Chocobo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε Eκανα παραθεση δικο μου ποστ απο 8 σελιδες πισω γιατι ακομη περιμενω απαντηση απο καποια παιδια που λεγανε τα ιδια που αναφερεις εσυ. Δεν διαφωνω οτι μπορει να κοστιζουν λιγοτερα απο τα παιχνιδια που αναφερεις αλλα αν δεν δουμε επισημα στοιχεια απλως εικασιες κανουμε.Οι οποιες εικασιες βασιζονται μονο και μονο στα γραφικα-ρεαλισμο γραφικων και πουθενα αλλου.Επειδη της nintendo ειναι πιο καρτουνιστικα ειναι σιγουρα πιο φθηνα. Και τι δεν εχω ακουσει αυτες τις μερες σχετικα με αυτο.Μεχρι και το γαματο οτι το metroid prime 4 ειναι παιχνιδι του ps3....... Τωρα το mario kart world ειναι στα 80 ευρω λογικα,καθως κανεις δεν ξερει σιγουρα ετσι οπως τα εχει κανει επικοινωνιακα η nintendo.Τα 90 ειναι για την αμερικη.Προισωπικα τα 80 ευρω ειναι πλεον το στανταρ στις μεγαλες παραγωγες των εταιριων.Tα ιδια χρεωνει η sony,microsoft για τα μεγαλα παιχνιδια τους. Υπάρχει λόγος που η Nintendo δεν ανακοινώνει νούμερα. Έχεις ακούσει το ΄΄'οπου υπάρχει καπντός υπάρχει φωτιά'' ? Φαντάζομαι ναι. Η Nintendo δεν ανακοινώνει για ακριβώς αυτό το λόγο λοιπόν. Καθώς αν είναι official τα νούμερα θα πρέπει να παραδεχτεί πως έχει τα περισσότερα έσοδα απο software. Όπως λοιπόν η Apple δεν βγάζει στη φόρα πως το X iphone κοστίζει 400$ και το πουλάει 1400$ έτσι και η Nintendo. Το ότι δεν έχουμε ακριβή νούμερα όμως δεν σημαίνει πως το κόστος της αιωρείται κάπου στη σφαίρα της φαντασίας. Το οτι τα σκατά έχουν κακή γεύση δεν χρειάζεται να στο πεί το εργαστήριο..... Οπότε απο τα στοιχεία που ξέρουμε μπορούμε να κάνουμε ένα educated guess. Χειρότερη μηχανή γραφικών , άτομα που εργάστηκαν , μερικά δεν έχουν κάν Voice Over εν έτη 2025 ή ηθοποιούς κλπ κλπ Αλλά ας πούμε πως τα παιχνίδια της nintendo που κάνει port απο gamecube και wiiu κοστίζουν 300 εκατομμύρια το καθένα. Αλλάζει κάτι στην ιστορία μας ? ¨ΟΧΙ συνεχίζει να πουλάει ακριβότερα και περισσότερα και αυτό είναι facts όχι υποθέσεις. Άρα το να ανεβάζει την τιμή απο την ώρα που πουλάει περισσότερα και ακριβότερα είναι σημάδι αχόρταγης εταιρίας.
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Smyths toys. Για οτιδήποτε nintendo εδώ Αγγλία είναι μακράν ο καλύτερος. Παιχνίδια μόνιμα 10-20 λίρες κάτω του ανταγωνισμού. Μπόλικες προσφορές επίσης και τις φθηνότερες μεταχειρισμένες προτάσεις επίσης. θα πληρώσεις και δασμούς σίγουρα
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 5 minutes ago, chek2fire said: θα πληρώσεις και δασμούς σίγουρα Νομίζω ότι μένει Αγγλία. 2
screaming_trees Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 5 minutes ago, chek2fire said: θα πληρώσεις και δασμούς σίγουρα Γιατί να πληρώσει δασμούς? Έβαλε η Αγγλία δασμούς στο Βιετνάμ?
NickTG Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 hour ago, Chocobo said: Αν δεν έχεις όπως έγραψα έμε πιστή πηγή να δείχνει το μισθό και τον 300 δεν έχει καμία αξία η γνώμη σου και η άποψη σου. Η δική σου πηγή που δίνει αξία στη γνώμη σου και στην άποψή σου ποια είναι?
p07apo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Παίδες δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις. Στην τελική αυτό που μετράει και πιστεύω πως συμφωνούμε όλοι, είναι το ότι τα 90€ είναι αδικαιολόγητα υψηλή τιμή και είναι καθαρά θέμα απληστίας, την οποία εμείς θα την φάμε στη μάπα…. Απλώς ελπίζω σε αναθεωρήσεις στο μέλλον . 3 1
Chocobo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 20 λεπτά πριν, NickTG είπε Η δική σου πηγή που δίνει αξία στη γνώμη σου και στην άποψή σου ποια είναι? Θέλεις πηγή που να δείχνει πως η Nintendo έχει υψηλότερο attach rate ? υπάρχει στο google. Θέλεις πηγή που να σου δείχνει πως πουλάει ακριβότερα και οι τιμές δεν πέφτουν ? υπάρχει στο google Θέλεις πηγή που να δείχνει πως έχει μικρότερα development cost απο ΑΑΑ παιχνίδια όπως Red Dead , GtA κλπ ? Είναι το μόνο που δεν υπάρχει ξεκάθρα στο google. Μου κάνει εντύπωση που μερικοί απαντάτε μόνο σε οτι σας συμφέρει εδώ μέσα.Ακόμα και αν υπολογίσουμε πως τα παιχνίδια που δεν έχουν καν voice over / ηθοποιούς και χρησιμοποιούν μηχανή γραφικών απο το 1821 , κοστίζουν όσο τα ΑΑΑ τον άλλων αποφεύγετε να απαντήσετε στις άλλες 2 παραμέτρους Attach Rate / τιμή πώλησης. Τι παρωπίδες φοράτε ρε παιδιά ? Πρέπει να εθελοτυφλείς σε βαθμό αηδίας αν δεν παραδέχεσαι πως η Nintendo έχει πολύ μεγαλύτερα κέρδη απο τους άλλους στο software. 2
lakis_eo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Το ότι πρέπει να αιτιολογήσει κάποιος ότι τα παιχνίδια της nintendo έχουν μικρό προϋπολογισμό (προσοχή, όχι μικρότερο, απλά μικρό) ξεπερνά και την πιο θετικό όνειρο του ceo της nintendo. Πάτε καλά μωρέ; Που η nintendo μας έχει πήξει στα σκατα γραφικά, animations, ήχο, ηθοποιούς, σενάριο... αλλά για νέα μαγικό λόγο είναι η μόνη εταιρεία που ξέρει να φτιάχνει gameplay (όπως τόσο φανατισμενα υποστηρίζουν κάποια παιδάκια εδώ) και επομένως αξίζει τα λεφτά της. Δώστε 90 ευρω, να παίξετε 5 χρόνια μετά, την χειρότερη έκδοση του cyberpunk-2077 που έχει βγει ποτέ, και βγείτε με πυρσους να τους υποστηρίξετε. 1
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 47 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Γιατί να πληρώσει δασμούς? Έβαλε η Αγγλία δασμούς στο Βιετνάμ? μήπως γιατί έκανε την αγορά από Αγγλια? 48 λεπτά πριν, Malthador είπε Νομίζω ότι μένει Αγγλία. α νόμιζα ότι θα το έφερνε εδώ ελλάδα
papp0us Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πρακτικά τι σας ενδιαφέρει το κόστος ανάπτυξης ενός τίτλου σαν παίκτες; Το μόνο που έχει νόημα να σας ενδιαφέρει είναι το αν το Χ πόσο που σας ζητάει η κάθε εταιρία για το Ψ παιχνίδι θα κάνει την απόσβεση (στα μάτια σας ) του κόστους τού. Αν η Nintendo (π.χ, δεν το κάνω versus) μπορεί να φτιάξει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που για εμένα θα άξιζε τα λεφτά του, και το κάνει χαλώντας τα μισά λεφτά από όσα δίνει η Square ή η Sony, μαγκιά της , γιατί θα έπρεπε να με απασχολούν εμένα τα λειτουργικά έξοδα και τα έξοδα ανάπτυξης της κάθε Nintendo; Το ερώτημα για μένα είναι πόσα παιχνίδια μπορούν πράγματι να δικαιολογήσουν 90€ αγορά, όχι επειδή είναι ακριβά για να φτιαχτούν, αλλά επειδή όταν έρθει η ώρα να βάλεις το παιχνίδι στην ακρη, θα νιώσεις ότι έχεις πάρει διασκέδαση αξίας 90€. 5
Chocobo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 7 λεπτά πριν, papp0us είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πρακτικά τι σας ενδιαφέρει το κόστος ανάπτυξης ενός τίτλου σαν παίκτες; Το μόνο που έχει νόημα να σας ενδιαφέρει είναι το αν το Χ πόσο που σας ζητάει η κάθε εταιρία για το Ψ παιχνίδι θα κάνει την απόσβεση (στα μάτια σας ) του κόστους τού. Αν η Nintendo (π.χ, δεν το κάνω versus) μπορεί να φτιάξει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που για εμένα θα άξιζε τα λεφτά του, και το κάνει χαλώντας τα μισά λεφτά από όσα δίνει η Square ή η Sony, μαγκιά της , γιατί θα έπρεπε να με απασχολούν εμένα τα λειτουργικά έξοδα και τα έξοδα ανάπτυξης της κάθε Nintendo; Το ερώτημα για μένα είναι πόσα παιχνίδια μπορούν πράγματι να δικαιολογήσουν 90€ αγορά, όχι επειδή είναι ακριβά για να φτιαχτούν, αλλά επειδή όταν έρθει η ώρα να βάλεις το παιχνίδι στην ακρη, θα νιώσεις ότι έχεις πάρει διασκέδαση αξίας 90€. Δεν με ενδιαφέρει το κόστος και συμφωνώ 100% μαζί σου σε πολλά. Το αναφέρω μόνο και μόνο για να θίξω το θέμα που είναι οτι η εταιρία μας πιάνει τον ποπό...Το θέμα είναι όταν ήδη έχει πολύ μεγάλο κέρδος απο αυτά τα παιχνίδια και στα 60-70€ γιατί να αυξήσει την τιμή και άλλο ? Δεν δικαιολογείται η αύξηση όταν έχεις πολύ καλά κέρδη. 1
thagkol Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 47 minutes ago, Chocobo said: Το θέμα είναι όταν ήδη έχει πολύ μεγάλο κέρδος απο αυτά τα παιχνίδια και στα 60-70€ γιατί να αυξήσει την τιμή και άλλο ? Δεν δικαιολογείται η αύξηση όταν έχεις πολύ καλά κέρδη. Σκοπός της κάθε εταιρείας είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους. Αν πιστεύει ότι με τα 90Ε θα έχει μεγαλύτερα κέρδη από ότι με τα 60-70Ε, προφανώς και θα κάνει αύξηση. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πει "οκ έχω αρκετά κέρδη, δε θέλω άλλα". 1
mansa2k Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Nintendo confirms Switch 2 Joy-Con don’t have Hall Effect sticks Τρελό άκυρο. Nintendo Switch 2 doesn’t have achievements, why there’s no eShop music Αδιάφορο για μένα. Nintendo explains why Switch 2 Welcome Tour isn’t free Δέκα δολάρια το demo. Η Ν συνεχίζει να βγάζει το ξύγκι από την μύγα. Nintendo comments on Switch 2 game and console prices Ένα μάτσο μπούρδες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση... 5
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2 minutes ago, mansa2k said: Nintendo confirms Switch 2 Joy-Con don’t have Hall Effect sticks Τρελό άκυρο. Εξαιρετικά κακά νέα. Προβλέπω την ιστορία με το drift να επαναλαμβάνεται. Δηλαδή θεώρησαν σημαντικότερο να βάλουν VRR και 120 Hz στις 8", παρά να προσθέσουν Hall Effect sticks μετά το προηγούμενο φιάσκο με τα joycons. Πολύ άσχημα νέα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα