james9tito Δημοσ. Τετάρτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:48 μμ Παρακολουθω το θεμα αν και εχω πουλησει το D1 switch μου εδω και 2 χρονια. Σαν παρατηρητης και κατοχος ps5 , series X, περιμενω να δω τι παιχνιδια θα φερει το switch 2. Κατα τη γνωμη μου δεν αρκει ενα Metroid. Θα μου πεις τι θες? Zelda θα ερθει , mario θα ερθει οποτε θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι παλι. Δεν ξερω ισως περιμενα remake ocarina, twilight princess? Ισως επειδη εχω τις αλλες κονσολες δεν καιγομαι τοσο? Ισως δεν ειμαι τοσο nintendo φανμποι? Δεν ξερω. Απλά απο οτι βλεπω δεν θα παω για D1 αγορα αυτη τη φορα , θα περιμενω λιγο καιρο να δω τι θα κανουν ως προς τα παιχνιδια
adamv123 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:06 μμ (επεξεργασμένο) Κουβά πήγαν οι leakers τελικά... Εκτός αν εννοούσαν ότι η ανακοίνωση θα γίνει στις 16 και όχι η παρουσίαση. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:08 μμ από adamv123
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 06:12 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 06:12 μμ Μην αγχώνεστε βρε, η κονσόλα θα γίνει shadow-drop αύριο, μαζί με το Silksong. 2 6
kourt71724 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:57 μμ (επεξεργασμένο) Nintendo right now. Spoiler Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:57 μμ από kourt71724
Grim Ripper Δημοσ. Τετάρτη στις 07:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:10 μμ Είναι απλά τα πράγματα, όσο βγαίνουν leakers και λένε ότι θα γίνει τότε η ανακοίνωση, τόσο τους ακυρώνει η nintendo και δεν κάνει την ανακοίνωση. Οπότε παιδιά τα πράγματα είναι απλά, είτε σταματάνε να βγάζουν ημερομηνίες οι leakers είτε δεν θα δούμε ποτέ τη νέα κονσόλα. 😛
mansa2k Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Σε λιγότερο από 48 ώρες θα ξέρουμε, επομένως υπομονή.
liakos18 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ 1 hour ago, mansa2k said: Σε λιγότερο από 48 ώρες θα ξέρουμε, επομένως υπομονή. Ή και όχι 😂 Υπομονή γενικά 🙂 3
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 08:55 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 08:55 μμ Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, πιστεύω ότι μέχρι την 31η Μαρτίου κάτι θα έχουμε μάθει.
Grim Ripper Δημοσ. Τετάρτη στις 09:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:08 μμ 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, πιστεύω ότι μέχρι την 31η Μαρτίου κάτι θα έχουμε μάθει. Έτος; 😂
imr Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ 25 minutes ago, Malthador said: Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, πιστεύω ότι μέχρι την 31η Μαρτίου κάτι θα έχουμε μάθει. Να το πουν τουλάχιστον κάνα δυο μέρες πριν βγει να ξερουμε 😂
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Εγώ παιδιά πιστεύω αύριο θα είναι στα ράφια. 4
mansa2k Δημοσ. Τετάρτη στις 10:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:03 μμ (επεξεργασμένο) Η κουρτίνα είναι έτοιμη πάντως και περιμένει.... Spoiler Μίστερ Ζονκ Υπομονή! Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:06 μμ από mansa2k
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 10:17 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 10:17 μμ H N τρολάρει εντωμεταξύ, στο Χ ανεβάζει tweets σχετικά με το DK remaster. Και καλά κάνουν, μάλλον πίθηκους μας θεωρούν! 🦍
Swimmer21 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:10 μμ (επεξεργασμένο) Τους καθυστέρησαν από την Team Cherry γιατί λύνουν κάτι τελευταία bugs στο Silksong Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:51 μμ από Swimmer21 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα