Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 11 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Ελλάδα πάντως κοιμούνται. Δεν βλέπω τιμές από ελληνικά καταστήματα. Ίσως δεν θέλουν να μας ξενερώνουν επειδή θα πέσει κάνα καπέλο 30-50€ Από αύριο ίσως. Νομίζω και στο εξωτερικό λίγα μαγαζιά έχουν βάλει προπαραγγελίες, κυρίως μέσω nintendo κάνουν τις προπαραγγελίες και συγκεκριμένα θέλει να έχεις συνδρομή για τουλάχιστον 2 χρόνια. 1
mansa2k Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια πρώτη ματιά στην παρουσίαση του Treehouse από πλευράς περιεχομένου: *Δε φαίνεται η Ν να έχει τίτλο για κυκλοφορία στις γιορτές ή κοντά στην συγκεκριμένη περίοδο. Επεξ/σία 2 Απριλίου από mansa2k 1
dekulinkgr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μόλις τώρα, mansa2k είπε Μια πρώτη ματιά στην παρουσίαση του Treehouse από πλευράς περιεχομένου: Μario kart και DK θα τα χαζεψω λιγο.Αντιθετως το metroid prime οχι για να παω οσο πιο blind μπορω οταν βγει.Ξεχασα να κραξω το welcome tour που αντι να ειναι δωρεαν για ολους ,για να δειξει τις δυνατοτητες του switch 2,οπως το astro playroom του ps5 το εχουν για αγορα μονο. 5
xxatziva Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου επισης δεν ειπαν αν θα ειναι και στο 1ο switch τα παιχνιδια που ερχονται. καποια θα ειναι και στο 1ο παντως οπως metroid4-pokemon za. ο donkey kong θα ειναι και στο 1ο switch διαθεσιμο? αναμονη για treehouse αλλα μαλλον θα πεσουν στο 2 επανω. οπως διδαξε η σονυ. κανα2 χρονια προς τα πισω τα παιχνιδια και μετα μονο στο νεο μηχανημα.
akarabamba Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Απογοήτευση. Συνοψίζοντας με τα όσα διαβάζουμε. 470 ευρώ αν όχι παραπάνω και 80 το Pro Controller.Σίγουρα τα 470 έτσι ξερά χωρίς να ξέρουμε specs κτλ μπορεί μην λένε τίποτα,αλλά 470 για την αγορά που απευθύνεται η Nintendo μου ακούγονται πολλά. Παιχνίδια των 80 και 90 ευρώ (για physical )της Nintendo που η τιμή τους δε πέφτει με τίποτα ούτε μετά από 5 χρόνια (άντε οκ,πέφτουν ελάχιστα). Μερικά cartridges παιχνιδιών (δεν ξέρουμε πόσα θα είναι ή αν από ένα σημείο και μετά τα περισσότερα θα είναι έτσι π.χ.) που απλά θα φέρουν ένα κλειδί ώστε να κατεβάσεις το παιχνίδι.Κάτι σαν το code in a a box δηλαδή.Το έχω πει και πιο παλιά στην παρουσίαση του πρώτου Switch.Η Nintendo καλή χρυσή αλλά σε ότι έχει να κάνει με ότι αρνητικό έχουμε στο gaming όπως επί πληρωμή online,DLCs κτλ όχι απλά σηκώνεται και μπαίνει στον χορό που έχουν στρώσει οι άλλοι αλλά σε λίγο έτσι όπως πάει θα είναι αυτή που θα σέρνει τον χορό και θα κουνάει το μαντήλι.Δυστυχώς,για εμάς πάντα και όχι για τις εταιρείες οι μέρες του Iwata έχουν τελειώσει.Και δεν μιλάω κυριολεκτικά που έχει φύγει ο άνθρωπος,να'ναι καλά εκεί που είναι. Επι πληρωμή το boost-άρισμα του στυλ +FPS και καλύτερη ανάλυση που θα τρώνε κάποιοι τίτλοι.Όχι,δεν το δέχομαι.Κρατάω μια πισινή γιατί διαβάζω διάφορα. Launch κονσόλας με έναν first party τίτλο??Και εντάξει βγαίνει το DK άμεσα δε λέω.Πάλι καλά δηλαδή.Αλλά και πάλι,τόσα χρόνια ακούμε περί Switch 2 και Switch pro (γιατί προσωπικα πιο πολύ για pro μου κάνει παρά για 2) τόσο καιρό προετοιμασίας και μας δείχνουν 2 παιχνίδια.Και δεν λέω να μας δώσουν 10 ή ότι λείπει το Mario ξέρω'γω.Και το Mario θα 'ρθει και άλλοι τίτλοι θα έρθουν σίγουρα.Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν κάτι παραπάνω.Και εγώ π.χ. οκ δεν έχω Switch και έχω παιχνίδια να παίξω.Αυτός που έχει Switch,θα πάρει day 1 κονσόλα για 2 παιχνίδια? Δεν ξέρω μπορεί να τα βλέπω και τελειώς "ρομαντικά" τα πράγματα γιατί με Nintendo μεγάλωσα και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο και περισσότερο ξενερώνω με τις αποφάσεις που παίρνουν αλλά νομίζω ότι η αλαζονεία τους βαράει κόκκινο. Στα θετικά τώρα.Ευπρόσδεκτα τα GameCube games αν και πάλι δεν είδα κάτι σαν Virtual Console που πραγματικά ήλπιζα να δω.Δηλαδή να μπορώ να αγοράζω ότι θέλω μεμονομένα από αυτά που βγαίνουν στο NSO και όχι να υπάρχουν μόνο στην επι πληρωμή συνδρομή. Τα Mario Kart και Donkey Kong φαίνονται ωραία. Το Mario Kart κλασική συνταγή και αν δεν έχουν χαλάσει κάτι αρκετά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.Είδαμε κάποια πράγματα που φέρνουν κάτι νέο στην σειρά.Ελπίζω για το καλύτερο γιατί με παρέα καίγομαι με τις ώρες στα προηγούμενα. Το Donkey Kong αν και φαίνεται ωραίο θέλω να δω περισσότερα.Σίγουρα πάντως είναι ένας τίτλος που με ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ.Από N64 περιμένουμε ένα 3d DK. Θα δούμε περισσότερα και θα αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα στις επόμενες μέρες,αλλά για την ώρα ναι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με ότι βλέπω. edit: Να προσθέσω ότι τα Joy-Con σαν λειτουργία ποντικιού πιο πολύ μου κάνει σαν κάτι που "έπρεπε" να μπει ως το νέο gimmick παρά ως κάτι που όντως έχει να μας δώσει κάτι. Επεξ/σία 2 Απριλίου από akarabamba
Drogan Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Which accessories are compatible with Nintendo Switch 2? Joy-Con controllers Compatible Can be used by pairing wirelessly to Nintendo Switch 2. Cannot be attached to Nintendo Switch 2. A Nintendo Switch console or compatible accessory such as a Joy-Con charging grip or Joy-Con charging stand (two-way) is required for charging. Nintendo Switch Pro Controller Compatible Can be used by pairing wirelessly to Nintendo Switch 2. Can be charged by connecting it to the Nintendo Switch 2 dock via a USB cable. Nintendo Entertainment System Controller Compatible* Can be used by pairing wirelessly to Nintendo Switch 2. Cannot be attached to Nintendo Switch 2. A Nintendo Switch console or compatible accessory such as a Joy-Con charging stand (two-way) is required for charging. *Works with compatible games. Super Nintendo Entertainment System Controller Compatible* Can be used by pairing wirelessly to Nintendo Switch 2. Can be charged by connecting it to the Nintendo Switch 2 dock via a USB cable. *Works with compatible games. Nintendo 64 Controller Compatible* Can be used by pairing wirelessly to Nintendo Switch 2. Can be charged by connecting it to the Nintendo Switch 2 dock via a USB cable. *Works with compatible games. SEGA Genesis Control Pad Compatible* Can be used by pairing wirelessly to Nintendo Switch 2. Can be charged by connecting it to the Nintendo Switch 2 dock via a USB cable. *Works with compatible games. Adjustable Charging Stand for Nintendo Switch Not Compatible Cannot be used with Nintendo Switch 2. Nintendo Switch Dock Not Compatible The Nintendo Switch dock is not compatible with Nintendo Switch 2. Nintendo Switch AC adapter Not Compatible* Due to the differing power output, it is not possible to use Nintendo Switch 2 in TV mode using this adapter. *It is possible to charge a Nintendo Switch 2 console when plugged in directly. HDMI cable included with Nintendo Switch Not Compatible It is not compatible as the HDMI cable standards differ. In order to maximize the performance of Nintendo Switch 2, please use the HDMI cable included with Nintendo Switch 2. microSD cards Not Compatible Nintendo Switch 2 is designed exclusively for microSD Express cards, which allow for faster data transfer compared to the conventional microSD card. It is only possible to use a microSD card to view screenshots/videos captured on Nintendo Switch. For more information, see MicroSD Card and MicroSD Express Card Compatibility. Nintendo GameCube Controller Adapter Compatible This accessory can be used in TV mode by connecting via a USB port on the Nintendo Switch 2 dock. Joy-Con Strap Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *Only compatible with Nintendo Switch Joy-Con, which can be used wirelessly with Nintendo Switch 2 consoles. Joy-Con Grip Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *Only compatible with Nintendo Switch Joy-Con, which can be used wirelessly with Nintendo Switch 2 consoles. Joy-Con Charging Grip Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *Only compatible with Nintendo Switch Joy-Con, which can be used wirelessly with Nintendo Switch 2 consoles. Joy-Con Wheel Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *Only compatible with Nintendo Switch Joy-Con, which can be used wirelessly with Nintendo Switch 2 consoles. Leg Strap Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *When playing on Nintendo Switch 2, the Leg Strap can be used with the Nintendo Switch Sports game by connecting Nintendo Switch Joy-Con wirelessly. Ring-Con™ Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *When playing on Nintendo Switch 2, the Ring-Con with the Ring Fit Adventure game can be used by connecting Nintendo Switch Joy-Con wirelessly. Joy-Con AA Battery Pack Pair Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *Only compatible with Nintendo Switch Joy-Con, which can be used wirelessly with Nintendo Switch 2 consoles. Joy-Con Charging Stand (Two-Way) Not Compatible* Cannot be used with the Joy-Con 2 controllers. *Only compatible with Nintendo Switch Joy-Con, which can be used wirelessly with Nintendo Switch 2 consoles. 1 1
p07apo Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Ρε 'σεις. Τώρα είδα το direct λόγω δουλειάς. 120hz με hdr η nintendo; Ποιος φούρνος γκρεμίστηκε
CarbonFibre Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 31 λεπτά πριν, akarabamba είπε Απογοήτευση. Συνοψίζοντας με τα όσα διαβάζουμε. 470 ευρώ αν όχι παραπάνω και 80 το Pro Controller.Σίγουρα τα 470 έτσι ξερά χωρίς να ξέρουμε specs κτλ μπορεί μην λένε τίποτα,αλλά 470 για την αγορά που απευθύνεται η Nintendo μου ακούγονται πολλά. Παιχνίδια των 80 και 90 ευρώ (για physical )της Nintendo που η τιμή τους δε πέφτει με τίποτα ούτε μετά από 5 χρόνια (άντε οκ,πέφτουν ελάχιστα). Μερικά cartridges παιχνιδιών (δεν ξέρουμε πόσα θα είναι ή αν από ένα σημείο και μετά τα περισσότερα θα είναι έτσι π.χ.) που απλά θα φέρουν ένα κλειδί ώστε να κατεβάσεις το παιχνίδι.Κάτι σαν το code in a a box δηλαδή.Το έχω πει και πιο παλιά στην παρουσίαση του πρώτου Switch.Η Nintendo καλή χρυσή αλλά σε ότι έχει να κάνει με ότι αρνητικό έχουμε στο gaming όπως επί πληρωμή online,DLCs κτλ όχι απλά σηκώνεται και μπαίνει στον χορό που έχουν στρώσει οι άλλοι αλλά σε λίγο έτσι όπως πάει θα είναι αυτή που θα σέρνει τον χορό και θα κουνάει το μαντήλι.Δυστυχώς,για εμάς πάντα και όχι για τις εταιρείες οι μέρες του Iwata έχουν τελειώσει.Και δεν μιλάω κυριολεκτικά που έχει φύγει ο άνθρωπος,να'ναι καλά εκεί που είναι. Επι πληρωμή το boost-άρισμα του στυλ +FPS και καλύτερη ανάλυση που θα τρώνε κάποιοι τίτλοι.Όχι,δεν το δέχομαι.Κρατάω μια πισινή γιατί διαβάζω διάφορα. Launch κονσόλας με έναν first party τίτλο??Και εντάξει βγαίνει το DK άμεσα δε λέω.Πάλι καλά δηλαδή.Αλλά και πάλι,τόσα χρόνια ακούμε περί Switch 2 και Switch pro (γιατί προσωπικα πιο πολύ για pro μου κάνει παρά για 2) τόσο καιρό προετοιμασίας και μας δείχνουν 2 παιχνίδια.Και δεν λέω να μας δώσουν 10 ή ότι λείπει το Mario ξέρω'γω.Και το Mario θα 'ρθει και άλλοι τίτλοι θα έρθουν σίγουρα.Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν κάτι παραπάνω.Και εγώ π.χ. οκ δεν έχω Switch και έχω παιχνίδια να παίξω.Αυτός που έχει Switch,θα πάρει day 1 κονσόλα για 2 παιχνίδια? Δεν ξέρω μπορεί να τα βλέπω και τελειώς "ρομαντικά" τα πράγματα γιατί με Nintendo μεγάλωσα και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο και περισσότερο ξενερώνω με τις αποφάσεις που παίρνουν αλλά νομίζω ότι η αλαζονεία τους βαράει κόκκινο. Στα θετικά τώρα.Ευπρόσδεκτα τα GameCube games αν και πάλι δεν είδα κάτι σαν Virtual Console που πραγματικά ήλπιζα να δω.Δηλαδή να μπορώ να αγοράζω ότι θέλω μεμονομένα από αυτά που βγαίνουν στο NSO και όχι να υπάρχουν μόνο στην επι πληρωμή συνδρομή. Τα Mario Kart και Donkey Kong φαίνονται ωραία. Το Mario Kart κλασική συνταγή και αν δεν έχουν χαλάσει κάτι αρκετά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.Είδαμε κάποια πράγματα που φέρνουν κάτι νέο στην σειρά.Ελπίζω για το καλύτερο γιατί με παρέα καίγομαι με τις ώρες στα προηγούμενα. Το Donkey Kong αν και φαίνεται ωραίο θέλω να δω περισσότερα.Σίγουρα πάντως είναι ένας τίτλος που με ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ.Από N64 περιμένουμε ένα 3d DK. Θα δούμε περισσότερα και θα αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα στις επόμενες μέρες,αλλά για την ώρα ναι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με ότι βλέπω. edit: Να προσθέσω ότι τα Joy-Con σαν λειτουργία ποντικιού πιο πολύ μου κάνει σαν κάτι που "έπρεπε" να μπει ως το νέο gimmick παρά ως κάτι που όντως έχει να μας δώσει κάτι. Μια μικρή διόρθωση. 90€ το pro controller.
dekulinkgr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mansa2k είπε Approx. 401g (With Joy-Con 2 controllers attached: approx. 534g) Περισσότερα χαρακτηριστικά εδώ. Ask the Developer Vol. 16, Nintendo Switch 2 – Chapter 4 HD Rumble 2 καλύτερο και ισχυρό σε επίπεδα NGC. Επιτέλους! *Η Ubi δεν έδειξε τίποτα αν δεν κάνω λάθος! Εδειξε το star wars outlaws σιγουρα 1 ώρα πριν, mansa2k είπε *Δε φαίνεται η Ν να έχει τίτλο για κυκλοφορία στις γιορτές ή κοντά στην συγκεκριμένη περίοδο. Ακομα.Θα μαθουμε αρκετα πραγματα στους επομενους μηνες.Λογικα αφου το DK βγαινει τον Ιουλιο το μεγαλο παιχνιδι για τις γιορτες θα ειναι το metroid prime 4.Εκτος και αν δειξει καποιο αλλο παιχνιδι. Επισης εχουμε εικονα απο το ui της κονσολας.Ιδιο ακριβως μοιαζει με του switch 1.Προσωπικα δεν με χαλαει καθολου,μια χαρα λιτο ειναι.Το μονο που θα ηθελα ομως ειναι οταν πας πανω απο καποιο παιχνιδι να σου αλλαζει theme music οπως γινεται σε ορισμενα παιχνιδια στο ps5. Επεξ/σία 2 Απριλίου από dekulinkgr 1
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 hour ago, akarabamba said: Αλλά και πάλι,τόσα χρόνια ακούμε περί Switch 2 και Switch pro (γιατί προσωπικα πιο πολύ για pro μου κάνει παρά για 2) Τι έπρεπε να έχει για να κάνει για 2?
marcus0 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Παιδιά, έχετε κατά νου πως στα διάφορα Amazon Ευρώπης , πχ εδώ , έχει ανοίξει ήδη φόρμα προσκλήσεων για το Switch 2. Κάνετε log-in στον λογαριασμό σας στο Amazon , εκδηλώνετε ενδιαφέρον και αν επιλεχθείτε, θα σας στείλουν mail εντός 22 ωρών να προχωρήσετε σε αγορά. Οπως γράφει το ενημερωτικό mail, η εκδήλωση ενδιαφέροντος ισχύει για 3 μήνες, οπότε δεν χρειάζεται κανείς να κάνει re-submit. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να .. θυσιάσετε το πρώτο σας τέκνο στην Nintendo, όπως (σχεδόν) ζητάει η εταιρία στο επίσημο site της. Καλή επιτυχία σε όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Το είδα και εγώ επιτέλους. Έφαγα κάποιες σποιλεριες δυστυχώς, δεν γλυτώνεις με τίποτα αλλά σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ την παρουσίαση εύκολα 10/10. Εξηγούμεθα, δεν είναι μόνο ότι είδα παιχνίδια που δεν περίμενα ότι θα δω (duskbloods) και ότι απλά έτσι πέταξαν και ένα Silksong λες και δεν ήταν παιχνίδι που το περιμένει χιλιάδες κόσμος. Όλη η παρουσίαση ήταν άψογη μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα στο να μας δείξει τι κάνει η κονσόλα και πως. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το multi-player κομμάτι σε επίπεδο online. Το γεγονός ότι θα μπορώ να παίξω με φίλους στην Ελλάδα χωρίς θέματα σαν να είμαστε στο σαλόνι είναι τεράστιο ατού και μεγάλος άσος στα χέρια της nintendo. Επίσης, το μεγάλο θέμα της οθόνης δεν μου φάνηκε τελικά τόσο κακό. Με 120 hz και HDR στις 8 ίντσες πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι καλό day one. Φυσικά είναι αναπόφευκτο revised έκδοση με oled panel με τα ίδια χαρακτηριστικά 3 χρόνια μετά σε ακριβότερη τιμή. Κάποια παιχνίδια δείχνουν ότι είναι νωρίς ακόμα ή έδειξαν παλιότερο built. Το όλο στήσιμο επίσης είναι πολύ καλύτερο. Το PRO controller ήταν που ήταν το καλύτερο, τώρα έγινε ακόμα καλύτερο με αυτές τις προσθήκες. Παιχνίδια κυριολεκτικά για όλους, πραγματικά worldwide παρουσίαση. Οι τιμές βέβαια έχουν πάει πολύ πάνω αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής διότι ζώντας στην Αγγλία αυτό δεν είναι πρόβλημα. Όχι επειδή έχω πολλά λεφτά αλλά λόγο ευκολίας πληρωμών και δυνατότητας να βάζεις πολλαπλές συσκευές και υπηρεσίες στο συμβόλαιο του κινητού σου. Πως θα σου φαινόταν να βάλεις δύο τρία παιχνίδια σε άτοκες δόσεις των 12+ μηνών; Κονσόλα στο ίδιο συμβόλαιο με το κινητό σου και αποπληρωμή χωρίς καμία υπεραξία; Πακέτο NSO ή άλλη streaming υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος ως bonus; Νομίζω το καταλάβατε όλοι εεε; Γύρα γύρα σας το φέρνω αλλά day one αγορά. Edit : ήδη αγόρασα Micro SD Lexar express, 512GB στα 900MB read and 600 write. Ακριβές οι σκύλες, 130 λίρες αλλά ήδη μυρίζω έλλειψη και τιμές στο Θεό οπότε την πήρα να είναι έτοιμη. 2
akarabamba Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 28 λεπτά πριν, NickTG είπε Τι έπρεπε να έχει για να κάνει για 2? Δεν ξέρω τι ακριβώς,ούτε είναι δουλειά μου αλλά ειδικά από τη Nintendo θα περίμενα κάτι περισσότερο. Μιλάμε για την Nintendo που απο το NES που καθιέρωσε το Dpad στο SNES μας έδωσε μεγάλο άλμα για την εποχή,τέρμα καλύτερο gamepad και shoulder buttons,από το SNES στο N64 μπήκε στην 3D εποχή με αναλογικό στο χειριστήριο (από τα πρώτα,νομίζω το πρώτο σε αυτή τη μορφή) και με παιχνίδια που έθεσαν τις βάσεις για είδη παιχνιδιών που βλέπουμε ακομα και σήμερα όπως έκανε το Mario 64 για τα 3D platform.Στο GameCube είδαμε την ασύμμετρη διάταξη των αναλογικών και γενικά δυνατό Hardware.Στο Wii έφερε τα motion controls που τόσο κορόιδευαν όλοι στην αρχή αλλά στο τέλος όλοι τα αντέγραψαν.Στο WiiU είδαμε την ταμπλέτα με built in mic/cam που είχε να δώσει και μας έδωσε πράγματα στο gameplay άσχετα αν δεν της βγήκε εμπορικά η κονσόλα και τέλος με το Switch την υβριδική ιδιότητα του. Θέλω να πω πως κάθε της κονσόλα είχε το κάτι παραπάνω ποτέ δεν φοβήθηκε και πάντα ήταν πρόθυμη να πειραματιστεί σε κάτι νέο.Τώρα απλά βλέπουμε ένα copy paste Switch on steroids και πάρε και το Joy-Con ως ποντίκι να πούμε οτι κάτι κάναμε.Ότι είπα και παραπάνω πάνω σε αυτό.
artemios1983 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 6 ώρες πριν, BaronDavis είπε Δεν είμαι και φανατικός gamer,αλλά βλέπω αρκετούς(όχι εδώ γενικά σε σχόλια )να κράζουν επειδή η τιμή θα είναι κοντά σε αυτή του PS5.. Δηλαδή τι ανώτερο έχει το PS5 από την Nintendo?Γιατί στα exclusive δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με κάποια άλλη εταιρία. Εκτός και αν μόνο τα γραφικά παίζουν ρολο ποιο πολυ ο κοσμος κραζει τις τιμες των παιχνιδιων οχι της κονσολας 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα