρες και είχα Amazon voucher 30 λίρες για την άμεση αγορά οπότε 120 λίρες. Του τεστιν 150 ευρώ περίπου. 1
drjohn1980 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει στο amazon.com με τελικη τιμη 120 ευρω με το τελωνειο και τα μεταφορικα μεσα https://www.amazon.com/dp/B0DYBW1MNC?smid=ATVPDKIKX0DER&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1 3
firepc Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Η Nintendo έχει ήδη αποστείλει πάνω από 1 εκ. Switch 2 στην αγορά των Η.Π.Α. https://unboxholics.com/news/gaming/120807-i-nintendo-echei-idi-aposteilei-pano-apo-1-ek-switch-2-stin-agora-ton-ipa
Braveheart1980 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 ώρα πριν, drjohn1980 είπε Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει στο amazon.com με τελικη τιμη 120 ευρω με το τελωνειο και τα μεταφορικα μεσα https://www.amazon.com/dp/B0DYBW1MNC?smid=ATVPDKIKX0DER&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1 Σατανά.... Μου δίνουν ελπίδες τέτοιες τιμές πάντως πως προς το καλοκαίρι / φθινόπωρο παίζει να βρούμε στα 150€+ 1tb (λέμε τωρα) 1
chek2fire Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 5 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Σατανά.... Μου δίνουν ελπίδες τέτοιες τιμές πάντως πως προς το καλοκαίρι / φθινόπωρο παίζει να βρούμε στα 150€+ 1tb (λέμε τωρα) Εδω ευρώπη στην ίδια τιμή έχουν την αντίστοιχη 250αρα 1
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Εδω ευρώπη στην ίδια τιμή έχουν την αντίστοιχη 250αρα Η συγκεκριμένη Lexar στο Amazon ειναι ακριβή, γιατί την πουλάει ένας 3ος πωλητής και όχι το ιδιο το Amazon.
Braveheart1980 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Το Switch 2 δεν θα έχει επιτεύγματα, όπως μας επιβεβαίωσε η Nintendo Το Hades 2 θα είναι console exclusive στο Nintendo Switch 2, ενώ θα έρθει και στο Switch 1! Η Nintendo λέει ότι η “αξία” του Mario Kart World δικαιολογεί την τιμή των $80 Μολις 480p ανάλυση η Hori ‘Piranha Plant’ έναντι 1080p της Nintendo 1
Vagosman Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Απαράδεκτοι, ωθούν αγορά νέου προ
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2 hours ago, Vagosman said: Απαράδεκτοι, ωθούν αγορά νέου προ Καλά μην το τραγικοποιούμε, αν ήθελαν να σε αναγκάσουν αγοράσεις νέα controllers, θα έκοβαν εντελώς το compatibility με τα προηγούμενα. 2
Vagosman Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μόλις τώρα, Malthador είπε Καλά μην το τραγικοποιούμε, αν ήθελαν να σε αναγκάσουν αγοράσεις νέα controllers, θα έκοβαν εντελώς το compatibility με τα προηγούμενα. Sorry αλλά δεν σώζεται. Δεν εδωσαν τιποτα ουσιαστικό στα νεα προ κοντρολ και για να σπρώξουν τον κόσμο κόβουν κάτι πολύ βασικό, το wake. Αν ειναι να πάρουμε και Hori. Τι εχει δηλαδή και δεν μπορει να ξυπνήσει το 2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα