Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 πμ 6 hours ago, mansa2k said: Ουσιαστικά σου δίνουν τον κωδικό για να κατεβάσεις το έξτρα περιεχόμενο. Για να γίνει πιο κατανοητό το τι ακριβώς σημαίνει αυτό: Αγοράζεις το NSw2 Edition TotK σε physical. Εξαργυρώνεις τον κωδικό και παίζεις το game στο NSw2 σου. Μόλις το τερματίσεις το βάζεις για πούλημα, γιατί αυτό είναι το ωραίο με τα physical games, σωστά; Έλα όμως που πλέον δεν μπορείς να το πουλήσεις σαν NSw2 Edition game, γιατί έχεις εξαργυρώσει το voucher και άρα πλέον είναι ένα απλό NSw κασετάκι! Επαναλαμβάνω, οι τύποι όχι απλώς προσπαθούν να μας σπρώξουν όσο πιο βαθιά γίνεται στα digital games, αλλά εφευρίσκουν και νέους τρόπους επιβολής που δεν τους είχαμε σκεφτεί ως τώρα. 2 hours ago, Mr_Terror said: Υπαρχει περιπτωση τωρα με τον ερχομο του switch 2 να γινει καμια γενναία εκπτωση στο switch 1? To switch 1 θα συνεχιζει να παραγεται η τελος? Συνηθως τι κανει η Nintendo οταν βγαζει τον διαδοχο μιας κονσολας? σκοτωνει αποτομα την προηγουμενη? Η λογική λέει ότι θα κοπεί εντελώς το OLED μοντέλο (που δεν έχει και νόημα ύπαρξης αυτή τη στιγμή στα 400 ευρώ εδώ που τα λέμε) και θα συνεχίσει να πουλάει το v2, το οποίο αυτή τη στιγμή παίζει στο 300άρι. Με το NSw2 στα 450+, μια χαρά συνεχίζει το v2 στα 300, άντε να πέσει στα 250 και να βγάλουν το Lite στα 150. 1 hour ago, music_lover said: Η κοινότητα αντιδρά στην επί πληρωμή διάθεση του "Welcome Tour" για το Nintendo Switch 2 Αν υπήρχε ένα κοντέρ απληστίας, η nd το τερμάτισε..🤣 Δεν υπάρχει πλέον ο Reggie στην θέση του CEO της NoA για να έβαζε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση: Reggie Had To Fight For Wii Sports As A Pack-In, And Miyamoto Wasn't Happy Αλλά τι να περιμένεις με έναν Bowser στο τιμόνι της ΝοΑ. 1 1 2
forgotten Δημοσ. Κυριακή στις 06:51 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:51 πμ Τραγικο αυτο με το downloadable περιεχομενο με κωδικο, η γελοιοτητα στο μεγαλειο της, τωρα εξηγειται ομως και γιατι ετρεξαν τοσο τους emulators. Θα δω την nintendo οταν αρχισουν να βγαινουν emulators πως θα τα συμμαζεψει, μια ζωη περιεργες τακτικες
screaming_trees Δημοσ. Κυριακή στις 07:48 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:48 πμ Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να παίζεις παιχνίδια σε emulators. Μην ξεχνάμε ότι η nintendo έχει κάνει συμφωνία με την denuvo. Ακόμα δεν το έχει χρησιμοποιήσει αλλά είναι πιθανό για τα παιχνίδια του Switch 2 να το κάνει
imr Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:44 πμ 1 hour ago, forgotten said: Τραγικο αυτο με το downloadable περιεχομενο με κωδικο, η γελοιοτητα στο μεγαλειο της, τωρα εξηγειται ομως και γιατι ετρεξαν τοσο τους emulators. Θα δω την nintendo οταν αρχισουν να βγαινουν emulators πως θα τα συμμαζεψει, μια ζωη περιεργες τακτικες Με τους emulators χάνεις την μισή (και βάλε εμπειρία παιχνιδιού). Και επειδή μιλάμε για σοβαρή δύναμη αντίθετα με το swich 1 θα θέλεις κάνα τέρας για να κανείς emilate. Το πιο σημαντικό ( και καλύτερο για εμάς) είναι να δούμε αν θα σπάσει νωρίς
Basilisc Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 πμ Το θέμα είναι ότι δεν έχουν βγάλει ακόμα τιμή στην Ελλάδα και φοβάμαι ότι θα πέσει πολύ γέλιο.
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ On 05/04/2025 at 09:23, mansa2k said: Πιθανόν, άλλο όμως το έχω στα χέρια μου και άλλο πηγαίνω ταξιδάκι για hands on. Και να πω την αλήθεια επειδή κατέληξα να δω και το επίμαχο βίντεο στα γρήγορα δεν βρήκα κάποια υπόνοια από τον Σάκη ότι έχει το σύστημα. Αυτό το έγραψαν κάποιοι και προφανέστατα δεν ισχύει. Απ' ότι βλέπω πάντως, κανένας youtuber δεν είχε το σύστημα στα χέρια του πριν την επίσημη παρουσίαση. Όλοι έκαναν hands-on στα διάφορα events, ακόμα και άτομα με εκατομμύρια subscribers, όπως ο Marques, ο BeatEmUps κ.α.
ikaruga24 Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:52 πμ 10 ώρες πριν, Malthador είπε Για να γίνει πιο κατανοητό το τι ακριβώς σημαίνει αυτό: Αγοράζεις το NSw2 Edition TotK σε physical. Εξαργυρώνεις τον κωδικό και παίζεις το game στο NSw2 σου. Μόλις το τερματίσεις το βάζεις για πούλημα, γιατί αυτό είναι το ωραίο με τα physical games, σωστά; Έλα όμως που πλέον δεν μπορείς να το πουλήσεις σαν NSw2 Edition game, γιατί έχεις εξαργυρώσει το voucher και άρα πλέον είναι ένα απλό NSw κασετάκι! Επαναλαμβάνω, οι τύποι όχι απλώς προσπαθούν να μας σπρώξουν όσο πιο βαθιά γίνεται στα digital games, αλλά εφευρίσκουν και νέους τρόπους επιβολής που δεν τους είχαμε σκεφτεί ως τώρα. Αυτό δεν κατάλαβα πως δουλεύει ακόμα. Δηλαδή το κασετάκι αχρηστεύεται; Η απλά έχεις ένα κλειδί για Switch 2 και συνεπώς όλα τα κασετάκια Zelda θα τα βλέπει ως Switch 2 στο δικό σου μηχάνημα και ως βάση το κασετάκι θα είναι διαθέσιμο για όλα τα switch ως 1; Αν κλειδώνει πάντως με ένα κασετάκι και μετά αχρηστεύεται τότε έχω να πω ένα πράγμα μόνο.
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 πμ 1 minute ago, ikaruga24 said: Αυτό δεν κατάλαβα πως δουλεύει ακόμα. Δηλαδή το κασετάκι αχρηστεύεται; Η απλά έχεις ένα κλειδί για Switch 2 και συνεπώς όλα τα κασετάκια Zelda θα τα βλέπει ως Switch 2 στο δικό σου μηχάνημα και ως βάση το κασετάκι θα είναι διαθέσιμο για όλα τα switch ως 1; Αν κλειδώνει πάντως με ένα κασετάκι και μετά αχρηστεύεται τότε έχω να πω ένα πράγμα μόνο. Το κασετάκι είναι αυτό που υπάρχει και τώρα στην αγορά, αυτό του OG Switch. Και μέσα σου έχουν βάλει ένα χαρτάκι με κωδικό για να κατεβάσεις τα extra assets, ότι κι αν είναι αυτά, resolution/performance patch, extra content, gameplay add-ons κλπ. Τον κωδικό τον κάνεις redeem στο account σου, όπως θα έκανες redeem τον κωδικό ενός DLC που θα ερχόταν μαζί με κάποιο game. Όταν ο κωδικός γίνει redeemed, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και άρα γίνεται obsolete και δεν μπορεί να πουληθεί. Άρα πουλάς μόνο το κασετάκι, το οποίο είναι αυτό του OG Switch. Αυτά έχω καταλάβει για την ώρα.
firepc Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 πμ 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Άρα πουλάς μόνο το κασετάκι το οποίο έχει βγει άχρηστο στην ουσία?
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 12:08 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:08 μμ 9 minutes ago, firepc said: το οποίο έχει βγει άχρηστο στην ουσία? Δεν είναι άχρηστο, με την έννοια ότι δεν μπορείς να το παίξεις καθόλου. Μπορείς να το παίξεις σαν αυτό που όντως είναι, χωρίς τον κωδικό, δηλαδή ένα Switch 1 game. Δεν θα μπορείς πχ να παίζεις σε 1080p60, θα το παίζεις σε 720p30, όπως θα το έπαιζες στο πρώτο Switch. Έτσι το έχω καταλάβει. Και μόνο που καθόμαστε και τα συζητάμε αυτά πάντως είναι απόδειξη του πόσο λάθος επικοινωνιακή διαχείριση έχουν κάνει στην Ν. 1
kourt71724 Δημοσ. Κυριακή στις 12:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:28 μμ Τι έγινε ρε παιδιά.... Γιατί δεν υπάρχει καθόλου κίνηση στα δικά μας καταστήματα;
erikiorai Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ Αυτό το εικονίδιο που διχνω με κόκκινο είναι για Download Play συμφονα με εικονίδιο που έχω στο DSi και 3DS; Η nintendo ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει και στο switch 2
ikaruga24 Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Το κασετάκι είναι αυτό που υπάρχει και τώρα στην αγορά, αυτό του OG Switch. Και μέσα σου έχουν βάλει ένα χαρτάκι με κωδικό για να κατεβάσεις τα extra assets, ότι κι αν είναι αυτά, resolution/performance patch, extra content, gameplay add-ons κλπ. Τον κωδικό τον κάνεις redeem στο account σου, όπως θα έκανες redeem τον κωδικό ενός DLC που θα ερχόταν μαζί με κάποιο game. Όταν ο κωδικός γίνει redeemed, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και άρα γίνεται obsolete και δεν μπορεί να πουληθεί. Άρα πουλάς μόνο το κασετάκι, το οποίο είναι αυτό του OG Switch. Αυτά έχω καταλάβει για την ώρα. Μάλιστα, άρα επί της ουσίας η Switch 2 έκδοση σε φυσική μορφή είναι digital only. Εφόσον έχει μέσα μόνο κωδικό τότε κατεβάζεις απευθείας στο μηχάνημα πατσαρισμένο digital S2 αποκλειστικά. Αν θες να έχεις φυσική μορφή το Zelda τότε πρέπει να πάρεις την Switch 1 έκδοση και να κάνεις το upgrade μέσω shop και θα πρέπει να έχεις πάντα το κασετάκι μέσα για να δουλέψει το παιχνίδι. Οκ, νομίζω το καταλαβαίνω. Η ερώτηση είναι αν η έκδοση που κάνεις upgrade από φυσική μορφή, ισχύει για όλα τα κασετάκια; Δηλαδή αν θέλω να πουλήσω το κασετάκι Zelda και μετά θέλω να το ξαναγοράσω θα έχω αυτόματα Switch 2 έκδοση ή θα πρέπει να ξανακάνω το S2 upgrade με νέο 10άρικο/20άρικο;
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 12:35 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:35 μμ 5 minutes ago, ikaruga24 said: Οκ, νομίζω το καταλαβαίνω. Η ερώτηση είναι αν η έκδοση που κάνεις upgrade από φυσική μορφή, ισχύει για όλα τα κασετάκια; Δηλαδή αν θέλω να πουλήσω το κασετάκι Zelda και μετά θέλω να το ξαναγοράσω θα έχω αυτόματα Switch 2 έκδοση ή θα πρέπει να ξανακάνω το S2 upgrade με νέο 10άρικο/20άρικο; Από τη στιγμή που ο κωδικός που κάνεις redeemed γίνεται bound στο account σου, τότε το «DLC» με τα Switch 2 assets παραμένει στο λογαριασμό σου. Οπότε αν πουλήσεις το κασετάκι και το ξαναγοράσεις θεωρώ ότι θα μπορείς να το παίξεις σαν Switch 2 game. Υποθέσεις δικές μου είναι όλα τα παραπάνω, μην τα παίρνεις ως granted. Δεν τα έχουν διευκρινίσει.
mansa2k Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Απ' ότι βλέπω πάντως, κανένας youtuber δεν είχε το σύστημα στα χέρια του πριν την επίσημη παρουσίαση. Όλοι έκαναν hands-on στα διάφορα events, ακόμα και άτομα με εκατομμύρια subscribers, όπως ο Marques, ο BeatEmUps κ.α. Ακόμα χειρότερα για όσους πίστευαν ότι είχε στα χέρια του το NSW2. 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Και μόνο που καθόμαστε και τα συζητάμε αυτά πάντως είναι απόδειξη του πόσο λάθος επικοινωνιακή διαχείριση έχουν κάνει στην Ν. Λειτουργεί ως expansion, με τον ίδιο τρόπο όπως για παράδειγμα το expansion pack του MK8D. Δεν είναι κάτι καινούργιο, άλλου είναι το πρόβλημα γενικότερα. Στις τιμές των παιχνιδιών και ότι κλείδωσαν στα Zelda του NS1 την αναβάθμιση σε frames, resolution με πληρωμή. Η οποία στα συγκεκριμένα παιχνίδια προσφέρεται δωρεάν μέσα από την expansion συνδρομή. ---- Σε άλλα θέματα το σύστημα πάντως τα σπάει σε γενικό επίπεδο. Έχουν προσέξει αρκετά πράγματα που δεν περίμενα. Ακόμα και το stand διάβασα πως είναι από αλουμίνιο. Έχω κάποιες αμφιβολίες στο τεχνικό τομέα, δεν μοιάζει να φτάνει στα επίπεδα που αναφέρονται. Το MKW δείχνει κάπως λιτό και μουντό ακόμα και για open world παιχνίδι. Νωρίς ακόμα βέβαια, θα έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες μελλοντικά. Το SF πάντως σε συγκριτικά δείχνει πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα