john9 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 23 ώρες πριν, Fulgore είπε https://www.skroutz.gr/s/32497030/Adata-Premier-Extreme-SDXC-256GB-Class-10.html στα γρήγορα μονο αυτο μου βγάζει, που προφανώς δεν αξίζει. Πάντως νομίζω ότι τα 512 gb θα ήταν οκ τα 256 μου φαίνονται οριακά
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 8 λεπτά πριν, john9 είπε Πάντως νομίζω ότι τα 512 gb θα ήταν οκ τα 256 μου φαίνονται οριακά Δυστηχώς οι συγκεκριμένες microSD είναι αρκετά σπάνιες, και κυρίως 128/256gb βρισκεις πχ στο amazon, σε υψηλες σχετικα τιμές, απο Sandisk και Lexar. Αυτό τον μήνα ανακοινώθηκε η πρώτη 1TB κάρτα, που παιζει να κοστιζει 250-300ευρώ. 1 1
john9 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 42 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δυστηχώς οι συγκεκριμένες microSD είναι αρκετά σπάνιες, και κυρίως 128/256gb βρισκεις πχ στο amazon, σε υψηλες σχετικα τιμές, απο Sandisk και Lexar. Αυτό τον μήνα ανακοινώθηκε η πρώτη 1TB κάρτα, που παιζει να κοστιζει 250-300ευρώ. Ακριβή όντως https://www.e-shop.gr/adata-asd512gex3l1-c-premier-extreme-512gb-sdxc-pcie-gen3-x1-sd-70-u3-v30-p-PER.330931
blasterdark86 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου σε πρωτη φαση δεν θα μας χρειαστει. Να ωριμασει λιγο η αγορα και σιγουρα θα βρεθει κατι πιο vfm 3
Braveheart1980 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, john9 είπε Ακριβή όντως https://www.e-shop.gr/adata-asd512gex3l1-c-premier-extreme-512gb-sdxc-pcie-gen3-x1-sd-70-u3-v30-p-PER.330931 Αυτη ΔΕΝ ειναι microSD, είναι SD Επεξ/σία 10 Απριλίου από Braveheart1980 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου Δεν υπάρχει ακόμα microSD express κάρτα πάνω από 256GB αυτή την στιγμή προς πώληση στην λιανική. Προσέξτε πολύ όσοι βάλετε παραγγελία, το πιθανότερο είναι να λάβετε κανονική SD που να μην έχετε τι να την κάνετε. Οι νορμάλ microSD θα παίζουν με τα OG Switch games; Όπως π.χ. το SeX παίζει τα XBOX/X360/XONE games από τον εξωτερικό σκληρό, αλλά τα SeX|S games τα θέλει στον εσωτερικό δίσκο (ή στο άλλο το proprietary φλασάκι);
Charismo Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε για αγορά microSD. Θα έχει λίγα παιχνίδια στην αρχή εκ των πραγμάτων η κονσόλα, οπότε φαντάζομαι το storage management δεν θα έχει πρόβλημα τους πρώτους μήνες. Επεξ/σία 10 Απριλίου από Charismo 3
john9 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 52 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Αυτη ΔΕΝ ειναι microSD, είναι SD Σε ευχαριστω για την επισημανση! 29 λεπτά πριν, Charismo είπε Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε για αγορά microSD. Θα έχει λίγα παιχνίδια στην αρχή εκ των πραγμάτων η κονσόλα, οπότε φαντάζομαι το storage management δεν θα έχει πρόβλημα τους πρώτους μήνες. ok και με τα ψηφιακα παιχνιδια που θελω να μεταφερω απο την παλια micro sd του πρωτου switch στο καινουριο τι γινεται? εκει θα χρειαστει σιγουρα μια micro sd express νομιζω 1
thagkol Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, john9 said: Σε ευχαριστω για την επισημανση! ok και με τα ψηφιακα παιχνιδια που θελω να μεταφερω απο την παλια micro sd του πρωτου switch στο καινουριο τι γινεται? εκει θα χρειαστει σιγουρα μια micro sd express νομιζω Τα ψηφιακά φαντάζομαι θα μπορείς να τα ξανακατεβάσεις από το nintendo store εφόσον σου ανήκουν. Δε θα έδινα τόσα χρήματα για κάρτα μόνο για αυτό το λόγο, το ξανακατέβασμα είναι δωρεάν Για να επανέλθουμε στο θέμα, τα μόνα exclusive που αναμένονται αυτή τη στιγμή είναι το MKW και το Donkey Kong; Το MP4 διάβασα θα βγει και στο παλιό switch, σωστά; Επεξ/σία 10 Απριλίου από thagkol 1
john9 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Συμφωνούμε αδερφε αλλά οκ τα ξανα κατεβαζω μετα δεν θα θελουν καπου να αποθηκευθουν? εχω γυρω στους 15 τιτλους ψηφιακα
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν υπάρχει ακόμα microSD express κάρτα πάνω από 256GB αυτή την στιγμή προς πώληση στην λιανική. Και όμως υπάρχει Αμερική μέχρι και το Gamestop έχει κάρτες μέχρι 1TB Επεξ/σία 10 Απριλίου από Fulgore 3
shadow_gp Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για να είμαι σίγουρος έκανα pre-order την "official" 256GB από το Nintendo store. Επεξ/σία 10 Απριλίου από shadow_gp 2
mansa2k Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, thagkol είπε Για να επανέλθουμε στο θέμα, τα μόνα exclusive που αναμένονται αυτή τη στιγμή είναι το MKW και το Donkey Kong; Το MP4 διάβασα θα βγει και στο παλιό switch, σωστά; Και το καινούργιο Hyrule Warriors αλλά δεν ξέρω αν αργότερα το ανακοινώσουν και για NS1. Δύσκολο το βλέπω αλλά ποτέ δεν ξέρεις... 1 ώρα πριν, Malthador είπε Οι νορμάλ microSD θα παίζουν με τα OG Switch games; Όπως π.χ. το SeX παίζει τα XBOX/X360/XONE games από τον εξωτερικό σκληρό, αλλά τα SeX|S games τα θέλει στον εσωτερικό δίσκο (ή στο άλλο το proprietary φλασάκι); Please note: Nintendo Switch 2 is only compatible with microSD Express cards. If the microSD cards you have used for Nintendo Switch do not support microSD Express standards, you cannot use them with Nintendo Switch 2. ---- Κάποια που έχουν αναφερθεί στην πράξη: https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/accessibility/ Επεξ/σία 10 Απριλίου από mansa2k 2
john9 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, shadow_gp είπε Για να είμαι σίγουρος έκανα pre-order την "official" 256GB από το Nintendo store. Νομίζω εκτός απο την official καλή επιλογή λόγω ταχύτητας είναι και αυτή https://www.amazon.de/-/en/SanDisk-microSD-Express-Recording-RescuePRO/dp/B0DFQGVLYF/ref=sr_1_4?crid=E64TY4AGALGJ&dib=eyJ2IjoiMSJ9.sYp2oAaszFc5qe5rdsDciimzUBVGV6IaXngFBXAR2UFLe9QRtGhPmjUkmvDbDFrX9dOm51XcqfcpsbXuPpQK2YiRY2Pk7E9u2TfwfSrXxssSE1_w7Z9zmQEYjBnoJrUq4Om0iM-Nsf9C9mkYOKXJhUpPrzvECVOaobuIZKlrIWWV1e5ObYGqGlwgwrV6Dvp4E_7Y7vxDkS_o_ITIWFwiWjcA03DuX3FsbMew5-mTCkQ.GvWBzV58D5LBaEVpxwWMaXicoEn5nzb9qsU_TvN2-Ns&dib_tag=se&keywords=micro+sd+express&qid=1744272257&sprefix=micro+sd+express%2Caps%2C1009&sr=8-4 Επεξ/σία 10 Απριλίου από john9
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, shadow_gp είπε Για να είμαι σίγουρος έκανα pre-order την "official" 256GB από το Nintendo store. Λογικά θα δούμε τις συγκεκριμένες και Ελλάδα. Και άλλο κατάστημα που έχει κανονική τιμή στο controller περαν του console club που αναφέρθηκε πιο πίσω. Game explorers Τώρα με ποια λογική η Sandisk πουλάει φθηνότερα τα 256gb μέσω Nintendo Store, ενώ στο δικο της Site ειναι ακριβότερη, ένας Θεός ξέρει. Επεξ/σία 10 Απριλίου από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα