Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 754
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρακολουθω το θεμα αν και εχω πουλησει το D1 switch μου εδω και 2 χρονια. Σαν παρατηρητης και κατοχος ps5 , series X, περιμενω να δω τι παιχνιδια θα φερει το switch 2. Κατα τη γνωμη μου δεν αρκει ενα Metroid. Θα μου πεις τι θες? Zelda θα ερθει , mario θα ερθει οποτε θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι παλι. 

Δεν ξερω ισως περιμενα remake ocarina, twilight princess? Ισως επειδη εχω τις αλλες κονσολες δεν καιγομαι τοσο? Ισως δεν ειμαι τοσο nintendo φανμποι? Δεν ξερω. 

Απλά απο οτι βλεπω δεν θα παω για D1 αγορα αυτη τη φορα , θα περιμενω λιγο καιρο να δω τι θα κανουν ως προς τα παιχνιδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουβά πήγαν οι leakers τελικά... Εκτός αν εννοούσαν ότι η ανακοίνωση θα γίνει στις 16 και όχι η παρουσίαση.

Επεξ/σία από adamv123
Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα, όσο βγαίνουν leakers και λένε ότι θα γίνει τότε η ανακοίνωση, τόσο τους ακυρώνει η nintendo και δεν κάνει την ανακοίνωση.

Οπότε παιδιά τα πράγματα είναι απλά, είτε σταματάνε να βγάζουν ημερομηνίες οι leakers είτε δεν θα δούμε ποτέ τη νέα κονσόλα. 😛

Δημοσ.
25 minutes ago, Malthador said:

Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως, πιστεύω ότι μέχρι την 31η Μαρτίου κάτι θα έχουμε μάθει.

Να το πουν τουλάχιστον κάνα δυο μέρες πριν βγει να ξερουμε 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους καθυστέρησαν από την Team Cherry γιατί λύνουν κάτι τελευταία bugs στο Silksong 

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Haha 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...