mansa2k Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:23 ΜΜ, mansa2k είπε Θα απαντήσω αύριο μετά από την παρουσίαση. Τελικά είχα δίκιο. Όχι πως δεν το περίμενα, τόσο καιρό το γράφω!🤣 1 4
lele322 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση εχω μονο. Πως ειναι δυνατον να παιζει το metroid σε 4κ 120frames?? ,Συμφωνα με ςυτα που ξερουμε σαν τσιπακι ,δεν ειναι τοσο δυνατο.Εστω και σε 4κ 60 , μου φαινεται αδιανοητο,και ομως θα το παιζει. Πως????????? Επεξ/σία 2 Απριλίου από lele322
Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μόλις τώρα, lele322 είπε Μια ερωτηση εχω μονο. Πως ειναι δυνατον να παιζει το metroid σε 4κ 120frames?? ,Συμφωνα με ςυτα που ξερουμε σαν τσιπακι ,δεν ειναι τοσο δυνατο.Εστω και σε 4κ 60 , μου φαινεται αδιανοητο,και ομως θα το παιζει. Πως????????? Νομίζω 1080p είναι τα 120fps. 1
kaliakman Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Τι ζημιά έγινε; exclusive fromsoftware game? Strategy games?? Το μόνο που δεν είπαν είναι για upscaling κτλπ, δυστυχώς παίζω το split fiction τώρα στο ps5 και φαίνεται ΠΟΛΥ χειρότερο στο video. Ελπίζω να φταίει το stream.
SabotazNic Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Και εγώ μέσα έπεσα στην τιμή. Θυμάμαι να λέω >450 σε κάποιο τοπικ, και όλοι από κάτω "και όχι" "και θα είναι 350" κτλ κτλ
marius.t Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) @Dekulinkgr είσαι καλά;😆 4k/60fps το switchaki, ικανό να τρέξει τωρινής γενιάς παιχνίδια. Απο τιμές βέβαια τίποτα. Ούτε για τις αναβαθμίσεις στα παιχνίδια, ούτε για το nso όπου το gamecube θα είναι μόνο στο 2, και ακόμα χειρότερα για την κονσόλα. Αν και για αυτό ίσως να περιμένουν τι θα γίνει με τους δασμούς. Ίδωμεν! edit: τώρα είδα πως έχει τιμή. στα 400-420 το περίμενα 450-470 βγήκε. τώρα βέβαια, αν σηκώνει τα παιχνίδια αυτής της γενιάς, με μικρές υποχωρήσεις, μπορώ να πω πως το καταλαβαίνω Επεξ/σία 2 Απριλίου από marius.t 1
mansa2k Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τελείως νέα εποχή για την Ν. Είναι σαν να ταξίδεψαν με ταχύτητα φωτός για τα δεδομένα τους! Το DK δεν δείχνει καθόλου Ν-style. Έχω την αίσθηση ότι εμπλέκεται άλλη εταιρία. Η Ubi που πήγε; Βόμβα από την From! Tα 1080p/60fps και 4k/30fps θα γίνουν τα στάνταρ για το NS2. Koizumi λείπεις! Επεξ/σία 2 Απριλίου από mansa2k 4
Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τι έχετε να πείτε για το google maps στα Zelda; 🤣 Edit: Τι τιμές είναι αυτές ρε; Επεξ/σία 2 Απριλίου από Grim Ripper 2 6
Fulgore Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πολύ καλή overall παρουσίαση με προσωπική απογοήτευση γενικά το κομμάτι τιμών/επι πληρωμή, κυρίως το upgrade pack παιχνιδιών του Switch 1 Επεξ/σία 2 Απριλίου από Fulgore 3
CarbonFibre Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να δούμε τί θα πουν αυτοί που βρίζανε το 80αρι της Sony 😛 470€ νιντεντο Ιρλανδία άρα 500-510 Ελλάδα άραγε; Πάντως με αποκλειστικό From Soft μου πήραν το πορτοφόλι και έφυγαν!! Επεξ/σία 2 Απριλίου από CarbonFibre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα