Grim Ripper Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Λέτε να γίνει καμιά αύξηση τιμής πριν καλά καλά βγει η κονσόλα; 3
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου Γενικές παρατηρήσεις πάνω σε όσα είδαμε: Το MKW απλά άρρωστο, προβλέπω να πουλάει 50m στο νερό. Ειδικά από την στιγμή που θα είναι day-one bundle με την κονσόλα. Αδιανόητη προσθήκη το free-roam mode. Το "C" button, η κάμερα και το GameChat γενικότερα είναι λίγο meh για τα γούστα μου. Καταλαβαίνω την λογική που θέλουν να ακολουθήσουν, αλλά σε μένα προσωπικά δεν ταιριάζει το concept. Με το GameShare και με τις Virtual Game Cards η Ν χαράζει το digital sharing μέλλον, ποιος να το περίμενε. Κοπανάνε στις τιμές των τίτλων, αλλά το digital μαζί με τις sharing επιλογές που δίνουν θα βγαίνει φθηνότερο απ' ότι στο NSw. Άμα βγάλουν και κανένα voucher σύστημα πάλι, καληνύχτα. Στο κομμάτι του H/W δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα κονσόλα από την Ν η οποία θα τίκαρε όλα τα κουτάκια μου ένα προς ένα. Εξεπλάγην θετικότατα. Έβαλαν οθόνη που δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό, είναι η πρώτη συσκευή της αγοράς που συνδυάζει 1080p στις 8" με 120 καρέ και HDR. Καμία άλλη εταιρεία δεν τα έχει βάλει όλα αυτά μαζί. Αρνητική η έλλειψη OLED panel, αλλά το HDR θα μετριάζει την διαφορά. Πολύ δυνατή και η προσθήκη surround ήχου με την χρήση headset. Γενικά στο κομμάτι του H/W δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Το mouse mode ανοίγει την πόρτα σε ολόκληρα genres που ήταν πρακτικά unplayable σε κονσόλες μέχρι τώρα. Μακάρι να το αγκαλιάσουν οι 3rd-party developers. Αναμενόμενα τα NSw2 patches στα υπάρχοντα NSw games. Καπου διάβασα ένα 10άρικο αν είναι μόνο resolution/framerate upgrade ή 20 ευρώ αν έχει και DLC παρέα. Με χαλάει αυτό, τουλάχιστον κάπου αναφέρθηκε ότι οι συνδρομητές NSO+ θα έχουμε μερικά upgrades δωράκι. MP4 σε 4Κ60 ή σε 1080p120. Μόνο και μόνο αυτό αποτελεί λόγο αγοράς της κονσόλας. Τα GC games ήρθαν νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε. Καλή προσθήκη, ειδικά αφού θα έχουν και ανεβασμένη ανάλυση. Ερώτημα τι θα γίνει στα games που θα απαιτούν αναλογικές σκανδάλες. Στο κομμάτι των games κρατάω τα Hades 2, Hyrule Warriors, Duskbloods και DK Bananza. Γλυκοκοιτάζω για revisit Cyberpunk, FF7R και Bravely Default. Γενικά δεν περίμενα να στηρίξουν με τόσους νέους τίτλους την κονσόλα, φαίνεται ότι θα αφήσουν πίσω το NSw πιο γρήγορα απ' ότι νομίζαμε, πράγμα που μόνο θετικό μπορεί να είναι για την βιομηχανία. Μου αρέσει το digital μέλλον που οραματίζονται με το sharing and all that. Στο τιμολογιακό κομμάτι περίμενα τιμή στα $399, ήμουν σίγουρος δηλαδή. Τώρα πάμε στα 500 ευρώ μαζί με το MKW, not great, not terrible για αρχική τιμή φορητής κονσόλας που θα τρέχει τα ίδια games με τα twins. Ελπίζω μόνο να μην παθαίνει PS3-era-Sony η Nintendo τώρα στα γεράματα. 6
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Είμαι σίγουρος ότι γενικά θα βλέπαμε περισσότερα σχόλια είτε για το direct, είτε για την ίδια την κονσόλα/παιχνίδια, αν δεν υπήρχε αυτή η ''απότομη'' σφαλιάρα με τις τιμές, που γενικά έχει ξενερώσει κόσμο. Ακόμα και οι νεες microSD express κάρτες που παίρνει το S2 ειναι πανάκριβες σε τιμές. Στις 2/4/2025 στις 10:57 ΜΜ, Malthador είπε Το MKW απλά άρρωστο, προβλέπω να πουλάει 50m στο νερό. Ειδικά από την στιγμή που θα είναι day-one bundle με την κονσόλα. Το bundle θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα όπως φαινεται 2
omghi2u Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 90 ευρωπουλα τα κασετομνημακια και AT LEAST 500 ευρωπουλα το switch 2 για αληθινο 1080p gaming experience σε ΟΧΙ OLED 8ιντσο οθονακι. Τα ακουω ηδη τα nintendrones : "Motto motto shimete yo papa Furukawa Shuntarō" !!!
mansa2k Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Δεν νομίζω να τραβήξει με αυτήν την τιμολόγηση στα παιχνίδια η οποία πολύ πιθανόν θα περιορίσει και τις πωλήσεις τους αφού το κοινό θα αγοράζει λιγότερους τίτλους. Θα φανεί μέχρι τις γιορτές. Βλέπω να μας λέει αντίο Furukawa αν δεν κυλήσει το πράγμα. Είναι πουθενάς ο τύπος, δεν εμφανίζεται παρά μόνο στις συνεδριάσεις των μετοχών. Καλή τύχη να προσελκύσουν το μαζικό κοινό. 1
firepc Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στην τελική, παιχνίδια όπως το μάριο καρτ, (οκ, μπορεί να είναι διασκεδαστικά) είναι τέρμα casual. Tι 90€ ?? 1
KaRouLi Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Συγγνώμη, δεν είναι πολλά τα 10/20 ευρώ για τις αναβαθμίσεις για να παίζουν στο 2? Δηλαδή πληρώσαμε για το παιχνίδι, και τώρα θα ξαναπληρώσουμε για να το παίξουμε στο 2? Απογοητεύτηκα από την τιμή, γιατί δεν θα είναι 469 στην Ελλάδα, λογικα θα είναι 500αρι καθαρό. Και με 1 Game φτάνουμε 600? Δυσκολάκι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου Μου κάνει εντύπωση που όλοι στέκεστε στην τιμολόγηση των games και δεν στέκεστε στην στυγνή δολοφονία του physical μέσου από την τελευταία εταιρεία που θα περιμέναμε κάτι τέτοιο: Virtual Game Cards, για να μοιραζόμαστε τα digital games μας. GameShare, για να παίζουμε locally τα digital games μας με άτομα που δεν έχουν στην κατοχή τους το game. Θα ισχύει και για τα physical μεν, αλλά δεν είναι αυτός ο ελέφαντας στο δωμάτιο. Σαφέστατη διαφορά τιμής υπέρ των digital games, ουσιαστικά σε σπρώχνει να μην αγοράσεις κασετάκια. Εγώ είμαι υπέρ του digital-only μέλλοντος ούτως ή άλλως, αλλά όσοι είναι υπέρ του physical δεν βλέπω να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα. Στις 3/4/2025 στις 6:38 ΠΜ, KaRouLi είπε Συγγνώμη, δεν είναι πολλά τα 10/20 ευρώ για τις αναβαθμίσεις για να παίζουν στο 2? Δηλαδή πληρώσαμε για το παιχνίδι, και τώρα θα ξαναπληρώσουμε για να το παίξουμε στο 2? Δεν ξαναπληρώνεις για να το παίξεις στο NSw2, άμα θες βάζεις το game και το παίζεις. Η αναβάθμιση είναι προαιρετική, δεν παθαίνεις τίποτα να παίξεις Zelda χωρίς Google maps. 1
firepc Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 6:42 ΠΜ, Malthador είπε Μου κάνει εντύπωση που όλοι στέκεστε στην τιμολόγηση των games και δεν στέκεστε στην στυγνή δολοφονία του physical μέσου από την τελευταία εταιρεία που θα περιμέναμε κάτι τέτοιο: Δεν μας κάνει καμία εντύπωση γτ ξέρουμε εδώ και χρόνια οτι το physical θα τελειώσει
KaRouLi Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 6:42 ΠΜ, Malthador είπε Δεν ξαναπληρώνεις για να το παίξεις στο NSw2, άμα θες βάζεις το game και το παίζεις. Η αναβάθμιση είναι προαιρετική, δεν παθαίνεις τίποτα να παίξεις Zelda χωρίς Google maps. Δεν είναι για Improved performance η αναβάθμιση? Καλύτερα fps κλπ?
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 6:47 ΠΜ, KaRouLi είπε Δεν είναι για Improved performance η αναβάθμιση? Καλύτερα fps κλπ? Ναι, είναι. Οπότε ξαναπληρώνεις για να το παίξεις με τα επιπλέον features, δεν ξαναπληρώνεις για να το παίξεις γενικότερα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά, απλά βάζεις το game και το παίζεις. Ειδικότερα για τα Zelda πέραν του τεχνικού upgrade, θα σου δίνει google maps και mouse mode. Στις 3/4/2025 στις 6:45 ΠΜ, firepc είπε Δεν μας κάνει καμία εντύπωση γτ ξέρουμε εδώ και χρόνια οτι το physical θα τελειώσει Υποτίθεται ότι δεν ήταν αυτό το case στην περίπτωση της Ν. Τώρα γίνεται ξεκάθαρο ότι είναι. 1
omghi2u Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 6:42 ΠΜ, Malthador είπε Μου κάνει εντύπωση που όλοι στέκεστε στην τιμολόγηση των games και δεν στέκεστε στην στυγνή δολοφονία του physical μέσου από την τελευταία εταιρεία που θα περιμέναμε κάτι τέτοιο: Virtual Game Cards, για να μοιραζόμαστε τα digital games μας. GameShare, για να παίζουμε locally τα digital games μας με άτομα που δεν έχουν στην κατοχή τους το game. Θα ισχύει και για τα physical μεν, αλλά δεν είναι αυτός ο ελέφαντας στο δωμάτιο. Σαφέστατη διαφορά τιμής υπέρ των digital games, ουσιαστικά σε σπρώχνει να μην αγοράσεις κασετάκια. Εγώ είμαι υπέρ του digital-only μέλλοντος ούτως ή άλλως, αλλά όσοι είναι υπέρ του physical δεν βλέπω να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα. Δεν ξαναπληρώνεις για να το παίξεις στο NSw2, άμα θες βάζεις το game και το παίζεις. Η αναβάθμιση είναι προαιρετική, δεν παθαίνεις τίποτα να παίξεις Zelda χωρίς Google maps. Επέκταση 80 ευρω η digital εκδοση και 90 ευρω η "φυσικη", οπου φυσικη μιλαμε για ενα αδειο κασετομνημακι που απλα εχει εναν κωδικο πανω, θα κατεβαζει περιπου το 70% του παιχνιδιου online και εννοειται πως παρα το οτι δεν εχει το παιχνιδι μεσα του θα πρεπει να το κουμπωνεις για να το παιξεις. πολλα χρονια μπροστα η nintendont. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 3/4/2025 στις 6:54 ΠΜ, omghi2u είπε 80 ευρω η digital εκδοση και 90 ευρω η "φυσικη", οπου φυσικη μιλαμε για ενα αδειο κασετομνημακι που απλα εχει εναν κωδικο πανω, θα κατεβαζει περιπου το 70% του παιχνιδιου online και εννοειται πως παρα το οτι δεν εχει το παιχνιδι μεσα του θα πρεπει να το κουμπωνεις για να το παιξεις. πολλα χρονια μπροστα η nintendont. Θα σου κουμπώνει και ένα 30% έκπτωση στα 1st και 2nd-party της (όπως κάνει τώρα στα offers) και θα νομίζεις ότι έπιασες την καλή αγοράζοντας το επόμενο Mario digital για 55 ευρώ με έκπτωση. Ομορφιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα