mansa2k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η πλάκα είναι πως γράφονται ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως ακριβώς πριν την κυκλοφορία του τωρινού NSW, δηλαδή οκτώ χρόνια πριν. Ακριβώς με την ίδια σειρά (που αναφέρει ο Malthador) βλέπαμε αρκετοί τότε την δυναμική του NSW ως προς τους τίτλους. Δεν έχει αλλάξει τίποτα με την μόνη διαφορά, που έχω επαναλάβει αρκετές φορές στο παρελθόν, θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από τρίτες εταιρίες στο NSW2 συγκριτικά με τον προκάτοχο του και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τα πράγματα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο ευνοϊκά σε σχέση με το αναμενόμενο με την τροπή που έχει πάρει η βιομηχανία. Το NSW2 φαίνεται να προσφέρει συγχρονα εργαλεία και dlss (θέλω να πιστέυω ότι μπορεί να δούμε πρώτη φορά ουσιαστική χρήση upscaler λόγω Nvidia) που σημαίνει μικρότερο κόστος/χρόνος ανάπτυξης. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ας κοιτάξουν τα 150 εκατομμύρια πωλήσεις του τωρινού συστήματος. Επίσης πιστεύω πως κάποιοι έχουν την εικόνα πως οι "core gamers" καθορίζουν την αγορά όταν στην πραγματικότητα αντιστοιχούν σε ένα μικρό ποσοστό. Βασικά είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Το μαζικό κοινό καθορίζει την εμπορική δυναμική και βασικός γνώμονας είναι η διασκέδαση που λαμβάνει από το εκάστοτε σύστημα. Δεν ειδικοί στα τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε θα κάτσουν να δουν το DF και τις μπούρδες τους, διαφορετικά το yt κανάλι τους θα είχε δεκάδες εκατομύρια συνδρομητές. Αν πάντως ισχύουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει κερδίσει το κομμάτι των εντυπώσεων αφού η εικόνα που θα λαμβάνει ο χρήστης από το σύστημα θα είναι απόλυτα ικανοποιητική. Ακόμα και ps4 να απέδιδε σε dock πάλι μια χαρά θα ήταν κατά την γνώμη μου αλλά εδώ μιλάνε για ps4+ επιδόσεις στο φορητό κομμάτι. Βέβαια, για άλλη μια φορά, πρέπει να περιμένουμε τον Απρίλιο για περισσότερα. Μην ξεχνάμε και για το ps5pro έλεγαν 32TF και κατέληξαν στα μισά (πετσόκομα δηλαδή). 23 λεπτά πριν, Choronzoon είπε ο συγκεκριμενος τυπος ειναι καπως ιδιορυθμος αλλα γενικα λεει ωραια πραγματα στο καναλι του. Υπάρχει κανείς που να μην είναι ιδιόρρυθμος; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από mansa2k 6
james9tito Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ειμαι και εγω στην κατηγορια παικτων που ψαχνουν να βρουν τι τους δινει το S2 για να προβουν στην αγορα του. Δε θα μπω σε θεματα τιμης κλπ γιατι αν η κονσολα "αξιζει" θα τα δωσω ειτε ειναι 300 ειτε 400 ευρω. Οποτε θελω να δικαιολογησω ουσιαστικα στον εαυτο μου την αγορα. Στο 1ο switch πηρα ενα χαρτι και εγραψα: ΒοΤW , Mario Odyssey, Mario Kart, επερχομενο Luigi Mansion 3, αντε και 4-5 Indies που δεν καιγομουν να τα παιζω στην μεγαλη tv (Tourist, Golf Story κλπ) τσουπ το πηρα χωρις 2ες σκεψεις, ασχετως αν αργοτερα το πουλησα γιατι το λυπομουν να το βλεπω να καθεται. Εμενα μου φαινεται αστειο να παιξω το επος Elden Ring ή το Witcher 4 (λεμε τωρα) στο φορητο. Βεβαια περι ορεξεως.....Αν καποιος δεν εχει ps5, xbox οκ εκει ειναι αλλη κατηγορια gamer , θα εχει πολυ πραγμα να παιξει. Τελος παντων σκεφτομαι φωναχτα οπως και εσεις αλλωστε, δεν με χαλαει ουτε η τιμη, ουτε η lcd , ουτε τα bezels , παιχνιδια ειναι το θεμα και ως τωρα σαν κατοχος switch 1 δεν μου δινει κατι να με κανει να παω στο 2. Ξαναλεω περι ορεξεως....
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 47 minutes ago, mansa2k said: Η πλάκα είναι πως γράφονται ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως ακριβώς πριν την κυκλοφορία του τωρινού NSW, δηλαδή οκτώ χρόνια πριν. Ακριβώς με την ίδια σειρά (που αναφέρει ο Malthador) βλέπαμε αρκετοί τότε την δυναμική του NSW ως προς τους τίτλους. Τα ίδια ακριβώς είχα γράψει και τότε, δεν έχουν αλλάξει δραματικά τα πράγματα σε σχέση με 8 χρόνια πριν. Ίσα ίσα που έχουν ενισχυθεί κιόλας αυτά τα points με 150m πουλημένες κονσόλες και με την αγορά να έχει γεμίσει handhelds. 42 minutes ago, james9tito said: Οποτε θελω να δικαιολογησω ουσιαστικα στον εαυτο μου την αγορα. Στο 1ο switch πηρα ενα χαρτι και εγραψα: ΒοΤW , Mario Odyssey, Mario Kart, επερχομενο Luigi Mansion 3, αντε και 4-5 Indies που δεν καιγομουν να τα παιζω στην μεγαλη tv (Tourist, Golf Story κλπ) τσουπ το πηρα χωρις 2ες σκεψεις, ασχετως αν αργοτερα το πουλησα γιατι το λυπομουν να το βλεπω να καθεται. Όλα στα games κρίνονται, οπότε και πάλι την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσεις, θα γράψεις λίστα. Αν στην λίστα έχεις αρκετά Ν exclusives που να δικαιολογούν την αγορά της κονσόλας θα την πάρεις. Αν δεν υπάρχουν αρκετά Ν exclusives, τότε δεν θα την πάρεις, θα κοιτάξεις άλλες επιλογές. 5
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 52 minutes ago, Daredevil said: πολύ καλύτερα Το θεωρώ από σχεδόν απίθανο έως εντελώς εξωπραγματικό να είναι launch games όλα αυτά. Μάλλον εννοεί launch window ο φίλος. Δηλαδή μέσα στα πρώτα ένα-δύο χρόνια μετά το launch της κονσόλας. Που και πάλι μερικά από αυτά που αναφέρει είναι τουλάχιστον ακραία (GTA6; Αλήθεια τώρα;).
Charismo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ο υπεύθυνος marketing & publishing του Silksong έδωσε κάποια σημάδια ζωής. Τίποτα σημαντικό, αλλά από τη νεκρική σιγή κάπως καλύτερα. 1 3
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 19 minutes ago, Malthador said: Το θεωρώ από σχεδόν απίθανο έως εντελώς εξωπραγματικό να είναι launch games όλα αυτά. Μάλλον εννοεί launch window ο φίλος. Δηλαδή μέσα στα πρώτα ένα-δύο χρόνια μετά το launch της κονσόλας. Που και πάλι μερικά από αυτά που αναφέρει είναι τουλάχιστον ακραία (GTA6; Αλήθεια τώρα;). δεν νομίζω ότι είναι απίθανο για τα περισσότερα games στην λίστα να είναι στο launch ή κοντά σε αυτό. Το porting λόγο nvidia νομίζω είναι εύκολο σχετικά.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 12 minutes ago, Charismo said: Ο υπεύθυνος marketing & publishing του Silksong έδωσε κάποια σημάδια ζωής. Τίποτα σημαντικό, αλλά από τη νεκρική σιγή κάπως καλύτερα. 3 minutes ago, Daredevil said: δεν νομίζω ότι είναι απίθανο για τα περισσότερα games στην λίστα να είναι στο launch ή κοντά σε αυτό. Το porting λόγο nvidia νομίζω είναι εύκολο σχετικά. Ότι θα βγουν κοντά στο launch GTA6, Wilds και CB2077 είναι απλά εκτός πραγματικότητας. 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Εφοσον εχουμε επιβεβαιωση(;) οτι υπαρχει ακομη το silksong πιστευω θα ειναι launch day με το switch 2.Oποτε μιλαμε απο Ιουνιο μηνα και μετα. Τωρα μεχρι την επισημη κυκλοφορια θα ακουμε για απειρα παιχνιδια που θα βγουν γιαυτο.Κρατατε μικρο καλαθι.Βεβαια δεν θα με χαλαγε full remake του ocarina of time 😛 Τωρα εγω θελω,παρολο που πραγματικα ειναι παντελως αχρηστο feature,να εχει το switch 2 καποιου ειδους trophy-achievment οπως τα ps-xbox. 1
Owen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Αν ισχύουν όλα αυτά (όχι φυσικά τα περί GTA6, Wilds και CB2077 ) και έχει και OLED οθόνη( ναι έχω κόλλημα σε αυτό τι να κάνω) τότε θα τους πάρει τα σώβρακα . Ενα τέτοιο φορητό μηχάνημα με αυτές τις δυνατότητες που ακούγεται ότι θα έχει θα πετάει φωτιές. Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο ενθουσιασμένος με τη Nintendo και περιμένω πως και πως τον Απρίλιο για να μάθουμε όλα αυτά που μας προβληματίζουν.
adonisGER Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Owen είπε Αν ισχύουν όλα αυτά (όχι φυσικά τα περί GTA6, Wilds και CB2077 ) και έχει και OLED οθόνη( ναι έχω κόλλημα σε αυτό τι να κάνω) τότε θα τους πάρει τα σώβρακα . Ενα τέτοιο φορητό μηχάνημα με αυτές τις δυνατότητες που ακούγεται ότι θα έχει θα πετάει φωτιές. Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο ενθουσιασμένος με τη Nintendo και περιμένω πως και πως τον Απρίλιο για να μάθουμε όλα αυτά που μας προβληματίζουν. Δυστυχώς OLED δεν θα έχει το switch 2 από όσα ακούγονται. OLED θα μπει σε επόμενες εκδόσεις όπως δηλαδή έγινε στο switch 1. Για μένα μόνο και μόνο που επιβεβαίωσαν backwards compatibility με έπεισαν .
mansa2k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Άσχετο, κάποιος έγραφε στο Χ ότι τα χρώματα των joycons η Ν τα επνεύστηκε από τους μαγνήτες: 3
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Κι άλλοι φημολογούμενοι 3rd-party τίτλοι από το πάρτυ που θα κάνει η MS: STARFIELD, FALLOUT 4 Rumored For The NINTENDO SWICH 2 Rumor: Diablo 4 getting Nintendo Switch 2 port 1
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ορίστε ένα παράδειγμα για το πόσο κοστίζει στην λιανική ένα καλό OLED panel στις 8". Η Ν θα μπορούσε να το παίρνει και 8-9 φορές πιο κάτω. Θεωρώ ότι είναι μέρος του business plan της Ν η μη επιλογή OLED , όχι για λόγους κόστους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα