Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 1:02 ΠΜ, mansa2k είπε

Δεν έχει καμία σχέση με τους αριστερόχειρες. Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό:

Δεν μπορω να καταλάβω την πραγματική χρήση του συγκεκριμένου.

Θα πρέπει να ενσωματώσουν κάποιο lever sensor, ο μηχανισμός των joycon γινεται πιο συνθετος και όλα αυτα για να φορτίζεις η ακουστικά οπου σε βολεύει;

Δημοσ.
12 hours ago, Vagosman said:

Δεν μπορω να καταλάβω την πραγματική χρήση του συγκεκριμένου.

Θα πρέπει να ενσωματώσουν κάποιο lever sensor, ο μηχανισμός των joycon γινεται πιο συνθετος και όλα αυτα για να φορτίζεις η ακουστικά οπου σε βολεύει;

Λένε ότι το πάνω USB-C δεν είναι ακριβώς στο κέντρο και άρα δεν θα μπαίνει στην βάση σωστά.

Οπότε μάλλον άλλος είναι ο λόγος 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Λένε ότι το πάνω USB-C δεν είναι ακριβώς στο κέντρο και άρα δεν θα μπαίνει στην βάση σωστά.

Οπότε μάλλον άλλος είναι ο λόγος 

Μία θεωρία που έχω διαβάσει, και πραγματικά τους βγάζω το καπέλο αν ισχύει τελικά, είναι ότι το ίδιο το Switch θα λειτουργεί ως ταμπλέτα WIIU style ενώ με το usb C της πάνω πλευράς θα συνδέεται απευθείας στο dock που θα παίζει το κυρίως παιχνίδι στην τηλεόραση ενώ το μηχάνημα θα είναι χάρτες, inventory κτλ. 

Αν καταφέρουν τέτοιο μαγικό έχω να λέω απλά τα καλύτερα. Ήρθαν όλα εν τέλη σε ένα σύστημα και μπράβο. Ανοίγει πολλές ατραπους και πάλι αυτή η δυνατότητα. 

• Like 1
Δημοσ.

Περιοριστικό ακούγεται. Το usb C πόσο μακρύ θα είναι;

Προσωπικά επέλεξα λόγο και περιορισμένου χρόνου να μη διαβάζω παραφιλολογίες. Πολλά ακούγονται αλλα ας αφήσουμε τη Νιντυ να επιβεβαιώσει. Εχουμε τόσο backlog στο NsW1 που.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vagosman είπε

Προσωπικά επέλεξα λόγο και περιορισμένου χρόνου να μη διαβάζω παραφιλολογίες. Πολλά ακούγονται αλλα ας αφήσουμε τη Νιντυ να επιβεβαιώσει. Εχουμε τόσο backlog στο NsW1 που.....

Αν ισχύει αυτή η φήμη δε νομίζω πως μιλάμε για καλώδιο αλλά για κάποιο dongle ίσως που θα μπορεί να στέλνει ασύρματα την εικόνα στην οθόνη.Δεν γνωρίζω καν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά το να συνδέσεις το SW2 με καλώδιο στην οθόνη απλά θα είναι τελείως δύσχρηστο.

Η ταμπλέτα πάντως του WiiU είχε ωραίες δυνατότητες.Είτε ως inventory όπως στο ZombiU είτε διάφορες άλλες που είδαμε στο NintendoLand π.χ.

Επεξ/σία από akarabamba
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vagosman είπε

Καλά μέχρι να το δούμε στην πράξη πολλά παίζονται. Προσωπικά θα ήθελα να το δω έστω και με περιορισμό. Το dongle θα ήταν σίγουρα τρομερή λύση αλλά δεν ξέρω για τι κόστος μιλάμε. Δεν είναι φθηνά αυτά. Εδώ πέρα ποντίκι έχω με dongle για να γλυτώσω το bluetooth και το πλήρωσα 150 ευρώ. 

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πω παιδιά και συγνώμη που το γράφω εδώ, είναι ότι έχουμε φτάσει 2025 και η βιομηχανία μας δείχνει ότι ο παραδοσιακός και συνάμα ρομαντικός τρόπος που κοιτάμε εμείς οι παλαιότεροι το gaming δεν είναι αρκετός για να καλύψει τις απαιτήσεις που έχουν οι Sony και Microsoft. Η Sony που κυριαρχεί στους 2 μεγάλους βλέπετε και αυτή ψάχνει διεξόδους να πουλήσει το προίόν της.

Θυμάστε πως ξεκίνησαν τα πράγματα, we believe in generations και βγάζουμε παιχνίδια μόνο για PS 5 ενώ μετά φτιάχτηκαν και για PS4, αύξηση της τιμής των παιχνιδιών, κυκλοφορίας ολοένα και περισσότερων τίτλων σε PC, εμφάνιση PRO μοντέλου που η τιμή του δεν είναι ανάλογη της αξίας του hardware του, συνδρομητική υπηρεσία με βιβλιοθήκη παιχνίδιων στα πρότυπα του game pass, remake και remaster παιχνίδιων που θεωρούνται ακόμα ''φρέσκα'' για να γεμίζουν το χρόνο μέχρι να βγει η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία, χρηματοδότηση για ανάπτυξη περισσότερων τίτλων free to play και κυρίως online προσέγγισης.

Οι ναυαρχίδες της πουλάνε τόσα π.χ. 15-20-25 εκατομμύρια και πάλι βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι αρκετά . Τα υπέρογκα κόστη και οι απαιτήσεις μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού που αρέσκεται σε μεγάλες παραγωγές επιβάλλουν και αυξανόμενα κοστολογικά μεγέθη. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις Nintendo Switch να πηγαίνουν τα πράγματα τρένο. Αυτό που περιμένω να γίνει ''αύριο'' είναι μεγαλύτερη ''αλληλοπαροχή'' τίτλων από την Sony προς Microsoft και Nintendo μεριά τώρα που κάνει την αρχή η Μικροαπαλή με το Xbox. Αυτό που ισχύει τώρα ότι εγώ έχω 10 τίτλους αποκλειστικούς που δεν θα τους απολαύσεις μετά αν δεν πάρεις το σύστημά μου θα καταρριφθεί στο προσεχές μέλλον. Εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 22/01/2025 at 20:00, Malthador said:

Επίσης θέλω να δω τι σκοπούς έχουν για το NSO και αν σκοπεύουν να διατηρήσουν τα vouchers στο NSw2.

Μου λύθηκε η απορία:

«What are Nintendo Switch Game Vouchers?

Nintendo Switch Game Vouchers are a special offer available to Nintendo Switch Online members that can be purchased in a set of two. Each individual voucher can be redeemed for a selected Nintendo Switch digital software title, presenting the opportunity to save on two games. Nintendo Switch Game Vouchers cannot be redeemed for games exclusive to the Nintendo Switch 2 system

Κρίμα, ελπίζω τουλάχιστον να βγάλουν άλλο implementation για τα vouchers, έστω και σε μεγαλύτερη τιμή.

Επίσης χαιρετάμε και τα Gold Points λίαν συντόμως:

«Thank you for participating in the My Nintendo Rewards program.
Beginning at  Mar 25, 2025 at 12:30 AM, users will no longer be able to earn My Nintendo Gold Points.

Gold Points will no longer be earned for digital purchases on Nintendo eShop after  Mar 25, 2025 at 12:30 AM.

Gold Points will no longer be earned on physical games that release after 3/24/2025. For physical games that released on or before 3/24/2025, Gold Points may still be earned by registering eligible titles within one year from the original release date of the game.

All earned Gold Points will continue to be valid and redeemable for 12 months after they are issued.»

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μου λύθηκε η απορία:

«What are Nintendo Switch Game Vouchers?

Nintendo Switch Game Vouchers are a special offer available to Nintendo Switch Online members that can be purchased in a set of two. Each individual voucher can be redeemed for a selected Nintendo Switch digital software title, presenting the opportunity to save on two games. Nintendo Switch Game Vouchers cannot be redeemed for games exclusive to the Nintendo Switch 2 system

Κρίμα, ελπίζω τουλάχιστον να βγάλουν άλλο implementation για τα vouchers, έστω και σε μεγαλύτερη τιμή.

Επίσης χαιρετάμε και τα Gold Points λίαν συντόμως:

«Thank you for participating in the My Nintendo Rewards program.
Beginning at  Mar 25, 2025 at 12:30 AM, users will no longer be able to earn My Nintendo Gold Points.

Gold Points will no longer be earned for digital purchases on Nintendo eShop after  Mar 25, 2025 at 12:30 AM.

Gold Points will no longer be earned on physical games that release after 3/24/2025. For physical games that released on or before 3/24/2025, Gold Points may still be earned by registering eligible titles within one year from the original release date of the game.

All earned Gold Points will continue to be valid and redeemable for 12 months after they are issued.»

Ηθελα να το ποσταρω και εγω αυτο με τα gold coins.

Ειναι ξεκαθαρο αλλα και αναμενομενο οτι θα αλλαξει το nso με την ελευση του switch 2.Θα τα μαθουμε ολα σιγουρα στο direct του Aπριλιου.Δηλαδη για την αυξηση που θα γινει αλλα και τι νεο θα προσφερει(gc-wii παιχνιδια)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμενόμενα σκηνικά αφού περιμένουμε αυξήσεις σε όλα τα επίπεδα με το NSW2. Πιστεύω όμως ότι τα gold coins σηματοδοτούν κάτι διαφορετικό ή και τίποτα ως προς αυτό το κομμάτι. Περισσότερο το βλέπω ως μια επιθετική κίνηση για να σπρώξουν κόσμο στο NSW2. Αν ισχύει θα δούμε και άλλα αντίστοιχα σκηνικά να εξελίσσονται με την κυκλοφορία του διαδόχου.

13 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε

Αυτό που ισχύει τώρα ότι εγώ έχω 10 τίτλους αποκλειστικούς που δεν θα τους απολαύσεις μετά αν δεν πάρεις το σύστημά μου θα καταρριφθεί στο προσεχές μέλλον. Εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

Η Ν έχει χαμηλότερες πιθανότητες αλλά για να παραμείνει ως έχει φαίνεται πως θα έχουμε κάποιες επιθετικές κινήσεις. Αν δεν τις βγούνε οι στόχοι τότε όλα είναι πιθανά. Θα γίνουν όλα αντιληπτά μέχρι το τέλος του έτους που θα έχουμε πλήρες εικόνα της δυναμικής του NSW2.

*Ταίριαζε περισσότερο στα οικονομικά νέα η διατύπωση σου.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To προσθέτω σαν υποσημείωση:

Στις 17/1/2025 στις 2:32 ΜΜ, mansa2k είπε

Οι περισσότερες χώρες (εκτός από την Ταϊβάν, εκτός αν έγινε τελευταία) έχουν επίσημη αντιπροσωπεία και όχι εκπρόσωπο όπως στην Ελλάδα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάποια υποτυπώδης παρουσίαση στην Αθήνα όπως είχε γίνει και με το τωρινό σύστημα.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, kourt71724 είπε

Ξεκίνησαν και εδώ με εκδήλωση ενδιαφέροντος γνωστά μαγαζιά. 

To Public έχει και μια ημερομηνία. Προεγγραφές μέχρι 31/3 λέει για να μπεις στη λίστα για προπαραγγελία.

https://www.plaisio.gr/InterestForm/202502-nintendo-switch-2

https://www.public.gr/page/nintendo-switch-2?utm_source=site&utm_medium=banner&utm_campaign=nintendo_switch2_1802

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω διάφορες φήμες σχετικά με το NSW2, τα περισσότερα μάλλον μπούρδες.
-Metroid Prime 5 υπό ανάπτυξη.
-Δύο 3D Super Mario, το πρώτο θα είναι συνέχεια του Odyssey.
-Περιφερειακό δεύτερη οθόνη που έχει αναφερθεί ήδη. 
-Περαιτέρω πατέντα σχετικά με κάμερα και AR και χρήση των joycon για χειρισμό virtual items.

Αν κρίνω από τις φήμες σχετικά με τα περιφερειακά θα έλεγα πως η Ν πάει να αναπτύξει περισσότερο την υβριδικότητα (ως προς τον χειρισμό) προσφέροντας κάτι παραπάνω από μεμονωμένα εναλλακτικό όπως το Labo. Νομίζω πως θα έχουμε πολλαπλές επιλογές όπως για παράδειγμα στο SMMaker όπου μπορεί να αξιοποιηθεί η οθόνη αφής για τον σχεδιασμό πιστών που είναι και η καλύτερη προσφερόμενη επιλογή σε αυτό το κομμάτι. Κάτι τέτοιο φαίνεται και με το mouse stuff.

Επεξ/σία από mansa2k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...