broxopios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία τα ακούω όλα αυτά και είμαι σίγουρος ότι θα μοσχοπουλήσει. Προσωπικά δεν χόρτασα το τωρινό μοντέλο μιας και το έχω μόλις 1 έτος. Οπότε με βλέπω να αγοράζω την oled έκδοση όταν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή. Βέβαια ξέρω ότι μόλις κυκλοφορήσει θα μπει ο διάολος στο κεφάλι μου. Το ξέρω...
xlinger Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, broxopios είπε Προσωπικά δεν χόρτασα το τωρινό μοντέλο μιας και το έχω μόλις 1 έτος. Εγώ που το έχω από το 2017 νιώθω ότι ακόμα δεν έχω τελειώσει μαζί του, οπότε φαντάζομαι πως μπορεί να νιώθεις. Οριακά σε ζηλεύω στη σκέψη του τι μπορεί να μην έχεις παίξει ακόμα για πρώτη φορά! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Το πιο πρόσφατο leak: 3
lele322 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Το πιο πρόσφατο leak: Ενταξει. Ωραιο φαινεται. Τουλαχιστον θα χει λιγο καλυτερη εργονομια,και τα κουμπια δεν θα ειναι τοσο μικρα οσο το προηγουμενο μοντελο.
optimus_crime Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Στο τέλος θα μας παρουσιάσουν οι leakers την κονσόλα! Αντε ρε Nintendo τι περιμένεις..
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 15 hours ago, mtifosi said: Αν ισχυει για lcd οθονη θα μιλαμε για το μεγαλυτερο πισωγυρισμα ever σε handheld mode. Εμπρος για πισω... Να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά την unpopular opinion μου: είμαι conflicted σχετικά με το αν προτιμώ 7" OLED ή 8" LCD. Έχοντας CFW Switch OLED και Deck OLED, με το ένα να έχει 7" οθόνη και το άλλο 7,4" οθόνη, η διαφορά στα μεγάλα games (π.χ. στο Indiana Jones που παίζω αυτό τον καιρό) είναι σημαντική. Και αν μου φαίνεται σημαντική από τις 7" στις 7,4", τότε στις 8" θα είναι χαώδης. Σε ίδιου μεγέθους panels, προφανώς και η OLED είναι προτιμότερη. Ωστόσο δεν είμαστε στο 2017 πλέον, υπάρχουν επιλογές σε LCD που δεν κάνουν την διαφορά τόσο χτυπητή. ----------------------------------------- 2
mtifosi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Malthador είπε Να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά την unpopular opinion μου: είμαι conflicted σχετικά με το αν προτιμώ 7" OLED ή 8" LCD. Έχοντας CFW Switch OLED και Deck OLED, με το ένα να έχει 7" οθόνη και το άλλο 7,4" οθόνη, η διαφορά στα μεγάλα games (π.χ. στο Indiana Jones που παίζω αυτό τον καιρό) είναι σημαντική. Και αν μου φαίνεται σημαντική από τις 7" στις 7,4", τότε στις 8" θα είναι χαώδης. Σε ίδιου μεγέθους panels, προφανώς και η OLED είναι προτιμότερη. Ωστόσο δεν είμαστε στο 2017 πλέον, υπάρχουν επιλογές σε LCD που δεν κάνουν την διαφορά τόσο χτυπητή. ----------------------------------------- Εντάξει υποκειμενικά ο καθένας με τα γούστα του . Αντικειμενικά όμως το oled είναι άλλου σε σχέση με το lcd . Και θα είναι δύσκολο να μπει lcd που λες ότι πλησιάζει oled καθώς θέλει miniled ips που λόγω θερμότητας θα είναι δύσκολο να μπει . Σκέτη lcd σε handheld είναι γενιά πίσω . Σχεδόν όλοι οι τίτλοι αλλά κυρίως Luigi mansion , Metroid κλπ θα είναι άλλου στο προηγούμενο oled . Ας δούμε και τις τελικές προδιαγραφές …
Bourdoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Όλοι ξέρουμε ότι θα βγάλουν OLED μοντέλο σε δεύτερο χρόνο. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 57 minutes ago, mtifosi said: Αντικειμενικά όμως το oled είναι άλλου σε σχέση με το lcd. Προφανώς, αλλά μιλάμε στον αέρα, καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία τέτοια συσκευή με 8" OLED panel. Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον θα ανεβάζει πολύ το κόστος και γι' αυτό δεν έχουμε δει τέτοια υλοποίηση ακόμα. Με δεδομένο ότι στην Ν θα θέλουν να κρατήσουν σε λογικά πλαίσια το κόστος της κονσόλας βγάζοντας και κέρδος από κάθε πουλημένο τεμάχιο, αμφιβάλλω ότι θα μπορούσαν να πάνε σε τέτοια επιλογή. Όλα τα μακάρι να έχει 8" OLED οθόνη και ας κοστίζει και ένα πεντακοσάρικο, τα βγάζω day-one από την τσέπη μου. 1
Charismo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλά αν έχει 8άρα OLED και ένα 500άρικο όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι και θα τα έδιναν, αλλά η ιστορία (και ο ανταγωνισμός) έχει δείξει ότι μάλλον είναι ουτοπικό σενάριο. Δεν βρίσκω το λόγο να μην έδινε και η Valve ένα πιο οικονομικό Oled μοντέλο, ειδικά από τη στιγμή που ήταν και σχετικά νέο το εγχείρημα της. Απλά λογικά όπως λέει ο Malthador δεν βγαίνουν τα νούμερα.
mtifosi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Malthador είπε Προφανώς, αλλά μιλάμε στον αέρα, καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία τέτοια συσκευή με 8" OLED panel. Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον θα ανεβάζει πολύ το κόστος και γι' αυτό δεν έχουμε δει τέτοια υλοποίηση ακόμα. Με δεδομένο ότι στην Ν θα θέλουν να κρατήσουν σε λογικά πλαίσια το κόστος της κονσόλας βγάζοντας και κέρδος από κάθε πουλημένο τεμάχιο, αμφιβάλλω ότι θα μπορούσαν να πάνε σε τέτοια επιλογή. Όλα τα μακάρι να έχει 8" OLED οθόνη και ας κοστίζει και ένα πεντακοσάρικο, τα βγάζω day-one από την τσέπη μου. Εγω θα προτιμούσα 7,4 oled για παράδειγμα αντί για 8 lcd . Αν έχει κοινή lcd για μένα είναι ξεπερασμένο . Να μου πεις την νοιάζει την Nintendo .? Προφανώς και όχι, το κέρδος πάνω από όλα για τις εταιρίες . 2
Darthvader Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Charismo είπε Καλά αν έχει 8άρα OLED και ένα 500άρικο όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι και θα τα έδιναν, αλλά η ιστορία (και ο ανταγωνισμός) έχει δείξει ότι μάλλον είναι ουτοπικό σενάριο. Δεν βρίσκω το λόγο να μην έδινε και η Valve ένα πιο οικονομικό Oled μοντέλο, ειδικά από τη στιγμή που ήταν και σχετικά νέο το εγχείρημα της. Απλά λογικά όπως λέει ο Malthador δεν βγαίνουν τα νούμερα. Δεν έχει σχέση η οικονομία κλίμακας που μπορεί να πετύχει η Nintendo σε σχέση με την Valve. Μια χαρά μπορεί η Nintendo και στην τελική ας βγάλει 2 sku's, ενα φτηνότερο με μικρότερη lcd και ενα ακριβότερο με μεγαλύτερη Oled. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, mtifosi said: Εγω θα προτιμούσα 7,4 oled για παράδειγμα αντί για 8 lcd . Αν έχει κοινή lcd για μένα είναι ξεπερασμένο . Να μου πεις την νοιάζει την Nintendo .? Προφανώς και όχι, το κέρδος πάνω από όλα για τις εταιρίες . Νομίζω ότι η Ν έκανε λάθος υπολογισμό όταν κυκλοφόρησε το NSw OLED. Θεωρώ ότι πίστευε πως τρία χρόνια μετά θα είχαν πέσει αρκετά οι τιμές στα OLED panels ώστε να μπορούσε να υποστηρίξει 8" OLED οθόνη στο επόμενο Switch, πράγμα που δεν συνέβη. Και τώρα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα η φάση με την οθόνη του NSw2. Γιατί αν βάλουν μια generic IPS LCD στην κονσόλα τους, οι ίδιοι τίτλοι θα φαίνονται χειρότεροι στο νεότερο σύστημα, απ' ότι στο παλιότερο OLED μοντέλο. Και 1080p να βάλουν στις 8", το MK8D θα φαίνεται πιο όμορφο ακόμα και από το MK9 αν παίζουν δίπλα δίπλα, το ένα στο τωρινό OLED και το άλλο στο επόμενο σύστημα που θα έχει μια απλή LCD. Γι' αυτό δεν πιστεύω ότι θα βάλουν μια κοινή LCD στην κονσόλα. Θα δούμε πάντως, ο καιρός πλησιάζει. 23 minutes ago, Darthvader said: Δεν έχει σχέση η οικονομία κλίμακας που μπορεί να πετύχει η Nintendo σε σχέση με την Valve. Μια χαρά μπορεί η Nintendo και στην τελική ας βγάλει 2 sku's, ενα φτηνότερο με μικρότερη lcd και ενα ακριβότερο με μεγαλύτερη Oled. Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση όμως, αν δίνουν για παράδειγμα το LCD μοντέλο για 400 ευρώ και το OLED για 500, απολύτως κανένας δεν πρόκειται να αγοράσει το LCD, αν ενδιαφέρεται να παίζει και φορητά. Και αν δούμε τα στατιστικά του τωρινού μοντέλου, τότε οι περισσότεροι παίζουν και σε φορητό mode (αν όχι αποκλειστικά σε φορητό mode). 1
Charismo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 33 minutes ago, Darthvader said: Δεν έχει σχέση η οικονομία κλίμακας που μπορεί να πετύχει η Nintendo σε σχέση με την Valve. Μια χαρά μπορεί η Nintendo και στην τελική ας βγάλει 2 sku's, ενα φτηνότερο με μικρότερη lcd και ενα ακριβότερο με μεγαλύτερη Oled. Δεν διαφωνώ, αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως η Nintendo δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα δύο configurations. Δεν το έχει κάνει ποτέ, απ' ότι θυμάμαι. Αν βγάλουν κάποιο αναβαθμισμένο μοντέλο το κάνουν στο mid-life της κονσόλας τους. Ποτέ δεν ήθελαν να "διχάσουν" τους πελάτες τους σε release. Υποτίθεται πως είναι υπέρμαχοι της απλότητας και της ευκολίας που δίνουν στον καταναλωτή με τις κονσόλες τους και αν σε έβαζαν σε δίλημμα αυτό θα το έχαναν.
Marvelakias1982 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μάγκες δεν σας πιανω καν όσους γκρινιάζετε για το switch έχω oled cfw 512 GB γεμάτο παιχνίδια παίρνεις μια συσκευή που η oled κάνει πλέον 300 δες steam deck που κάνει 600 τι συζητάμε όλα είναι βάση τιμής ... Αν έκανε το switch 600e θα μιλάγαμε διαφορετικά τα όσα δίνει σε σχέση βάση τιμής ,φορητό ,μπαίνει κ στην τηλεόραση μην είμαστε αχάριστοι κ πολύ καλή δουλειά κάναν για κονσόλα 8 χρόνων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα