mansa2k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Όσο αφορά ποιες εταιρίες θα υποστηρίξουν το NSW2 είναι γνωστό από την παρουσίαση της Ν κατά την ανακοίνωση του Q2: Οι παραπάνω εταιρίες ετοιμάζουν περιεχόμενο. *Η απουσία της Platinum Games μάλλον οφείλεται στην αποχώρηση πολλών σημαντικών developers για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τις σχετικές εξελίξεις. 6 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Τωρα εγω θελω,παρολο που πραγματικα ειναι παντελως αχρηστο feature,να εχει το switch 2 καποιου ειδους trophy-achievment οπως τα ps-xbox. Πέρνα έξω και αύριο με τον κηδεμόνα σου. 1 3
Vagosman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, mansa2k είπε Άσχετο, κάποιος έγραφε στο Χ ότι τα χρώματα των joycons η Ν τα επνεύστηκε από τους μαγνήτες: Θα ηθελα να δω αν θα στηριξουν την ιδεα με τα πολυχρωμα τζοικονς και πως αυτο θα μπορουσε να υλοποιηθεί. Μου φαίνεται περίεργο να κλείνει πόρτα σε μια κερδοφόρα αγορά.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 8 hours ago, Bourdoulas said: Ορίστε ένα παράδειγμα για το πόσο κοστίζει στην λιανική ένα καλό OLED panel στις 8". Η Ν θα μπορούσε να το παίρνει και 8-9 φορές πιο κάτω. Το συγκεκριμένο panel είναι 4:3, δεν κάνει για την χρήση που το θέλει η Ν. Δεν υπάρχουν 16:9 1080p OLED panels στις 8", θα έπρεπε να κατασκευαστούν εξαρχής. Δεν ξέρω τι σημαίνει κοστολογικά αυτό, αλλά και $50 να της στοίχιζε το καθένα, κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να το ενσωματώσει στην τιμή της κονσόλας. 8 hours ago, Bourdoulas said: Θεωρώ ότι είναι μέρος του business plan της Ν η μη επιλογή OLED , όχι για λόγους κόστους. Το business plan της είναι να βγάζει κονσόλα που θα δείχνει τα games χειρότερα από το παλιό της σύστημα; Δεν ξέρω το βρίσκω κάπως άγευστο, άχρωμο και άνοστο κάτι τέτοιο. Από την άλλη για την Ν μιλάμε, δεν θα έπεφτα κι από τα σύννεφα αν ίσχυε αυτό. 1 hour ago, Vagosman said: Θα ηθελα να δω αν θα στηριξουν την ιδεα με τα πολυχρωμα τζοικονς και πως αυτο θα μπορουσε να υλοποιηθεί. Μου φαίνεται περίεργο να κλείνει πόρτα σε μια κερδοφόρα αγορά. Κι εγώ πιστεύω θα δούμε κι άλλα joycons στην πορεία, για αρχή ευτυχώς που δεν έβαψαν joycon στο σομόν του σολομού. 1 1
Chocobo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Τωρα μεχρι την επισημη κυκλοφορια θα ακουμε για απειρα παιχνιδια που θα βγουν γιαυτο.Κρατατε μικρο καλαθι.Βεβαια δεν θα με χαλαγε full remake του ocarina of time 😛 Μιας και παίζω το original ανα 3-4 χρόνια ξανά και ξανά θα πουλούσα νεφρό για remake αυτού και του Majoras Mask. Βέβαια θα μπορούσαν απλά να δώσουν Windwaker που είναι έτοιμο game και για μένα στο top3 zelda. 2
Choronzoon Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 μμ 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Μιας και παίζω το original ανα 3-4 χρόνια ξανά και ξανά θα πουλούσα νεφρό για remake αυτού και του Majoras Mask. Βέβαια θα μπορούσαν απλά να δώσουν Windwaker που είναι έτοιμο game και για μένα στο top3 zelda. Πιστεύω θα είναι η επόμενη λογική κίνηση , ένα remake και των δύο .Δοκίμασα πριν κάνα χρόνο το ocarina και έχει γεράσει άσχημα .Σε δύο χρόνια είναι και το 30 y anniversary του OOT. Πιστεύω αφού εμείς το σκεφτήκαμε , το έχουν ήδη και αυτοί . Και τα δύο παιχνίδια απλά πάσχουν στο τεχνικό κομμάτι πλέον, από πλευράς περιεχομένου ,μηχανισμών ατμόσφαιρας / πλοκής ,μουσικής είναι καλύτερα από το 99% του ότι βγαίνει σήμερα . 2
dekulinkgr Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:03 μμ 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Μιας και παίζω το original ανα 3-4 χρόνια ξανά και ξανά θα πουλούσα νεφρό για remake αυτού και του Majoras Mask. Βέβαια θα μπορούσαν απλά να δώσουν Windwaker που είναι έτοιμο game και για μένα στο top3 zelda. Εχουν και το twilight princess hd ετοιμο.Αλλα πραγματικα remake τoυ ocarina και majoras θα ηταν τρομερο. 37 λεπτά πριν, Choronzoon είπε Πιστεύω θα είναι η επόμενη λογική κίνηση , ένα remake και των δύο .Δοκίμασα πριν κάνα χρόνο το ocarina και έχει γεράσει άσχημα .Σε δύο χρόνια είναι και το 30 y anniversary του OOT. Πιστεύω αφού εμείς το σκεφτήκαμε , το έχουν ήδη και αυτοί . Και τα δύο παιχνίδια απλά πάσχουν στο τεχνικό κομμάτι πλέον, από πλευράς περιεχομένου ,μηχανισμών ατμόσφαιρας / πλοκής ,μουσικής είναι καλύτερα από το 99% του ότι βγαίνει σήμερα . Πραγματικα ομως. 2
imr Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:06 μμ Το θέμα είναι να είναι κανονικό remake και όχι απλά port με παρόμοια γραφικά. Γιατί και το Mario 64 το έφεραν στο switch αλλα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο παιχνίδι 2
Snolly Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 μμ 1 hour ago, Choronzoon said: Πιστεύω θα είναι η επόμενη λογική κίνηση , ένα remake και των δύο .Δοκίμασα πριν κάνα χρόνο το ocarina και έχει γεράσει άσχημα .Σε δύο χρόνια είναι και το 30 y anniversary του OOT. Πιστεύω αφού εμείς το σκεφτήκαμε , το έχουν ήδη και αυτοί . Και τα δύο παιχνίδια απλά πάσχουν στο τεχνικό κομμάτι πλέον, από πλευράς περιεχομένου ,μηχανισμών ατμόσφαιρας / πλοκής ,μουσικής είναι καλύτερα από το 99% του ότι βγαίνει σήμερα . εχω προσπαθησει με διαφορετικους τροπους να παιξω το ocarina of time (N3DS XL, NSO, Ship of Harkinian, other emulators) και πραγματικα μου ειναι αδυνατο να καταλαβω το μεγαλειο του παιχνιδιου (που δεν το αμφισβητω) - μου φαινεται πολυ γερασμενο απο την κινηση μεχρι το ποσο αδειο ειναι, ολο που θυμαμαι ειναι το kokiri village, μια πεδιαδα λογικα το hyrule field και ενα καστρο, και εχω προσπαθησει γαμωτο αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ενα remake (οχι remaster) θα ηταν μαγεια. 6 hours ago, Malthador said: Το συγκεκριμένο panel είναι 4:3, δεν κάνει για την χρήση που το θέλει η Ν. Δεν υπάρχουν 16:9 1080p OLED panels στις 8", θα έπρεπε να κατασκευαστούν εξαρχής. Δεν ξέρω τι σημαίνει κοστολογικά αυτό, αλλά και $50 να της στοίχιζε το καθένα, κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να το ενσωματώσει στην τιμή της κονσόλας. Το business plan της είναι να βγάζει κονσόλα που θα δείχνει τα games χειρότερα από το παλιό της σύστημα; Δεν ξέρω το βρίσκω κάπως άγευστο, άχρωμο και άνοστο κάτι τέτοιο. Από την άλλη για την Ν μιλάμε, δεν θα έπεφτα κι από τα σύννεφα αν ίσχυε αυτό. έλα ντροπή να μην εχει tier τουλαχιστον με oled πανελ κι ας ειναι πιο ακριβο. γιατι ξερω τι θα γινει, θα πω οχι λογω του oled, τελικα δεν θα αντεξω θα το παρω με lcd και μετα απο 1-2 χρονια θα το ξαναγορασω για το oled το οποιο αν με ρωτας ειναι ανεντιμο να μου πουλας την ιδια κονσολα 2 φορες (και παραπανω αν βγει καμια ωραια limited)
dekulinkgr Δημοσ. Τρίτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:59 μμ 48 λεπτά πριν, imr είπε Το θέμα είναι να είναι κανονικό remake και όχι απλά port με παρόμοια γραφικά. Γιατί και το Mario 64 το έφεραν στο switch αλλα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο παιχνίδι Δικιο εχεις. 7 λεπτά πριν, Snolly είπε εχω προσπαθησει με διαφορετικους τροπους να παιξω το ocarina of time (N3DS XL, NSO, Ship of Harkinian, other emulators) και πραγματικα μου ειναι αδυνατο να καταλαβω το μεγαλειο του παιχνιδιου (που δεν το αμφισβητω) - μου φαινεται πολυ γερασμενο απο την κινηση μεχρι το ποσο αδειο ειναι, ολο που θυμαμαι ειναι το kokiri village, μια πεδιαδα λογικα το hyrule field και ενα καστρο, και εχω προσπαθησει γαμωτο αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ενα remake (οχι remaster) θα ηταν μαγεια. Για μενα το ocarina of time μαζι με το mario 64 παραμενουν τα πιo game changer παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.Αν ησουν εκει να τα ζησεις στην εποχη τους,δηλαδη το transtion απο 2d σε 3d θα καταλαβαινεις γιατι ολοι τα εκθειαζουν(gamers και developers).Ειδικα το ocarina με το stroy telling,την μουσικη και την ατμοσφαιρα του.... Ελπιζω πραγματικα να βγαλουν κανονικο remake.Ειπαμε καλα χρυσα τα botw-totk αλλα σαν το impact του Ocarina δεν. 3
Snolly Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:03 μμ 1 minute ago, dekulinkgr said: Δικιο εχεις. Για μενα το ocarina of time μαζι με το mario 64 παραμενουν τα πιo game changer παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.Αν ησουν εκει να τα ζησεις στην εποχη τους,δηλαδη το transtion απο 2d σε 3d θα καταλαβαινεις γιατι ολοι τα εκθειαζουν(gamers και developers).Ειδικα το ocarina με το stroy telling,την μουσικη και την ατμοσφαιρα του.... Ελπιζω πραγματικα να βγαλουν κανονικο remake.Ειπαμε καλα χρυσα τα botw-totk αλλα σαν το impact του Ocarina δεν. δυστυχως την εχασα αυτην την εποχη και να σου πω την αληθεια μου την αντιπαθουσα κιολας. μεγαλωσα με nes/snes/mega drive και στο pc με 2D adventure games, και ολο το Ν64/PS1/PC 3D games early era μου φαινοταν στην καλυτερη αστειο και clunky. θυμαμαι ξεκινησανε τοτε να βγαζουνε και adventure games 3D (τυπου το broken sword 3, 4) και απλα δεν τα ακουμπουσαμε γιατι ηταν... ασχημα. στο 3D gaming μπηκα απο το ps3 και μετα που ειχαν στρωσει (κάπως) τα πραγματα.
babality Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Δικιο εχεις. Για μενα το ocarina of time μαζι με το mario 64 παραμενουν τα πιo game changer παιχνιδια που εχω παιξει ποτε.Αν ησουν εκει να τα ζησεις στην εποχη τους,δηλαδη το transtion απο 2d σε 3d θα καταλαβαινεις γιατι ολοι τα εκθειαζουν(gamers και developers).Ειδικα το ocarina με το stroy telling,την μουσικη και την ατμοσφαιρα του.... Ελπιζω πραγματικα να βγαλουν κανονικο remake.Ειπαμε καλα χρυσα τα botw-totk αλλα σαν το impact του Ocarina δεν. δεν θα ξεχασω ποτέ που ημουνα σε φιλο και βγήκε με epona στα fields να παει καστρο και εδυε ο ηλιος καθως πηγαινε. επομενη μερα τσουρεκια στον πατερα μπας και μου το παρει δεν κοιμομουνα ηρεμα τα βραδια 😄. Τετραπέρατο αλμα για την εποχη. 1 1
imr Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:22 μμ 14 minutes ago, babality said: δεν θα ξεχασω ποτέ που ημουνα σε φιλο και βγήκε με epona στα fields να παει καστρο και εδυε ο ηλιος καθως πηγαινε. επομενη μερα τσουρεκια στον πατερα μπας και μου το παρει δεν κοιμομουνα ηρεμα τα βραδια 😄. Τετραπέρατο αλμα για την εποχη. Ναι αλλά σήμερα δεν παίζονται, δεν είναι από τα καλά γερασμένη παιχνίδια. Μακάρι να το κάνουν κανονικό remake αλλά δεν το βλέπω.. Θα δώσουμε 70ρι απλά για port
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 μμ Δεν χρειάζεται remake, ένα 4Κ60 patch και μια χαρά είμαστε για το launch: 1
Bourdoulas Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:09 μμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν χρειάζεται remake, ένα 4Κ60 patch και μια χαρά είμαστε για το launch: 1 (ένα ολογράφως) άτομο κάνει απείρως καλύτερη δουλειά απ' ότι ολόκληρη εταιρεία τα τελευταία 27 χρόνια. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:10 μμ από Bourdoulas 1
ikaruga24 Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 μμ 3 ώρες πριν, imr είπε Ναι αλλά σήμερα δεν παίζονται, δεν είναι από τα καλά γερασμένη παιχνίδια. Μακάρι να το κάνουν κανονικό remake αλλά δεν το βλέπω.. Θα δώσουμε 70ρι απλά για port Διαφωνώ. Μπορεί να έχουν γεράσει αλλά εκεί που δεν έχουν γεράσει αλλά ούτε και ξεπεραστεί πέρα από τα επόμενα 2 Zelda είναι το dungeon και puzzle design. Μιλάμε ιδιοφυΐες οι τύποι. Κάνουν την κβαντική φυσική να μοιάζει με ορνιθοσκαλισματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα