Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Έπρεπε η κονσόλα να έχει ανακοινωθεί πριν την CES 2025, δεν ξέρω με ποια λογική το άφησαν έτσι. Καταστρέφουν το hype από μόνοι τους με αυτή την επιλογή που έκαναν. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μέσα στις επόμενες μέρες δούμε το ακριβές UI της κονσόλας, καθώς και ακριβές αντίγραφο του tablet με τις σωστές διαστάσεις, τα πραγματικά bezels κλπ. 4
Vagosman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 54 λεπτά πριν, Lotof είπε Απόκρυψη περιεχομένων To στρογγυλό απο πισω ειναι τύπου mag; θα εχει nfc, ασυρματη φορτιση κτλ; 1
cubilone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Malthador είπε Έπρεπε η κονσόλα να έχει ανακοινωθεί πριν την CES 2025, δεν ξέρω με ποια λογική το άφησαν έτσι. Καταστρέφουν το hype από μόνοι τους με αυτή την επιλογή που έκαναν. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μέσα στις επόμενες μέρες δούμε το ακριβές UI της κονσόλας, καθώς και ακριβές αντίγραφο του tablet με τις σωστές διαστάσεις, τα πραγματικά bezels κλπ. Βλέπεις κανένα hype να καταστρέφεται; Οι τύποι παίζουν μπάλα σε άλλο επίπεδο. 2
Charismo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Η αλήθεια είναι πως ενώ θα ήθελα να έχει τελειώσει το μαρτύριο με τις επίσημες ανακοινώσεις, το hype γενικά από τα forums που διαβάζω είναι υψηλότερο από ποτέ. Ναι μεν μας απέσπασε την προσοχή σε κάποιο βαθμό η CES, αλλά αν σκάσει ανακοίνωση από Nintendo θα γίνει χαμός όποτε κι αν έρθει.
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/parousiastike-replica-tou-nintendo-switch-2-stin-ces-2025-kai-eidame-pos-einai-i-konsola-eikones/92534.html
mansa2k Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κάποιες φήμες και νέα: -Rumor: French journalist says Switch 2 releasing in April -Κάποιοι γράφουν πως πλέον είναι σίγουροι πως το σύστημα θα ανακοινωθεί αυτόν τον μήνα. -Φήμη σχετικά με το κομμάτι του social και "C" button: ΑΝ η Ν δημιουργήσει μια κλειστή κοινότητα τύπου miirvese θα πρέπει να επιτρέπει την διασύνδεση με τους social λογαριασμούς του χρήστη. Χωρίς διασύνδεση μια κλειστή κοινότητα δεν θα αποτελεί μέσο προώθησης. Έχω περισσότερο ενδιαφέρον πως η Ν θα εξελίξει το κομμάτι της συνεργασίας με τα smartphones πέρα από το social κομμάτι: -Στα παιχνίδια (βλέπε Mario Kart 9). -Σε υπηρεσίες (καινούργιες και αναβαθμισμένες εφαρμογές). -Στο NSO (δυνατότητα για συνδρομητές που δεν είναι κάτοχοι του συστήματος για πρόσβαση στις VC και το περιεχόμενο τους). Είτε -και το πιο ενδιαφέρον- να λειτουργεί σαν smart watch και για παράδειγμα να λαμβάνεις μηνύματα και ειδοποίηση κλήσεων μέσω του NSW2. Σχετικά με τα joycons και την χρήση του ως ποντίκι συνεχίζω να πιστεύω ότι ακόμα και αν υφίσταται κάτι τέτοιο θα λειτουργεί ως εναλλακτικός χειρισμός γιατί σε φορητή χρήση δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί. Επίσης αν η Ν είχε τέτοιο σκοπό θα είχε ενσωματώσει το Scroll wheel μέσω της παλιότερης πατέντας. Τέλος το παρακάτω βίντεο δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα: Ουσιαστικά κάτι εναλλακτικό σαν το Labo και θα λειτουργεί για χειρισμό σε AR mode, κάτι σαν AR mouse. Edit: Σχετικά με την μπαταρία. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από mansa2k 2
Snolly Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου εγώ πήρα το original v1, το v2, το v2 super mario edition, το OLED και έχω και ένα ΤΟΤΚ OLED στη ντουλαπα σφραγισμενο. σορρυ αλλα δεν τους δινω ουτε ευρω για LCD οθονη στο 2. ας βγαλουνε 2 SKUs και ας ειναι πιο ακριβο το OLED. θα περιμενω 1-2 χρονια που θα βγαλουν OLED αναποφευκτα. 1
firepc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Διέρρευσε και το λογότυπο https://unboxholics.com/news/gaming/118601-oups-dierrefse-kai-to-logotypo-tou-nintendo-switch-2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα