D.Luffy Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ 7 minutes ago, Malthador said: Τραγικά bezels σε πρώτη φάση. Τα τραγικά bezels νομίζω επιβεβαιώνουν πλέον την χρήση LCD αντί για OLED δυστυχώς.. Το περιμέναμε βέβαια αλλά εγώ κρατούσα μια τελευταία ελπίδα μήπως τελικά έκαναν την υπέρβαση. 1
mansa2k Δημοσ. Πέμπτη στις 03:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:20 μμ (επεξεργασμένο) Το MK9 περίμενα να προχωρήσουν σε τελείως διαφορετική προσσέγγιση όσο αφορά το art design αλλά δυστυχώς τελικά είναι αναβάθμιση πάνω στο ΜΚ8..... Τεράστια απογοήτευση όταν το MK8 έχει πάμω από μια δεακετία κυκλοφορίας. Ο Donkey Kong έχει πάρει στοχεία από την ταινία ξεφεύγοντας από το κλασσικό σχεδιασμό του. Πιστεύω ότι προέκυψε το συγκεκριμένο βίντεο λόγω των διαρροών. Πάντως περισσότερη αδιάφορη ανακοίνωση νέας κονσόλας πεθαίνεις. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:27 μμ από mansa2k
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 03:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:21 μμ Η ημερομηνία του Direct ελπίζω να είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας, γιατί αν στις 2 Απριλίου ανακοινώσουν πότε θα κυκλοφορήσει, θα μας βγει η ψυχή.
MrVOID Δημοσ. Πέμπτη στις 03:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Charismo είπε Η ημερομηνία του Direct ελπίζω να είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας, γιατί αν στις 2 Απριλίου ανακοινώσουν πότε θα κυκλοφορήσει, θα μας βγει η ψυχή. Η Nintendo of America έκανε το βίντεο, και στην Αμερική το πάνε ανάποδα. Μήπως το πήραν copy-paste όλα τα άλλα "Nintendo of..." κανάλια; Άκυρο, είναι όντως Απρίλιο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:27 μμ από MrVOID
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Πρόχειρο το βίντεο, καμία σχέση με την παραγωγή που είχαν κάνει στην τωρινή κονσόλα. Προφανώς αναγκάστηκαν να δείξουν την κονσόλα κακήν κακώς, καθώς είχαν ξεφύγει οι διαρροές. Όλα τα leaks έπεσαν μέσα. Όλα όμως. Κακός ο σχεδιασμός του panel, με τέτοια μπεζέλια προφανώς είναι LCD. Λόγω της LCD οθόνης προφανώς γίνεται και η σύγκριση με το αρχικό μοντέλο, αντί να γίνει με το OLED. Υπάρχει σκοπός πίσω από αυτή την κίνηση, καθώς τα games θα φαίνονταν πολύ καλύτερα στο OLED σύστημα, ακόμα και σε φωτογραφία. Τα joycons στο 01:12 σέρνονται πάνω στην επιφάνεια, ίσως αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ποντίκια. Είναι 2 Απριλίου το Direct, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάμε για καλοκαιρινό launch, λογικά. Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί άλλη φορά launch κονσόλας μέσα στο καλοκαίρι. Γενικά δεν είμαι αντίθετος στην ιδέα ότι απλά πρόκειται για ένα NSw on steroids, δεν υπάρχει λόγος να πειράξουν πολύ μια συνταγή που πουλάει κουβάδες. 6
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:27 μμ 1 minute ago, MrVOID said: Η Nintendo of America έκανε το βίντεο, και στην Αμερική το πάνε ανάποδα. Μήπως το πήραν copy-paste όλα τα άλλα "Nintendo of..." κανάλια; Δυστυχώς είναι 2 Απριλίου, γιατί στο Nintendo America γράφει 04.02.2025 και στο βίντεο που πόσταρε πριν ο φίλος από Nintendo UK λέει 02.04.2025.
Choronzoon Δημοσ. Πέμπτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:29 μμ Οι Ιάπωνες πάντα βάζουν έτος μήνα ημέρα με αυτή τη σειρά ,είναι απλό
MrVOID Δημοσ. Πέμπτη στις 03:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:34 μμ 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Πρόχειρο το βίντεο, καμία σχέση με την παραγωγή που είχαν κάνει στην τωρινή κονσόλα. Προφανώς αναγκάστηκαν να δείξουν την κονσόλα κακήν κακώς, καθώς είχαν ξεφύγει οι διαρροές. Όλα τα leaks έπεσαν μέσα. Όλα όμως. Κακός ο σχεδιασμός του panel, με τέτοια μπεζέλια προφανώς είναι LCD. Λόγω της LCD οθόνης προφανώς γίνεται και η σύγκριση με το αρχικό μοντέλο, αντί να γίνει με το OLED. Υπάρχει σκοπός πίσω από αυτή την κίνηση, καθώς τα games θα φαίνονταν πολύ καλύτερα στο OLED σύστημα, ακόμα και σε φωτογραφία. Τα joycons στο 01:12 σέρνονται πάνω στην επιφάνεια, ίσως αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ποντίκια. Είναι 2 Απριλίου το Direct, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάμε για καλοκαιρινό launch, λογικά. Δεν θυμάμαι να έχει συμβεί άλλη φορά launch κονσόλας μέσα στο καλοκαίρι. Γενικά δεν είμαι αντίθετος στην ιδέα ότι απλά πρόκειται για ένα NSw on steroids, δεν υπάρχει λόγος να πειράξουν πολύ μια συνταγή που πουλάει κουβάδες. Συμφωνώ με όλα. Τσέκαρε και όλες της ημ/νιες των hand-on, φτάνουν μέχρι και το τέλος του Απριλίου, άρα θα βγει στα ράφια Μάιο/Ιούνιο. Εγώ θα περιμένω το OLED.
Snolly Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ 7 minutes ago, Malthador said: Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κακός ο σχεδιασμός του panel, με τέτοια μπεζέλια προφανώς είναι LCD. Λόγω της LCD οθόνης προφανώς γίνεται και η σύγκριση με το αρχικό μοντέλο, αντί να γίνει με το OLED. Υπάρχει σκοπός πίσω από αυτή την κίνηση, καθώς τα games θα φαίνονταν πολύ καλύτερα στο OLED σύστημα, ακόμα και σε φωτογραφία. ο μόνος λόγος που τρωω fomo με αγορά nintendo switch 2 LCD είναι μηπως τυχον τα gen 1 εχουν vulnerability και "σπάνε" - αλλιως ολα θα φαινονται φτωχα μπροστα στο oled.
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ 1 minute ago, Snolly said: ο μόνος λόγος που τρωω fomo με αγορά nintendo switch 2 LCD είναι μηπως τυχον τα gen 1 εχουν vulnerability και "σπάνε" - αλλιως ολα θα φαινονται φτωχα μπροστα στο oled. Κι εγώ εκεί σκαλώνω, μήπως τσιμπήσω ένα και το κρατήσω σφραγισμένο μέχρι να σπάσει. (Λέμε τώρα...) 1 1
MrVOID Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Κι εγώ εκεί σκαλώνω, μήπως τσιμπήσω ένα και το κρατήσω σφραγισμένο μέχρι να σπάσει. (Λέμε τώρα...) Βρίσκεις εδώ μέσα μετά και σε καλύτερη τιμή.
firepc Δημοσ. Πέμπτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:48 μμ Τι βίντεο είναι αυτό? Ακόμα και τώρα νομίζω οτι είναι τρολιά απο κάποιον 2
darkmatinee Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ 1 hour ago, Grim Ripper said: Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει κατευθείαν shadowdrop στα καταστήματα, έτσι για την αλλαγή. 😂 Δεν παίζεις και ένα Τζόκερ;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα