Daredevil Δημοσ. χθες στις 12:21 μμ Δημοσ. χθες στις 12:21 μμ 11 hours ago, Bourdoulas said: αυτή είναι η μισή αλήθεια, τα φορητά της Ν συνήθως κρατούσαν τον ίδιο σχεδιασμό για 2 γενιές με βελτιώσεις. Ίσως με εξαίρεση το GB SP Απλώς πλεον ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στα φορητά/hybrid και θα χρειαστεί να είναι αρκετά μελετημένο σε hw/sw δυνατότητες. 1
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Γιατί πουθενά στο ίντερνετ δεν σχολιάζουν ότι το βίντεο που παρουσιάστηκε το NSw2 είχε διάρκεια 02:22; Τόση προσπάθεια να μας τρολάρουν και δεν εκτιμάμε τίποτα. 2
CleanthisD Δημοσ. χθες στις 01:08 μμ Δημοσ. χθες στις 01:08 μμ To 2/2+2(Απριλίου) που έχει προγραμματιστεί το direct που το πας;; 1
Charismo Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ Δημοσ. χθες στις 01:11 μμ 2 minutes ago, CleanthisD said: To 2/2+2(Απριλίου) που έχει προγραμματιστεί το direct που το πας;; Ή το #0222 που είναι το Pokedex number της Corsola, του γνωστού τίτλου της Nintendo, το Pokemon.
D.Luffy Δημοσ. χθες στις 01:16 μμ Δημοσ. χθες στις 01:16 μμ (επεξεργασμένο) Και στο Direct του Απριλίου παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική κονσόλα και με άλλο όνομα από αυτή που έδειξαν τώρα με βάση τα leaks... Αυτό θα ήταν πραγματικό τρολάρισμα. Επεξ/σία χθες στις 01:16 μμ από D.Luffy 3
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 02:00 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. χθες στις 02:00 μμ Επειδή είμαι υπεραισιόδοξος, έλεγξα λίγο τις πόλεις στις οποίες θα λάβουν χώρα events με hands-on της κονσόλας, για να δω αν έχουν συμπεριλάβει μέσα την Αθήνα και φυσικά δεν θα έχουμε τέτοιο event στα μέρη μας. Είδα κάτι άλλο που με προβλημάτισε και είπα να ξενερώσω κι εσάς. Η λίστα με πόλεις και ημερομηνίες είναι οι εξής: New York, April 4th–6th, 2025 Los Angeles, April 11th–13th, 2025 Dallas, April 25th–27th, 2025 Toronto, April 25th–27th, 2025 Paris, April 4th–6th, 2025 London, April 11th–13th, 2025 Milan, April 25th–27th, 2025 Berlin, April 25th–27th, 2025 Madrid, May 9th–11th, 2025 Amsterdam, May 9th–11th, 2025 Melbourne, May 10th–11th, 2025 Tokyo (Makuhari), April 26th–27th, 2025 Seoul, May 31st–June 1st, 2025 Hong Kong, To be announced Taipei, To be announced Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ημερομηνίες της Σεούλ. Το event στη Σεούλ θα λήξει 1 Ιουνίου, δεν ξέρω κατά πόσο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει η κονσόλα χωρίς να έχουν τελειώσει αυτά τα events. Βέβαια το τωρινό μοντέλο κυκλοφόρησε στην Ν. Κορέα στη 1/12/2017, 9 μήνες μετά τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε μπορεί να μην παίζει και τόσο ρόλο αυτό. Ωστόσο, τα αντίστοιχο events στη Μαδρίτη και στο Άμστερνταμ λήγουν 11 Μαΐου, οπότε δεν θεωρώ πιθανό να δούμε launch πριν τον Ιούνιο, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Και επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ξανά κονσόλα μέσα στο καλοκαίρι, προσωπικά θα κρατούσα μικρό καλάθι για Ιούνιο, θεωρώ πιο πιθανό η κονσόλα να βγει προς Οκτώβριο-Νοέμβριο μεριά. 2
mansa2k Δημοσ. χθες στις 02:32 μμ Δημοσ. χθες στις 02:32 μμ Οι περισσότερες χώρες (εκτός από την Ταϊβάν, εκτός αν έγινε τελευταία) έχουν επίσημη αντιπροσωπεία και όχι εκπρόσωπο όπως στην Ελλάδα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάποια υποτυπώδης παρουσίαση στην Αθήνα όπως είχε γίνει και με το τωρινό σύστημα. Πιστεύω ότι η Ν θα κυκλοφορήσει το σύστημα το αργότερο Σεπτέμβριο και το πιθανότερο στο καλοκαίρι. Θα θέλουν να είναι έτοιμοι για τις γιορτές με το περιεχόμενο στρωμένο. Ξέρουμε ότι η παραγωγή του έχει ξεκινήσει. 1
Daredevil Δημοσ. χθες στις 02:51 μμ Δημοσ. χθες στις 02:51 μμ συνεχίζω να πιστεύω τα leaks για απρίλιο αν και δεν το θεωρώ πολύ απίθανο για καλοκαίρι, όλα τα φορητά της η Ν εκτός του GB(c) τα έχει κυκλοφορήσει ευρώπη από Μάρτιο έως Ιούλιο. 1
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 07:05 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. χθες στις 07:05 μμ 4 hours ago, mansa2k said: Οι περισσότερες χώρες (εκτός από την Ταϊβάν, εκτός αν έγινε τελευταία) έχουν επίσημη αντιπροσωπεία και όχι εκπρόσωπο όπως στην Ελλάδα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κάποια υποτυπώδης παρουσίαση στην Αθήνα όπως είχε γίνει και με το τωρινό σύστημα. Πιστεύω ότι η Ν θα κυκλοφορήσει το σύστημα το αργότερο Σεπτέμβριο και το πιθανότερο στο καλοκαίρι. Θα θέλουν να είναι έτοιμοι για τις γιορτές με το περιεχόμενο στρωμένο. Ξέρουμε ότι η παραγωγή του έχει ξεκινήσει. Ναι, κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα κανονίσει κάποιο event η CD Media, έχει παρουσία γενικά σε εκθέσεις κόμικς και γκέιμς, οπότε θεωρώ ότι κάτι θα στήσουν. Το εύχομαι να κυκλοφορήσει Μάιο-Ιούνιο, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη. Αν βγει τον Ιούνιο πάντως, το τωρινό μοντέλο θα είναι το μακροβιότερο σύστημα στην ιστορία πριν βγει ο διάδοχός του, κρατώντας τα ηνία με 8 χρόνια και 3 μήνες, με αμέσως επόμενο το πρώτο XBOX που άντεξε ακριβώς 8 χρόνια πριν κυκλοφορήσει το Χ360. 4 hours ago, Daredevil said: συνεχίζω να πιστεύω τα leaks για απρίλιο αν και δεν το θεωρώ πολύ απίθανο για καλοκαίρι, όλα τα φορητά της η Ν εκτός του GB(c) τα έχει κυκλοφορήσει ευρώπη από Μάρτιο έως Ιούλιο. Όχι ρε συ, ούτε καν, μόνο το GBA κυκλοφόρησε Ιούνιο, όλες οι άλλες κονσόλες ήταν εκτός Καλοκαιριού. Η επόμενη πιο κοντά στο Καλοκαίρι ήταν το GC που βγήκε αρχές Μαΐου.
Daredevil Δημοσ. χθες στις 08:30 μμ Δημοσ. χθες στις 08:30 μμ 1 hour ago, Malthador said: Ναι, κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα κανονίσει κάποιο event η CD Media, έχει παρουσία γενικά σε εκθέσεις κόμικς και γκέιμς, οπότε θεωρώ ότι κάτι θα στήσουν. Το εύχομαι να κυκλοφορήσει Μάιο-Ιούνιο, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη. Αν βγει τον Ιούνιο πάντως, το τωρινό μοντέλο θα είναι το μακροβιότερο σύστημα στην ιστορία πριν βγει ο διάδοχός του, κρατώντας τα ηνία με 8 χρόνια και 3 μήνες, με αμέσως επόμενο το πρώτο XBOX που άντεξε ακριβώς 8 χρόνια πριν κυκλοφορήσει το Χ360. Όχι ρε συ, ούτε καν, μόνο το GBA κυκλοφόρησε Ιούνιο, όλες οι άλλες κονσόλες ήταν εκτός Καλοκαιριού. Η επόμενη πιο κοντά στο Καλοκαίρι ήταν το GC που βγήκε αρχές Μαΐου. nope τόνισα EU, τότε ακόμα δεν είχαμε global launches btw
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες 31 minutes ago, Daredevil said: nope τόνισα EU, τότε ακόμα δεν είχαμε global launches Μου δείχνεις δύο κονσόλες που έκαναν launch τον Μάρτιο στην Ευρώπη, ο οποίος δεν είναι καλοκαιρινός μήνας! Δεν υπολογίζω τα revamps, αν εννοείς αυτό. Για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα, αυτά δίνει το chatgpt για τις κονσόλες της Ν στην Ευρώπη: Spoiler Οικιακές Κονσόλες 1. Nintendo Entertainment System (NES): 1 Σεπτεμβρίου 1986 2. Super Nintendo Entertainment System (SNES): 11 Απριλίου 1992 3. Nintendo 64: 1 Μαρτίου 1997 4. Nintendo GameCube: 3 Μαΐου 2002 5. Nintendo Wii: 8 Δεκεμβρίου 2006 6. Nintendo Wii U: 30 Νοεμβρίου 2012 7. Nintendo Switch: 3 Μαρτίου 2017 Φορητές Κονσόλες 1. Game & Watch: Διάφορα μοντέλα κυκλοφόρησαν από το 1981 και μετά. 2. Game Boy: 28 Σεπτεμβρίου 1990 3. Game Boy Color: 23 Νοεμβρίου 1998 4. Game Boy Advance: 22 Ιουνίου 2001 5. Game Boy Advance SP: 28 Μαρτίου 2003 6. Nintendo DS: 11 Μαρτίου 2005 7. Nintendo DS Lite: 23 Ιουνίου 2006 8. Nintendo DSi: 3 Απριλίου 2009 9. Nintendo 3DS: 25 Μαρτίου 2011 10. Nintendo 2DS: 12 Οκτωβρίου 2013 11. New Nintendo 3DS / New 3DS XL: 13 Φεβρουαρίου 2015 31 minutes ago, Daredevil said: Αυτό το «remastered» μου τρυπάει τον εγκέφαλο, ελπίζω να μην βγάλουν ξεχωριστό game και απλά να αναβαθμίζεται αυτό που ήδη έχουμε με κάποιο patch. Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε αυτή την ατέλεια, το launch line-up είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει ποτέ σε κονσόλα, εάν και εφόσον ισχύει.
Daredevil Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 minutes ago, Malthador said: Μου δείχνεις δύο κονσόλες που έκαναν launch τον Μάρτιο στην Ευρώπη, ο οποίος δεν είναι καλοκαιρινός μήνας! 6 hours ago, Daredevil said: όλα τα φορητά της η Ν εκτός του GB(c) τα έχει κυκλοφορήσει ευρώπη από Μάρτιο έως Ιούλιο 4 minutes ago, Malthador said: Αυτό το «remastered» μου τρυπάει τον εγκέφαλο, ελπίζω να μην βγάλουν ξεχωριστό game και απλά να αναβαθμίζεται αυτό που ήδη έχουμε με κάποιο patch. Ωστόσο, αν εξαιρέσουμε αυτή την ατέλεια, το launch line-up είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει ποτέ σε κονσόλα. ναι κι εμένα με προβληματίζει το "remastered" κατά τα άλλα μόνο ίσως το ΜΚ9 θα είναι switch 2 παιχνίδι, δεν το λες και super εντυπωσιακό 1
mansa2k Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε με αμέσως επόμενο το πρώτο XBOX που άντεξε ακριβώς 8 χρόνια πριν κυκλοφορήσει το Χ360. Από τα παιχνίδια που αναφέρονται με ενδιαφέρουν όλα (αναλόγως το performance) με εξαίρεση το Τ8. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από mansa2k
Charismo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ το συνειδητοποίησα τώρα που το διάβασα σε ξένο forum, αλλά εκτός από τη διάρκεια του βίντεο της παρουσίασης που όπως προαναφέρθηκε είναι 2:22 σε διάρκεια, το Direct για το NSw2 που είναι στις 2 Απριλίου, απέχει 2 μήνες 2 εβδομάδες και 2 ημέρες από τις 16 Ιανουαρίου που ανακοινώθηκε. 😳 Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό και κυκλοφορήσει 222 ημέρες από το Direct, γιατί πέφτει 10 Νοεμβρίου. 😅 Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Charismo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα