D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου @Fulgore Ναι οκ και χωρίς υλοποίηση 5090 δεν μπορεί κάποιος να συγκρίνει τιμές με Switch 2 φτιάχνοντας PC. Όσο αναφορά τα βαριά 3rd parties, προφανώς όποιος έχει twins και δεν τον ενδιαφέρει η φορητότητα συμφέρει να τα παίξει εκεί για καλύτερη εμπειρία. Παραμένει πολύ σημαντικό όμως για το κοινό που έχει το Switch ως μία και αποκλειστική κονσόλα.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου Ενδιαφέρον βίντεο. Οι Kit & Krysta δούλευαν παλιότερα στο PR τμήμα της ΝοΑ και υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή επικρατούν εμπόλεμες συνθήκες μέσα στην ΝοΑ και ότι προετοιμάζονται για επικό damage-control. Όλα τα μακάρι να προσθέσω εγώ. 4
firepc Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Ναι θέλει να έχεις βγάλει πανεπιστήμιο για να καταλάβεις οτι ένας μαριο πανω σε ενα καρτ να φωνάζει γιαχού γιαχού, δεν έχει το μπατζετ ενος ΑΑΑ τυπου gta6 3 2
imr Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 40 minutes ago, screaming_trees said: Μην λέμε ότι θέλουμε.. Πως είναι δυνατόν τον mk να έχει μεγαλύτερο κόστος από το forza... Μονο το licensing να βάλεις για το forza είναι το budget του mk X 10 Λες για το forza κιόλας, λες και είναι η κορυφή του gaming και οχι μια κονσέρβα για gamepass Το mk8 είναι πολύ πιο προσεγμένο και καιλοφτιαγμενο παιχνίδι από όλα τα forza. Είμαι σίγουρος ότι το mk world θα είναι σε αντίστοιχα επίπεδα. 23 minutes ago, Mitroglou7 said: Τώρα σοβαρά μιλάμε? Δηλαδή θα βάλουμε το κόστος παραγωγής των Kirby Mario και Zelda στα ίδια επίπεδα με τα Assasin's Creed, Call of Duty, Spiderman, Halo κτλ? Σοβαρά τώρα? Άλλο ποια είναι καλύτερα παιχνίδια και άλλο ποια κοστίζουν περισσότερο. Γραφικά PS3 έχουν τα παιχνίδια του Switch και τώρα θα έχουν γραφικά PS4 μη τρελαθούμε. Με τα γραφικά πάει το κόστος? Έχεις παίξει το botw?
marcus0 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Από Ελλάδα πάντως δεν έχουμε ακούσει κάτι. Η Cdmedia μόνο ημερομηνία έχει πει. Στην Ελλάδα είναι ακόμα .. επτασφράγιστο μυστικό. Στο Πλαίσιο που ρώτησα νωρίτερα, δεν ξέραν πότε θα ξεκινήσουν προπαραγγελίες. Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, θα λένε πάλι "δεν γνωρίζουμε τις ποσότητες που θα μας έρθουν, δεν ξέρουμε αν θα παραλάβετε πρώτη μέρα". Το ίδιο αστείο εδώ και δεκαετίες. Ας είναι καλά τα ευρωπαϊκά Amazon που πουλάνε κανονικά από χθες, με εκτιμώμενη παράδοση 18-19 Ιουνίου, με εγγύηση Amazon και σε φθηνότερες τιμές. Επεξ/σία 4 Απριλίου από marcus0
screaming_trees Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 16 minutes ago, imr said: Λες για το forza κιόλας, λες και είναι η κορυφή του gaming και οχι μια κονσέρβα για gamepass Το mk8 είναι πολύ πιο προσεγμένο και καιλοφτιαγμενο παιχνίδι από όλα τα forza. Είμαι σίγουρος ότι το mk world θα είναι σε αντίστοιχα επίπεδα. Με τα γραφικά πάει το κόστος? Έχεις παίξει το botw? Εγω μίλησα για κόστος παραγωγής, δεν έγραψα ούτε ποιο είναι πιο προσεγμένο ούτε ποιο είναι καλύτερο. Επειδή ενα παιχνίδι είναι στο gamepass αυτό δεν το κάνει αυτοματος κακό παιχνίδι... Τι λογική είναι αυτή...
erikiorai Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Εδώ έχουμε καλή είδηση για Ευρώπη φαίνεται σε πολύ retailers θα συνεχιστεί το 60αρικο μάλλον θα πάνε και για 50αρικο 1
imr Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, screaming_trees said: Εγω μίλησα για κόστος παραγωγής, δεν έγραψα ούτε ποιο είναι πιο προσεγμένο ούτε ποιο είναι καλύτερο. Επειδή ενα παιχνίδι είναι στο gamepass αυτό δεν το κάνει αυτοματος κακό παιχνίδι... Τι λογική είναι αυτή... Ότι άλλο κόστος έχει μια κονσέρβα που βγαίνει με development ένα εξάμηνο και άλλο κόστος ένα παιχνίδι που το δουλεύουν 5 χρονια. Πολύ πιο εύκολα δέχομαι το 80ρι για Mario kart πάρα για οποιαδήποτε forza η φιφα που είναι ίδιο ακριβώς με το προηγούμενο της σειράς. Επεξ/σία 4 Απριλίου από imr 1 1
screaming_trees Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 4 minutes ago, imr said: Ότι άλλο κόστος έχει μια κονσέρβα που βγαίνει με development ένα εξάμηνο και άλλο κόστος ένα παιχνίδι που το δουλεύουν 5 χρονια Μάλιστα...6 μήνες development... Σοβαρέψου
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 6 minutes ago, screaming_trees said: Μάλιστα...6 μήνες development... Σοβαρέψου Κατά κανόνα κάθε Forza είχε δύο χρόνια development time. Κάθε χρόνο έβγαιναν εναλλάξ Motorsport και Horizon. Μόνο το Forza Horizon 5 είχε τρία χρόνια development time και λογικά τόσο θα έχει και το επόμενο Motorsport, τώρα που έσπασαν οι ετήσιες κυκλοφορίες. Αυτού του είδους τα ετήσια games κακώς εμπίπτουν στην ΑΑΑ κατηγορία κατά την γνώμη μου. 1
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) αυτο το έχετε δει? https://www.shopto.net/en/sw2ac05-nintendo-switch-2-piranha-plant-camera-swi-p1183437/?ml_recipient=150751030522414203&ml_link=150750987953375034&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=2025-04-04&utm_campaign=READY+SET+SWITCH+Launch+into+Next+Gen+Gaming+with+these+brand+NEW+Nintendo+Switch+2+Accessories+ Επεξ/σία 4 Απριλίου από chek2fire 2
mansa2k Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ο Μαρκί επιβεβαιώνει ότι το NSw2 υποστηρίζει VRR: Έλεος, ποιος είναι ο Μάρκο! Το έχει επιβεβαιώσει και η Ν έτσι και αλλιώς: https://www.nintendo.com/en-gb/Hardware/Nintendo-Switch-2/Nintendo-Switch-2-Specifications-2785627.html Επεξ/σία 4 Απριλίου από mansa2k 1
screaming_trees Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 2 minutes ago, Malthador said: Κατά κανόνα κάθε Forza είχε δύο χρόνια development time. Κάθε χρόνο έβγαιναν εναλλάξ Motorsport και Horizon. Μόνο το Forza Horizon 5 είχε τρία χρόνια development time και λογικά τόσο θα έχει και το επόμενο Motorsport. Αυτού του είδους τα ετήσια games κακώς εμπίπτουν στην ΑΑΑ κατηγορία κατά την γνώμη μου. Τα horizon και motorsport είναι από διαφορετικούς developers Για το motorsport δεν έχω άποψη αλλα το horizon 5 είναι ΑΑΑ arcade racing game. 1
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου και η limited edition του daemon x machina βγήκε για preorder https://www.amazon.de/-/en/dp/B0F3DQ6K68?psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF&ref_=chk_typ_imgToDp
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 1 minute ago, mansa2k said: Έλεος, ποιος είναι ο Μάρκο! Το έχει επιβεβαιώσει και η Ν έτσι και αλλιώς: https://www.nintendo.com/en-gb/Hardware/Nintendo-Switch-2/Nintendo-Switch-2-Specifications-2785627.html Δεν το είχα δει και δεν το είχαν αναφέρει στο βίντεο της παρουσίασης. SoC και RAM έχουν αναφέρει κάπου; Είτε η Ν, είτε η Nvidia; 3 minutes ago, screaming_trees said: Τα horizon και motorsport είναι από διαφορετικούς developers Για το motorsport δεν έχω άποψη αλλα το horizon 5 είναι ΑΑΑ arcade racing game. Δεν το λέω από την άποψη του τεχνικού τομέα ή του gameplay, προφανώς. Το λέω από την άποψη ότι πατάνε πάνω στα προηγούμενα assets κάθε φορά. Είναι ο ίδιος λόγος που τα AC πολλοί τα λένε reskins.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα