panther_512 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Η Νιντέντο καπηλεύεται την επιτυχία του Switch 1. Όπως κάνει η Sony με το PS5 Pro Ξεκάθαρο. Αγαπάμε Νιντέντο, αλλά όχι, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε τέτοιες τακτικές. Drop the prices λοιπόν, και εύχομαι η Ν να φάει τα μούτρα της και να αναθεωρήσει. 3
letom Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου https://lifehacker.com/entertainment/the-nintendo-switch-2-will-support-third-party-usb-c-cameras
Gulik Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 51 λεπτά πριν, panther_512 είπε Αγαπάμε Νιντέντο, αλλά όχι, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε τέτοιες τακτικές. Drop the prices λοιπόν, και εύχομαι η Ν να φάει τα μούτρα της και να αναθεωρήσει. Λόγω τεράστιας και... φανατικής fan-base, γνωρίζει εκ των προτέρων σε οτιδήποτε μεγάλο κάνει κατά καιρούς ότι δεν πρόκειται να φάει τα μούτρα της. Τέτοιες κινήσεις, λοιπόν, είναι σχεδόν πάντα εκ του ασφαλούς.
CarbonFibre Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Gulik είπε Λόγω τεράστιας και... φανατικής fan-base, γνωρίζει εκ των προτέρων σε οτιδήποτε μεγάλο κάνει κατά καιρούς ότι δεν πρόκειται να φάει τα μούτρα της. Τέτοιες κινήσεις, λοιπόν, είναι σχεδόν πάντα εκ του ασφαλούς. To fan-base τους που ήταν με το Wii-U; Υπερτιμάται το μέγεθος του fanbase. O περισσότερος κόσμος είναι casual. Όποια εταιρεία θεωρεί δεδομένο τον κόσμο δεν έχει καλό μέλλον. Επεξ/σία 4 Απριλίου από CarbonFibre 7
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 9 hours ago, imr said: Ε δεν είναι το ίδιο. Τα τελευταία 10 χρόνια οσο gaming έχω κάνει στο Switch δεν το έχω κάνει ούτε σε PC ούτε σε xbox. Και το switch το κράτησα με το ζόρι 2 χρονια Ακόμα και το steam deck ειναι τεράστιο για portable Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι με το NSw2 περνάμε στην επόμενη πίστα, τουλάχιστον στο κομμάτι της φορητότητας. Οι διαστάσεις του NSw2 είναι παρόμοιες με αυτές του Steam Deck OLED σε μήκος και πλάτος και με την μεγαλύτερη διαφορά να είναι στο πάχος της κονσόλας, το οποίο είναι τριπλάσιο στο Deck: NSw2: 272mm × 116mm × 13.9 mm Steam Deck OLED: 298mm x 117mm x 49mm Στο βάρος είναι 15% ελαφρύτερο το NSw2: NSw2: 535 gr Steam Deck OLED: 640 gr Όμως. Το NSw2 φαντάζομαι ότι στο κομμάτι της εργονομίας θα λειτουργεί όπως το NSw και το NSw OLED: πρακτικά θα είναι unusable μετά από μισή ώρα σε ενήλικα χέρια. Οπότε αναγκαστικά θα χρειάζεται add-ons τύπου GripCase, ZenGrip κλπ. Οπότε με την προσθήκη τέτοιων αξεσουάρ, τόσο το βάρος, όσο και οι διαστάσεις θα εξισώνονται. Όποιος θέλει συσκευή που να την χώνει στην τσάντα του χύμα για να παίζει στο μετρό, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει. 22 minutes ago, Gulik said: Λόγω τεράστιας και... φανατικής fan-base, γνωρίζει εκ των προτέρων σε οτιδήποτε μεγάλο κάνει κατά καιρούς ότι δεν πρόκειται να φάει τα μούτρα της. Τέτοιες κινήσεις, λοιπόν, είναι σχεδόν πάντα εκ του ασφαλούς. Όποιος παρατηρεί προσεκτικά τι έχει συμβεί στο ίντερνετ τις τελευταίες δύο μέρες, μπορεί να διακρίνει με σχετική ασφάλεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντιδράσεων έρχεται από την hardcore fanbase της Ν. Αυτοί είναι που έχουν ξενερώσει περισσότερο και το πρόβλημα όπως ξαναείπα δεν είναι η τιμή της κονσόλας (κανείς δεν σκαλώνει που κοστίζει 50 ή 70 ευρώ περισσότερο από το αναμενόμενο, όταν φέρει τόσο καλά specs), αλλά η τιμολογιακή πολιτική των games. Και ακόμα και εκεί, δεν είναι ότι οι δεινόσαυροι fans διακρίνουμε το πρόβλημα για τον εαυτό μας και την τσέπη μας, δεν χάθηκε ο κόσμος, αντί για 10 games τον χρόνο θα αγοράσουμε 9, big deal. Το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ν τον επόμενο καιρό είναι στο casual κοινό και στους γονείς που θα σκέφτονται να αγοράσουν κονσόλα για τα παιδιά τους: δεν θα δώσει ο άλλος ένα μωβάκι με σκοπό να σκάει στη συνέχεια κατοστάρες για Pokemon και Animal Crossing. Είχα άγχος που πρότεινα τα Χριστούγεννα στην κουμπάρα μου να πάρει NSw OLED στο γιο της, ενώ γνώριζα ότι ένα εξάμηνο μετά θα έβγαινε το NSw2. Αυτή την στιγμή δεν το μετανιώνω καθόλου, ήταν η απολύτως σωστή συμβουλή. 2
mansa2k Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Η εικόνα που επικρατεί αυτήν την στιγμή είναι η απαίτηση για μείωση των τιμών. Είναι ξεκάθαρο πως ένα μέρος δεν συμφωνεί με την τιμολογιακή πρακτική η οποία θα δημιουργήσει τσουνάμι για το σύνολο της βιομηχανίας αφού δεν πρόκειται οι υπόλοιποι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια σε βάθος χρόνου. Η Ν μπορεί να πουλήσει το στοκ των προπαραγγελιών αλλά μετά θα δούμε τι θα συμβεί.... 3
Gulik Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 17 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε To fan-base τους που ήταν με το Wii-U; Υπερτιμάται το μέγεθος του fanbase. O περισσότερος κόσμος είναι casual. Όποια εταιρεία θεωρεί δεδομένο τον κόσμο δεν έχει καλό μέλλον. Εγώ συμφωνώ με όλων τις αντιδράσεις, στο φινάλε πελάτες είμαστε κι έχουμε πάντα δίκιο. Αλλά όχι να συγκρίνουμε και την άφιξη του Switch 2 με εκείνη του Wii U, το οποίο εν τω μεταξύ δεν ήταν καν ακριβό τότε αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν ήταν και τόσο upgrade στο τότε hardware, όπως προφανώς θα είναι το νέο Switch. Διαφορετικές περιπτώσεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 5 minutes ago, Gulik said: Εγώ συμφωνώ με όλων τις αντιδράσεις, στο φινάλε πελάτες είμαστε κι έχουμε πάντα δίκιο. Αλλά όχι να συγκρίνουμε και την άφιξη του Switch 2 με εκείνη του Wii U, το οποίο εν τω μεταξύ δεν ήταν καν ακριβό τότε αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν ήταν και τόσο upgrade στο τότε hardware, όπως προφανώς θα είναι το νέο Switch. Διαφορετικές περιπτώσεις. Έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι η Ν υπερεκτιμάει τον εαυτό της και την επιρροή που έχει στις τσέπες των αγοραστών. Την έπαθε με το Wii U μετά την επιτυχία του Wii, την έπαθε με το 3DS μετά την επιτυχία του NDS. Δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό, δεν πειράζει, θα βάλουν με τον άσχημο τρόπο και αυτή την φορά. Έχουν διαβάσει λάθος την αγορά πάλι. 4
panther_512 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 33 minutes ago, Gulik said: Λόγω τεράστιας και... φανατικής fan-base, γνωρίζει εκ των προτέρων σε οτιδήποτε μεγάλο κάνει κατά καιρούς ότι δεν πρόκειται να φάει τα μούτρα της. Τέτοιες κινήσεις, λοιπόν, είναι σχεδόν πάντα εκ του ασφαλούς. Φίλε μου σε αυτή την ομάδα ανήκω. Οπότε το να λέω εγώ αυτά τα λόγια (να φάει η Ν τα μούτρα της) είναι αντιπροσωπευτικό του πώς μπορούμε να αναμένουμε να αντιδράσει η κοινότητα. 3
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Malthador said: Πραγματικά, βλέπω αυτή την αντι-καταναλωτική διαχείριση τόσο από την Sony με την τιμολόγηση του PS5 Pro, όσο και από την Ν με την τιμολόγηση των games της και μου έρχεται να τα σκοτώσω όλα και να στήσω gaming PC ξανά μετά από δέκα χρόνια. Καλά και το PC gaming δεν είναι στα καλύτερα του από θέμα τιμολογιακών πολιτικών.. Ειδικά αν πας σε high-end κατηγορία δεν σε φτάνουν ούτε 2 γενιές ολόκληρες του Switch 2 για να ισοφαρίσεις τα έξοδα. Μετά από 7 χρόνια και γω φέτος έστησα σύστημα και μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Όσο αναφορά το θέμα τιμής του Switch, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από τη στιγμή που τα πάντα έχουν πάρει την ανηφόρα. Οι τιμές των games βέβαια πονούν περισσότερο από την τιμή του hardware. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα γκρινιάξει αρχικά αλλά στη συνέχεια θα νικήσει ο ενθουσιασμός και θα ενδώσουν πολλοί. Ειδικά αν η Ν εμπλουτίσει τη χρονιά με περισσότερους 1st party τίτλους. Τουλάχιστον από τεχνικής άποψης φαίνεται αξιοπρεπέστατο. 1080p/4K,120Hz, HDR, VRR, DLSS, RT. Τεχνολογίες που ούτε καν φανταζόμουν ότι η Ν θα είχε το ενδιαφέρον να υιοθετήσει. Επίσης η κονσολίτσα φένεται να είναι αρκετά δυνατή εφόσον θα τρέξει Cyberpunk, Elden Ring και Outlaws. Αυτό ανοίγει τις θύρες για δυνατή 3rd party υποστήριξη. Προσωπικά θα το κάνω το pre-order γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με Switch και το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για φορητό και 3D Donkey Kong. Επεξ/σία 4 Απριλίου από D.Luffy 1
firepc Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Καλά και το PC gaming δεν είναι στα καλύτερα του από θέμα τιμολογιακών πολιτικών.. Ειδικά αν πας σε high-end κατηγορία δεν σε φτάνουν ούτε 2 γενιές ολόκληρες του Switch 2 για να ισοφαρίσεις τα έξοδα. Μετά από 7 χρόνια και γω φέτος έστησα σύστημα και μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Όσο αναφορά το θέμα τιμής του Switch, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από τη στιγμή που τα πάντα έχουν πάρει την ανηφόρα. Οι τιμές των games βέβαια πονούν περισσότερο από την τιμή του hardware. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα γκρινιάξει αρχικά αλλά στη συνέχεια θα νικήσει ο ενθουσιασμός και θα ενδώσουν πολλοί. Ειδικά αν η Ν εμπλουτίσει τη χρονιά με περισσότερους 1st party τίτλους. Τουλάχιστον από τεχνικής άποψης φαίνεται αξιοπρεπέστατο. 1080p/4K,120Hz, HDR, VRR, DLSS, RT. Τεχνολογίες που ούτε καν φανταζόμουν ότι η Ν θα είχε το ενδιαφέρον να υιοθετήσει. Επίσης η κονσολίτσα φένεται να είναι αρκετά δυνατή εφόσον θα τρέξει Cyberpunk, Elden Ring και Outlaws. Αυτό ανοίγει τις θύρες για δυνατή 3rd party υποστήριξη. Προσωπικά θα το κάνω το pre-order γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με Switch και το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για φορητό και 3D Donkey Kong. ποιά παιχνίδια θα τρέχουν με 120fps? Αυτά που γράφεις ή τπτ indie παπαρίτσες και άμα?
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Just now, firepc said: ποιά παιχνίδια θα τρέχουν με 120fps? Αυτά που γράφεις ή τπτ indie παπαρίτσες και άμα? Καλά προφανώς όχι αυτά που ανέφερα. Ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για φορητή κονσόλα. Άρα οποιοσδήποτε ασχολείται λίγο με τεχνολογία καταλαβαίνει τι να περιμένει και έχει λογικές απαιτήσεις. Τα 120Hz πάντως θα είναι ότι πρέπει για 2D platforming και προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος αν πετύχουν τουλάχιστον αυτό το στόχο.
dekulinkgr Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Οπως αναφερει και ο d.luffy και εγω θα το κανω preorder δυστηχως. Διαφωνω εννοειται με τις τιμες των παιχνιδιων που εχουν αυξηθει και δεν θεωρω οτι εχει να κανει με την γενικη παγκοσμια οικονομικη κριση και τα tariffs του αλλου. Περαν των υψηλων τιμων στα 1st party παιχνιδια που εγω εχω μπερδευτει και με το επικοινωνιακο κομματι των τιμων με αυτα που διαβαζω. Αλλη τιμη αν το παρω digital σε σχεση με το physical? Το physical εχει μεσα ολο το παιχνιδι στο cart ή το cartidge εχει απλως αυτο το gamekey cards που εχουν αναφερει? Οταν η ιδια η nintendo δεν βγαινει ομως να πει ξεκαθαρα τι συμβαινει απλως θα αναλωνομαστε στα ιδια και θα ακουμε τα τερατα.Αναμενω να βγαλει επισημη ανακοινωση πρωτα και μετα να συζητησουμε. Εδω διαβαζα οτι στο event που ειχαν αναφερανε στους παρεβρισκομενους οτι δεν θα δεχτουμε ερωτησεις για τις τιμες και ουτε θα πουμε τιποτα γιαυτο. Επισης βγηκαν τα μεγεθη των παιχνιδιων Mario Kart World: 23.4 GB Donkey Kong Bananza: 10.0 GB GameCube Nintendo Classics: 3.5 GB Το mario kart world μεγαλυτερο και απο το zelda :totk Οπως ανεφερε σε προηγουμενο σχολιο ο mansa2k πρεπει να παρει ποδι ο furukawa Kατι τελευταιο οσο αφορα τα παιχνιδια διαβαζω τα καλυτερα για το mkw ,το dk οπως αναμενοταν βεβαια γιατι λογικα ειναι απο πισω η ead αλλα και για το metroid. Επεξ/σία 4 Απριλίου από dekulinkgr 1
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου @dekulinkgr Τελικά θα το παίξουμε το Silksong. Περίμεναν το Switch 2 οι πονηροί 1 4
dekulinkgr Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε @dekulinkgr Τελικά θα το παίξουμε το Silksong. Περίμεναν το Switch 2 οι πονηροί Tωρα αναμενουμε μονο xbox direct γιατι εκει ειναι που θα το κανουν shadowdrop 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα