mansa2k Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:03 μμ (επεξεργασμένο) Nintendo Switch 2 Leveled Up With NVIDIA AI-Powered DLSS and 4K Gaming by Nvidia. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:07 μμ από mansa2k 1
thagkol Δημοσ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Προσωπικά πήρα το Switch Oled πριν 6 μήνες οπότε έχω ατελείωτο κατάλογο να παίξω. Όταν το 2 βγάλει παιχνίδι που θέλω χωρίς να παίζει στο 1 θα το σκεφτώ 4
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 08:36 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 08:36 μμ Nintendo Is (Kinda) Returning To Region-Locking With A Cheaper Japanese Switch 2 «"The Japanese-Language System" is priced at 49,980 yen (approximately $333.87 USD at the time of writing), versus 69,980 yen ($467.48 USD) for the Multi-Language equivalent, which will only be available from the Japanese My Nintendo Store. The base system will retail for $449.99 in the US.» Μα τι κάνουν οι άνθρωποι, ακατανόητα πράγματα. 3
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 μμ 1 hour ago, Tilemaxx said: Έχει και καλύτερο: Αγόρασε το παιχνίδι που παίζουν οι άλλοι με 20-30€ σε full settings με 80αρούμπα (που δεν θα πέσει ποτέ), στα 40fps. Οταν μπορέσω να πάρω το ps5 η το xbox στην τουαλέτα θα έχει νόημα η σύγκριση. Μία χαρά πάντως θα πέσει το cyberpunk όπως και όλοι οι 3rd Party τίτλοι. Μόνο τα first party δεν πεφτουν 2
papp0us Δημοσ. Πέμπτη στις 09:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:29 μμ Εγώ μια φορά θα το πάρω. Τo Saving grace του σε πρώτη φάση είναι το backwards compatibility, αφού εδώ και σχεδόν 1.5 χρόνο έχω αφήσει πολλά παιχνίδια του O.G. switch για να τα παίξω σε μεγαλύτερη οθόνη, και του Switch 2 μου έρχεται κουτί. Αμα τώρα μερικά απο αυτά πάρουν και κανα "next-gen" patch ακόμα καλύτερα. Τώρα για τις τιμές των παιχνιδιών, είναι τόσο νωρίς, και τόσο μικρό το δείγμα που δεν μπορώ να πω με σιγουριά οτι θα ειναι καταστροφή η όχι για την κονσόλα. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει πάντως. Τα First Party θα πρέπει να τα πετύχεις σε φουλ έκπτωση για να σκάσεις 60αρι, είναι ζόρικα τα πράγματα, αλλα στην περίπτωση μου δεν κάνει διαφορά, 5-6 "ακριβά" παιχνίδια το χρόνο αγοράζω, τα 40 θα γίνουν 60, θα είμαι +100€ το χρόνο για παιχνίδια. Όχι οτι καλύτερο, αλλα για την δική μου χρήση δεν ειναι καταστροφή. Έτσι και αλλιώς νομίζω οτι τα 80 ακατέβατα θα είναι κυρίως τα First Party, τα άλλα θα παίρνουν πολύ σύντομα την κατηφόρα. Το κονσολακι τίμιο, με 400 αρχική, 450 Ελλάδα θα ηταν ακόμα καλύτερα, αλλα με βάση το hardware που "φαίνεται" να έχει, είναι μέτρια προς δικαιολογημένη η τιμή. Να δουμε πως θα πάει απο κυκλοφορίες τον πρώτο χρόνο. 2
Basilisc Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:31 μμ Όσοι γκρινιάζουν για το download στις κασέτες πρέπει να έχουν χρόνια να αγοράσουν σε κονσόλα physical. Τουλάχιστον εδώ μας το λένε ότι θα έχει και download. 2
Drogan Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Malthador είπε Μου κάνει εντύπωση που όλοι στέκεστε στην τιμολόγηση των games και δεν στέκεστε στην στυγνή δολοφονία του physical μέσου από την τελευταία εταιρεία που θα περιμέναμε κάτι τέτοιο: Virtual Game Cards, για να μοιραζόμαστε τα digital games μας. GameShare, για να παίζουμε locally τα digital games μας με άτομα που δεν έχουν στην κατοχή τους το game. Θα ισχύει και για τα physical μεν, αλλά δεν είναι αυτός ο ελέφαντας στο δωμάτιο. Σαφέστατη διαφορά τιμής υπέρ των digital games, ουσιαστικά σε σπρώχνει να μην αγοράσεις κασετάκια. Εγώ είμαι υπέρ του digital-only μέλλοντος ούτως ή άλλως, αλλά όσοι είναι υπέρ του physical δεν βλέπω να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα. Προσωπικά, πονάω και με λυπεί αφάνταστα που οδεύουμε προς ένα digital-only μέλλον. Αυτό που με συγκρατεί από το να γκρινιάξω ή να διαμαρτυρηθώ είναι ότι μια μεγάλη βάση των παικτών της Nintendo, λόγω κουλτούρας, επιλέγει τα φυσικά παιχνίδια. Βέβαια, αυτό πιθανόν να αλλάξει τα επόμενα χρόνια, λόγω των νέων γενιών που θα αποτελέσουν την πλειοψηφία της αγοραστικής δύναμης, αλλά και λόγω των νέων πολιτικών της εταιρείας, όπως ανέφερες. Ακόμα, κρατάω μια μικρή ελπίδα, αφού για παιχνίδια που κυκλοφορούν και σε κασέτα και σε ψηφιακή μορφή (π.χ. Zelda, Mario Kart), η αναλογία το 2024 ήταν: 66% φυσικά 34% ψηφιακά Επίσης, για όλα τα λογισμικά το 2024 (συμπεριλαμβανομένων DLC, Nintendo Switch Online κ.λπ.), η αναλογία ήταν: 49,8% φυσικά 50,2% ψηφιακά Τα παραπάνω νούμερα προφανώς και δεν ισχύουν απόλυτα, βγήκαν με βάση το παρακάτω σκεπτικό. Άλλη πηγή που βρήκα ήταν ο Piscatella από την Circana, που σύγκρινε τα ποσοστά του 2024 με το 2023. Spoiler Δεν θεωρώ τα παραπάνω «ευαγγέλια», απλά δίνουν μια ιδέα για την τρέχουσα τάση και για αυτό τα αναφέρω. Θεωρώ ότι, όσο η Nintendo: Διατηρεί σταθερές τις τιμές των first-party παιχνιδιών, προσφέρει συλλεκτικές εκδόσεις και δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές μεταξύ ψηφιακών και φυσικών, δεν θα δούμε ποσοστά ψηφιακών παιχνιδιών της τάξης του 70%-90%, όπως συμβαίνει με PlayStation και Xbox. Εύχομαι ολόψυχα να μην κάνω λάθος! 😊 Αν σε ένα digital-only μέλλον οι υπηρεσίες και τα λογισμικά δεν έκλειναν, ίσως να τα προτιμούσα κι εγώ. Ωστόσο, λόγω τόσο της κουλτούρας όσο και της πολιτικής της Nintendo, προτιμώ τα φυσικά, γιατί ξέρω ότι αύριο μεθαύριο μπορώ να πουλήσω τη συλλογή μου για ένα σεβαστό ποσό. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:41 μμ από Drogan 1
chek2fire Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Εγινε ήδη εκδήλωση ενδιαφέροντος για όποιο πακέτο υπάρχει από το amazon και σίγουρα θα το κάνω αγορά day one δεν υπάρχει καν δίλημμα. Φυσικά πρώτο game που θα παιχτεί θα είναι το mario kart 1
omghi2u Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ 5 ώρες πριν, vorlon68 είπε Το CoD οπως λένε ήταν 700 εκατ. Αυτο που είπα ειναι οτι ουτε ταινία του Hollywood ΔΕΝ κοστιζει 2 δις οπως ειπες για τα games. Οποτε ειναι μπαρουφες τα 2 δις για 1 game Μπορει να ειναι μπαρουφες... αλλα καποιος το ειπε, αυτο πηρε φωτια και αρχισαν να το λενε πολλοι και ουτε ενας απο την rockstar δεν βγηκε να διαψευσει. Καπως ετσι θα ερθει η ωρα του release και θα τιμολογησουν κανα 150αρι την base version.
lak10 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 μμ Αποφασισα να περιεμω την OLED εκδοση κακα τα ψεματα αν μαθεις σε OLED ολα τα αλλα ειναι δευτερα 2
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 πμ Πραγματικά, βλέπω αυτή την αντι-καταναλωτική διαχείριση τόσο από την Sony με την τιμολόγηση του PS5 Pro, όσο και από την Ν με την τιμολόγηση των games της και μου έρχεται να τα σκοτώσω όλα και να στήσω gaming PC ξανά μετά από δέκα χρόνια. 6
darkmatinee Δημοσ. Παρασκευή στις 12:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:37 πμ 41 minutes ago, lak10 said: Αποφασισα να περιεμω την OLED εκδοση κακα τα ψεματα αν μαθεις σε OLED ολα τα αλλα ειναι δευτερα Μην τη βγάλει 600€ την Oled φοβάμαι.
imr Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 πμ (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Malthador said: Πραγματικά, βλέπω αυτή την αντι-καταναλωτική διαχείριση τόσο από την Sony με την τιμολόγηση του PS5 Pro, όσο και από την Ν με την τιμολόγηση των games της και μου έρχεται να τα σκοτώσω όλα και να στήσω gaming PC ξανά μετά από δέκα χρόνια. Ε δεν είναι το ίδιο. Τα τελευταία 10 χρόνια οσο gaming έχω κάνει στο Switch δεν το έχω κάνει ούτε σε PC ούτε σε xbox. Και το switch το κράτησα με το ζόρι 2 χρονια Ακόμα και το steam deck ειναι τεράστιο για portable Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:39 πμ από imr 2
nekrik Δημοσ. Παρασκευή στις 07:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:30 πμ 10 hours ago, Malthador said: Nintendo Is (Kinda) Returning To Region-Locking With A Cheaper Japanese Switch 2 «"The Japanese-Language System" is priced at 49,980 yen (approximately $333.87 USD at the time of writing), versus 69,980 yen ($467.48 USD) for the Multi-Language equivalent, which will only be available from the Japanese My Nintendo Store. The base system will retail for $449.99 in the US.» Μα τι κάνουν οι άνθρωποι, ακατανόητα πράγματα. Απαράδεκτοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα