Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον θα περιμένω την oled έκδοση που είναι σίγουρο ότι θα βγει σε κανά δύο χρόνια μετά.

..... εκτός αν βγει μαζί και νέο animal crossing... :P

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Malthador είπε

jason-schreier-teasing-big-3rd-party-support-v0-hpmcjd078dde1.png.webp.2ffbac13a4f3793f5e0d671f9fa0fd97.webp

Ο μόνος λόγος που έγινε άτακτη παρουσίαση είναι για να επιβεβαιώσουν τα leaks και να σταματήσει η παραφιλολογία που είχε οργιάσει τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά με lcd ναι είναι μεγάλο πίσω γύρισμα, τα funky ειδικά παιχνίδια της Νιντυ βλέπε woke Mario (wonder) είναι σε άλλο επίπεδο χρωμάτων.

Δημοσ.
12 hours ago, Saloufas said:

Όντως πολύ ωραίο είναι, για μένα από το lite θα είναι καλή αναβάθμιση, άντε μπας και παίξω επιτέλους αξιοπρεπώς το tears of the kingdom.

Η αξία του lite ήταν η καλύτερη φορητότητα. Με αυτό θα αρχίσεις να κάνεις δικέφαλα και τρικέφαλα και ώμους γυμναστική αν προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις σαν το lite.

• Haha 1
Δημοσ.

Μετά το Wii u δεν αδικώ τη νιτεντο που το έπαιξε safe . Η εταιρία ήταν στο χείλος της καταστροφής( η έτσι την παρουσίαζαν) πριν 10 χρόνια 

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ φαίνεται γιατί δεν επιλέχθηκε το OLED μοντέλο στο βίντεο της παρουσίασης:

image.png.422c93b7641653b6a9d5601bf5cac0f9.png

Καλά δεν συζητάμε καν ότι αν έβαζαν το Mario Wonder (έστω και σε screenshot) να παίζει στο NSw2 και στο NS2 OLED δίπλα δίπλα, το δεύτερο θα κατούραγε το πρώτο.

Δημοσ.
2 hours ago, Malthador said:

Εδώ φαίνεται γιατί δεν επιλέχθηκε το OLED μοντέλο στο βίντεο της παρουσίασης:

image.png.422c93b7641653b6a9d5601bf5cac0f9.png

Καλά δεν συζητάμε καν ότι αν έβαζαν το Mario Wonder (έστω και σε screenshot) να παίζει στο NSw2 και στο NS2 OLED δίπλα δίπλα, το δεύτερο θα κατούραγε το πρώτο.

Αυτός είναι και ο λόγος που μου αφήνει πικρή γεύση μέχρι στιγμής το configuration του NSw2. 

Έχω ξετρελαθεί με τη handheld εμπειρία του OLED και νομίζω πως θα ξενερώσω με το 2 και θα με ωθήσει να παίζω περισσότερο docked που δεν το προτιμώ.

Επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ελπίζω τελευταία στιγμή να κάνουν την έκπληξη και να παρουσιάσουν και δεύτερο μοντέλο με OLED. Μέχρι 550 θα τα δώσω, χωρίς σκέψη. Παραπάνω θα τα δώσω, αφού το σκεφτώ (Λέμε τώρα). 

Δημοσ.

Υποθέτω η Ν θέλει να κρατήσει σε "λογικά"  πλαίσια την τιμή του. 

Από την άλλη θα μπορούσε να βγάλει δεύτερο SKU με OLED για όσους το επιθυμούν. Αλλά δεν παίζει μπάλα έτσι η συγκεκριμένη εταιρεία.

Ας περιμένουμε να δούμε την ποιότητα της οθόνης που επέλεξε. Ευελπιστώ να μην είναι ο αντίστοιχος εμετός του V1 Switch.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pollop είπε

Γενικά έπαιξε πολύ safe η Nintendo αυτή τη φορά 

Κάνει αυτό που θα έκανε κάθε εταιρία που ένα προϊόν της πουλάει καλά. Κρατάει το όνομα και τη συνταγή.

Η Sony το κάνει απο το 1994. Νομίζεις αν είχε αποτύχει το Playstation 1 η επόμενη κονσόλα της θα λεγόταν πάλι Playstation ? Ούτε καν..

Oπότε έχει το όνομα Switch που ξέρει πως πλέον έχει εδραιωθεί και έχει και τη συνταγή του switch που ξέρει πως ο κόσμος θέλει. Γιατί να πειραματιστεί. To Switch έχει όλη τη φόρα που πρέπει , με ένα δυνατό hardware , τόσο όσο να παίζει cross platforms χωρίς να χρειάζεται πετσόκομα και περισσότερο development , θα τους πάρει τα σόβρακα.

Αν κάποιος μπορεί να έχει όλα τα ΑΑΑ cross platform games πχ Red Dead , GTA , COD , Witcher , Fromsoft something game ΚΑΙ τα nintendo exclusives σε μια κονσόλα τι άλλο να θέλει ?

Προσωπικά θα το ήθελα και με oled αλλά καταλαβαίνω όπως μου έγραψαν και μερικά άτομα εδώ τον λόγο για το lcd.Θα ήθελα βέβαια πιο εργονομικά joy cons αλλά οκ με after market grips λύνεται το θέμα.

Μακάρι να είχε και κανονικό d-pad γιατί ένα σωστό 2d platform δεν μπορούμε να παίξουμε αλλά ας είναι...

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικα μαγκες ηδη ψαχνω σε ποιον φιλο θα σπρωξω το OLED Version που εχω για να παρω απ την αρχη το Switch 2. Χιλιες φορες να ειναι 1080p LCD με αρκετη δυναμη ωστε τα textures να μην μου βγαζουν τα ματια. Θα ηταν καλυτερα να ηταν και Oled απ την αρχη; Σιγουρα. Αλλα οπως ειπαν αρκετοι τι θα πουλησουν σε 2-3 χρονια για να αναζωπυρωσουν το ενδιαφερον μολις περασει η πρωτη φουρια; Το pro controller το καλο που τους θελω μην κανουν κανα αστειο και πουν δεν ειναι συμβατο θα αρχισω να δαγκωνω 😂

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, znit said:

Χιλιες φορες να ειναι 1080p LCD με αρκετη δυναμη ωστε τα textures να μην μου βγαζουν τα ματια. 

Να φάω την γλώσσα μου, αλλά αυτό που είδα στο MK9 δεν μου έμοιασε για 1080p.

Μακάρι να πέφτω έξω.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Να φάω την γλώσσα μου, αλλά αυτό που είδα στο MK9 δεν μου έμοιασε για 1080p.

Μακάρι να πέφτω έξω.

Μεχρι τωρα τα leaks δεν πεσαν εξω. Απ την μερια των specs εχω δει διαφορα αλλα μεχρι και οι συντηρητικες εκτιμησεις το εχουν τουλαχιστον 2 φορες πιο δυνατο. Δεν περιμενω ξαφνικα να εχει τα γραφικα του μελλοντος γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος της κονσολας, αλλα ελπιζω εν ετει 2025 να ξεφυγουμε απ το 720p. Αν οχι, γλυτωσα τα 3-4 κατοσταρικα και απλα θα παρω κανα 2 παιχνιδια παραπανω.

Δημοσ.
2 hours ago, Chocobo said:

Oπότε έχει το όνομα Switch που ξέρει πως πλέον έχει εδραιωθεί και έχει και τη συνταγή του switch που ξέρει πως ο κόσμος θέλει. Γιατί να πειραματιστεί. To Switch έχει όλη τη φόρα που πρέπει , με ένα δυνατό hardware , τόσο όσο να παίζει cross platforms χωρίς να χρειάζεται πετσόκομα και περισσότερο development , θα τους πάρει τα σόβρακα.

Αν κάποιος μπορεί να έχει όλα τα ΑΑΑ cross platform games πχ Red Dead , GTA , COD , Witcher , Fromsoft something game ΚΑΙ τα nintendo exclusives σε μια κονσόλα τι άλλο να θέλει ?

Αυτό ακριβως, και ίδιο ακριβώς με το 1 να είναι απλά να έχει upgraded hardware με δύναμη σε επίπεδα series s θα ξεπουλήσει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...