naruto14 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Άμα πάρει κάτι διαθέσιμο σε αμαζον το μάτι σας, ενημερώστε
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, imr είπε Και εδω το ιδιο αλλα μολις ηρθε μαιλ οτι σε λιγο θα τα εχουν διαθεσιμα χωρις invite. Μαλλον βεβαια θα περιμενω ελληνικο καταστημα Μου ήρθε το ίδιο mail αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά , περιμένω τώρα κάποιο ελληνικό κατάστημα εκτός και αν εμφανιστεί στο Amazon και προλάβω
dekulinkgr Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 6 ώρες πριν, mansa2k είπε Πάρτε Σάκη λυσσάρες!!! Μαλιστα τις ιδιες βλακιες περι budget αναφερει και αυτος οπως και καποιοι αλλοι εδω μεσα. 5 ώρες πριν, mansa2k είπε Nintendo confirms Switch 2 Joy-Con don’t have Hall Effect sticks Τρελό άκυρο. Nintendo Switch 2 doesn’t have achievements, why there’s no eShop music Αδιάφορο για μένα. Nintendo explains why Switch 2 Welcome Tour isn’t free Δέκα δολάρια το demo. Η Ν συνεχίζει να βγάζει το ξύγκι από την μύγα. Nintendo comments on Switch 2 game and console prices Ένα μάτσο μπούρδες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση... Ας μην εχει hall effect αρκει να μην εχουμε παλι joycon drift. Τα achievements - trophies δεν με χαλαγε να ειχε αλλα και που δεν εχει δεν εχω θεμα. Καλα για το welcome tour απλα γελαμε.Και 1 ευρω να το χρεωνε δεν αξιζε με τιποτα.Επιμενω ομως οτι θα το δωσουν τελικα δωρεαν και καλα να φανουν οτι ακουνε τον κοσμο. Και γυριζουμε παλι στα ιδια.Επικοινωνιακα εχουν αποτυχει παντελως. 2
D.Luffy Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Συνήθως δεν σχολιάζω για τιμές αλλά πολύ μεγάλη γυφτιά να ζητάνε 10 ευρώ για το... tech demo. Λες και δεν θα βγάλουν τα κέρατα τους από όλα τα υπόλοιπα, θέλουν να ρουφήξουν και την τελευταία σταγόνα με στενό καλαμάκι. Πεινάνε. 4 2
papp0us Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 33 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Συνήθως δεν σχολιάζω για τιμές αλλά πολύ μεγάλη γυφτιά να ζητάνε 10 ευρώ για το... tech demo. Λες και δεν θα βγάλουν τα κέρατα τους από όλα τα υπόλοιπα, θέλουν να ρουφήξουν και την τελευταία σταγόνα με στενό καλαμάκι. Πεινάνε. Μα πραγματικά, μας ζητάνε να πληρώσουμε 10€ το ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ της κονσόλας τους. Πως διάολο κάτι τέτοιο πήρε έγκριση, και βγήκαν και το είπαν. Στην τελική ας το έβαζαν στο Store και ας έκαναν την πάπια, αυτοί το διαφημίζουν κιολας. 1
james9tito Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Διακρινω εναν ελιτισμο τυπου Apple απο την Ν ή είναι ιδέα μου? Και δεν το λεω απο αποψη τιμης της κονσόλας αυτο ειναι το τελευταιο που μου εκατσε στραβα. Ολο το direct ήταν για το πως θα σε κανουν να πληρωσεις για το οτιδηποτε. Καμερα, NSO, demo , upgrades παιχνιδιων και στο τελος 90αρι για το MKW. Που οκ μπορει να ειναι διασκεδαστικο, προσεγμενο, οτι θελετε πειτε αλλα οχι δεν μπορει να δικαιολογηθει η τιμη με βαση κοστος αναπτυξης. Γιατι αν το παμε ετσι τα GTA πρεπει να κοστιζουν 250 ευρω λογω κοστους αναπτυξης, το Last of Us πρεπει να κοστιζει αλλα 250 γιατι εχει τρελο motion caption και ηθοποιους κλπ, τα ποδοσφαιρακια αλλα τοσα γιατι εχουν αδειες κλπ κλπ. Αν και ειχα το switch 1 για μενα το switch 2 ειναι hard pass λογω των παραπανω. Από την αλλη εφοσον καποιος διασκεδαζει και περναει απειρες ωρες με το MKW εννοειται θα δωσει τα 90 και δεν θα το σκεφτει καθολου. Επεξ/σία 8 Απριλίου από james9tito 1
mansa2k Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, james9tito είπε Από την αλλη εφοσον καποιος διασκεδαζει και περναει απειρες ωρες με το MKW εννοειται θα δωσει τα 90 και δεν θα το σκεφτει καθολου. Δύσκολο να ισχύει για όλους όσους αγόρασαν το MK8D και θα θελήσουν κάποια στιγμή να μεταβούν στο MKW. Προσωπικά ο μόνος τρόπος να με πείσουν στην παρούσα φάση ότι το MKW αξίζει τα 90 ευρώ είναι να ξεκαθαρίσουν πως όλες οι μελλοντικές προσθήκες περιεχομένου (season pack και οτιδήποτε άλλο) θα είναι δωρεάν. Περιμένουμε το επερχόμενο ΜΚW Direct στις 17/04 για να μάθουμε γιατί τελικά η Ν κοστολογεί το παιχνίδι στα 90 ευρώ και ποιο ακριβώς είναι αυτό το περιεχόμενο που το δικαιολογεί. Επεξ/σία 8 Απριλίου από mansa2k 1
broxopios Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Να σας πω την αλήθεια εγώ έλεγα να περιμένω για την Oled έκδοση. Όμως να πω την αλήθεια με ιντριγκάρει το νέο σύστημα. Αν και ξενέρωσα που δε θα έχουν τα joycons hall effect, γενικά μου άρεσε αρκετά σε ότι είδα. Θα προχωρήσω στην αγορά του 2 αν απαντηθούν θετικά τα ερωτήματα μου. Ίσως τα έχετε αναφέρει και σε προηγούμενες σελίδες αλλά μπορεί να μου ξέφυγαν. Οπότε το βασικό μου ερώτημα είναι τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει digital από το store της Nintendo? Έχω αρκετά και κυρίως indie και arcade games, πολλά από τα οποία δεν τα έχω παίξει ακόμη αλλά τα βρήκα σε καλή τιμή και τα πήρα για μελλοντική χρήση. Θα μπορώ να τα μεταφέρω αυτόματα στο νέο σύστημα χωρίς να χρειάζεται αν πληρώσω κάποιο αντίτιμο; Νομίζω τα 10€ είναι για επιλεγμένα παιχνίδια όπως τα Zelda. Δεύτερο ερώτημα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί εκ του ασφαλούς αυτή τη στιγμή αν και υπήρξε μια ανακοίνωση από ΕΑ χωρίς να έχει δώσει λεπτομέρειες. Λοιπόν, εκτός του Switch, προσωπικά παίζω μόνο ένα παιχνίδι. Το EA FC (πρώην FIFA). Στο Switch 1 είχε μια έκδοση υποδεέστερη με τις νέες κονσόλες οπότε και δεν ασχολήθηκα. Όμως αν η κονσόλα όπως λέγεται είναι ισάξια ίσως και καλύτερη από το Xbox Series S, και βγει ίδια έκδοση, θα με ενδιέφερε πολύ να έχω ένα σύστημα για όλα τα παιχνίδια μου.
dekulinkgr Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 32 λεπτά πριν, mansa2k είπε Δύσκολο να ισχύει για όλους όσους αγόρασαν το MK8D και θα θελήσουν κάποια στιγμή να μεταβούν στο MKW. Προσωπικά ο μόνος τρόπος να με πείσουν στην παρούσα φάση ότι το MKW αξίζει τα 90 ευρώ είναι να ξεκαθαρίσουν πως όλες οι μελλοντικές προσθήκες περιεχομένου (season pack και οτιδήποτε άλλο) θα είναι δωρεάν. Περιμένουμε το επερχόμενο ΜΚW Direct στις 17/04 για να μάθουμε γιατί τελικά η Ν κοστολογεί το παιχνίδι στα 90 ευρώ και ποιο ακριβώς είναι αυτό το περιεχόμενο που το δικαιολογεί. Kαμια δικαιολογια δυστηχως.Ειναι απλα τα πραγματα.Τι κοστολογει η ubisoft,ea,sony,microsοft τα δικα τους μεγαλα παιχνιδια 80 ευρω??Εεε τα δικα μου 90 εννοειται θα τα χρεωνω. 32 λεπτά πριν, broxopios είπε Να σας πω την αλήθεια εγώ έλεγα να περιμένω για την Oled έκδοση. Όμως να πω την αλήθεια με ιντριγκάρει το νέο σύστημα. Αν και ξενέρωσα που δε θα έχουν τα joycons hall effect, γενικά μου άρεσε αρκετά σε ότι είδα. Θα προχωρήσω στην αγορά του 2 αν απαντηθούν θετικά τα ερωτήματα μου. Ίσως τα έχετε αναφέρει και σε προηγούμενες σελίδες αλλά μπορεί να μου ξέφυγαν. Οπότε το βασικό μου ερώτημα είναι τι γίνεται με τα παιχνίδια που έχω αγοράσει digital από το store της Nintendo? Έχω αρκετά και κυρίως indie και arcade games, πολλά από τα οποία δεν τα έχω παίξει ακόμη αλλά τα βρήκα σε καλή τιμή και τα πήρα για μελλοντική χρήση. Θα μπορώ να τα μεταφέρω αυτόματα στο νέο σύστημα χωρίς να χρειάζεται αν πληρώσω κάποιο αντίτιμο; Νομίζω τα 10€ είναι για επιλεγμένα παιχνίδια όπως τα Zelda. Δεύτερο ερώτημα το οποίο δεν μπορεί να απαντηθεί εκ του ασφαλούς αυτή τη στιγμή αν και υπήρξε μια ανακοίνωση από ΕΑ χωρίς να έχει δώσει λεπτομέρειες. Λοιπόν, εκτός του Switch, προσωπικά παίζω μόνο ένα παιχνίδι. Το EA FC (πρώην FIFA). Στο Switch 1 είχε μια έκδοση υποδεέστερη με τις νέες κονσόλες οπότε και δεν ασχολήθηκα. Όμως αν η κονσόλα όπως λέγεται είναι ισάξια ίσως και καλύτερη από το Xbox Series S, και βγει ίδια έκδοση, θα με ενδιέφερε πολύ να έχω ένα σύστημα για όλα τα παιχνίδια μου. Με βαση αυτα που εχουν πει δεν θα πληρωσεις καποιο αντιτιμο για να μεταφερεις τον λογαριασμο σου στο νεο συστημα.Αυτο που ξερουμε ειναι πως αν ενα παιχνιδι του switch1,οπως το zelda botw-totk,mp4 εχει switch 2 edition(παραπανω αναλυση,frames κτλπ) τοτε πληρωνεις παραπανω 10 ευρω για να εχεις αυτες τις λειτουργιες στο switch2.Διαφορετικα δεν πληρωνεις τιποτα και παιζεις το ιδιο ακριβως παιχνιδι στο switch2 οπως θα το επαιζες στο switch1. Oσο για το fifa : EA Sports has offered some scant clarification as to whether or not its EA Sports FC and Madden NFL games, announced today as coming to the Nintendo Switch 2, will be fully-fledged annual entries such as FC 26, or more limited 'Legacy'-style versions. The Switch 2 versions, EA says, will aim for parity "as much as the hardware allows." "We're excited to bring two of our most beloved franchises - EA SPORTS FC and Madden NFL - to Nintendo's Switch 2, giving fans even more ways to play the sports they love, anytime and anywhere," opened EA's statement, provided to Eurogamer. "Both experiences are being built specifically for the new handheld platform, grounded in what fans enjoy from our franchises across platforms. We look forward to sharing more soon." In previous years, EA Sports has released "Legacy Edition" games for handheld consoles like the original Switch, with heavily stripped-back features and simply updated team rosters and stats for each new, full-priced entry. Last year, for FC 25 on the Switch, there was a more significant version however, which has led to hopes EA Sports will continue to provide versions closer to those on the other current-gen consoles. 1
gkarako Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Με προπαραγγελιες στην Ελλάδα έχουμε καμια πληροφόρηση? Ξέρω ότι κάποια καταστήματα έχουν ανοίξει εκδήλωση ενδιαφέροντος.
broxopios Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 35 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Με βαση αυτα που εχουν πει δεν θα πληρωσεις καποιο αντιτιμο για να μεταφερεις τον λογαριασμο σου στο νεο συστημα.Αυτο που ξερουμε ειναι πως αν ενα παιχνιδι του switch1,οπως το zelda botw-totk,mp4 εχει switch 2 edition(παραπανω αναλυση,frames κτλπ) τοτε πληρωνεις παραπανω 10 ευρω για να εχεις αυτες τις λειτουργιες στο switch2.Διαφορετικα δεν πληρωνεις τιποτα και παιζεις το ιδιο ακριβως παιχνιδι στο switch2 οπως θα το επαιζες στο switch1. Oσο για το fifa : EA Sports has offered some scant clarification as to whether or not its EA Sports FC and Madden NFL games, announced today as coming to the Nintendo Switch 2, will be fully-fledged annual entries such as FC 26, or more limited 'Legacy'-style versions. The Switch 2 versions, EA says, will aim for parity "as much as the hardware allows." "We're excited to bring two of our most beloved franchises - EA SPORTS FC and Madden NFL - to Nintendo's Switch 2, giving fans even more ways to play the sports they love, anytime and anywhere," opened EA's statement, provided to Eurogamer. "Both experiences are being built specifically for the new handheld platform, grounded in what fans enjoy from our franchises across platforms. We look forward to sharing more soon." In previous years, EA Sports has released "Legacy Edition" games for handheld consoles like the original Switch, with heavily stripped-back features and simply updated team rosters and stats for each new, full-priced entry. Last year, for FC 25 on the Switch, there was a more significant version however, which has led to hopes EA Sports will continue to provide versions closer to those on the other current-gen consoles. Επομένως κανονικά θα έχω τα παιχνίδια που αγόρασα και στο switch 2. Καλό αυτό. Τα διάβασα αυτά για το FIFA, αλλά είναι αινιγματική η απάντηση. Δεν υπάρχει πάντως δικαιολογία να μην είναι ίδιο παιχνίδι με αυτά των νέων κονσολών και φυσικά να υπάρχει cross platform για το FUT. Αναμένω ανακοινώσεις...
Jts Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 25 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Kαμια δικαιολογια δυστηχως.Ειναι απλα τα πραγματα.Τι κοστολογει η ubisoft,ea,sony,microsοft τα δικα τους μεγαλα παιχνιδια 80 ευρω??Εεε τα δικα μου 90 εννοειται θα τα χρεωνω. Με βαση αυτα που εχουν πει δεν θα πληρωσεις καποιο αντιτιμο για να μεταφερεις τον λογαριασμο σου στο νεο συστημα.Αυτο που ξερουμε ειναι πως αν ενα παιχνιδι του switch1,οπως το zelda botw-totk,mp4 εχει switch 2 edition(παραπανω αναλυση,frames κτλπ) τοτε πληρωνεις παραπανω 10 ευρω για να εχεις αυτες τις λειτουργιες στο switch2.Διαφορετικα δεν πληρωνεις τιποτα και παιζεις το ιδιο ακριβως παιχνιδι στο switch2 οπως θα το επαιζες στο switch1.. + ότι κάποια παιχνίδια θα έχουν free upgrades για switch 2 https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/transfer-guide/games-with-free-updates/?srsltid=AfmBOop2IRHKBz1ugfdT1Io3AVc0kti_1r2Zvse3FHD7lsBzUoOzs0Ry
Owen Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 λεπτά πριν, broxopios είπε Επομένως κανονικά θα έχω τα παιχνίδια που αγόρασα και στο switch 2. Καλό αυτό. Τα διάβασα αυτά για το FIFA, αλλά είναι αινιγματική η απάντηση. Δεν υπάρχει πάντως δικαιολογία να μην είναι ίδιο παιχνίδι με αυτά των νέων κονσολών και φυσικά να υπάρχει cross platform για το FUT. Αναμένω ανακοινώσεις... Γεια σου φιλε Θανάση(σε θυμάμαι από το wehellas).Θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι cross platform το FIFA και συγκεκριμένα το FUT για τον εξής λόγο: Θα σέρνεται το σίμπαν αν εγώ παίζω στην εξοχή online FUT στο Nintendo Switch 2 και εσύ από το σπίτι σου στο PS5 πχ. Δεν θα είναι ομαλό το online experience. 1
broxopios Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Owen είπε Γεια σου φιλε Θανάση(σε θυμάμαι από το wehellas).Θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι cross platform το FIFA και συγκεκριμένα το FUT για τον εξής λόγο: Θα σέρνεται το σίμπαν αν εγώ παίζω στην εξοχή online FUT στο Nintendo Switch 2 και εσύ από το σπίτι σου στο PS5 πχ. Δεν θα είναι ομαλό το online experience. Γεια σου Owen. Το ίδιο username είχες στο wehellas? Ναι αλλά αυτό με το ίντερνετ δεν θα επηρεάζει στον χρήστη από τη στιγμή που η ΕΑ έχει σέρβερς; Θα είναι πάντως πολύ καλή προσθήκη για το σύστημα αν γίνει online cross platform. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο παιχνίδι στο switch που να λειτουργεί το online όπως και στα υπόλοιπα συστήματα; Για παράδειγμα το Rocket League πως είναι;
Owen Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 11 λεπτά πριν, broxopios είπε Γεια σου Owen. Το ίδιο username είχες στο wehellas? Ναι αλλά αυτό με το ίντερνετ δεν θα επηρεάζει στον χρήστη από τη στιγμή που η ΕΑ έχει σέρβερς; Θα είναι πάντως πολύ καλή προσθήκη για το σύστημα αν γίνει online cross platform. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο παιχνίδι στο switch που να λειτουργεί το online όπως και στα υπόλοιπα συστήματα; Για παράδειγμα το Rocket League πως είναι; Προσωπικά για εμένα θα ηταν το ιδανικό όπως λες .Δεν εχω εικονα γενικά τι παιζει με Rocket league κλπ παιχνιδια που ειναι cross platform με τις αλλες κονσολες. Ας μας πουν τα παιδια που ξερουν τι παιζει με lag κλπ σε αυτα τα παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα