Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι θα ήθελα να υπήρχαν τα achivements στον λογαριασμό μας και να μπορούσαν να βλέπουν οι φίλοι μας κτλ. Τα πάντα όλα σε Hollow Knight, Cupheads, Hades, πλέον συνεχίζω Dead Cells κτλ, είναι ωραίο να βλέπεις οι φιλοι σου τι παίζουν αλλα και πόσο εχουν κάψει ένα παιχνίδι.

Anyway, σε όσους το πάρουν μακάρι να το ευχαριστηθείτε. Εγώ θα μείνω με το OLED σίγουρα μέχρι του χρόνου, και μετά βλέπουμε. Ετσι και αλλιως το Silksong θα παίζει λογικα τέλεια και στο Switch 1 οπότε δεν έχω λόγο ακόμα να ξοδέψω τόσα λεφτά.

Επεξ/σία από Te0sX
  • Moderators
Δημοσ.

Μόλις συνειδητοποίησα ότι μου ήρθε invite χθες από το amazon.de και έγινε expired γιατί δεν την πήρα γραμμή. 😕

Ενιγουέι, πάμε για την επόμενη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Τωρα το mario kart world ειναι στα 80 ευρω λογικα,καθως κανεις δεν ξερει σιγουρα ετσι οπως τα εχει κανει επικοινωνιακα η nintendo.Τα 90 ειναι για την αμερικη.Προισωπικα τα 80 ευρω ειναι πλεον το στανταρ στις μεγαλες παραγωγες των εταιριων.Tα ιδια χρεωνει η sony,microsoft για τα μεγαλα παιχνιδια τους.

Χμμ.. για πάμε λίγο να δούμε. Forza Horizon 5: Location scouting στο Μεξικό, photogrammetry σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, laser scanning, audio recording, licensing αδειών από αληθινές μάρκες. 

Mario Kart World: Όλα σχεδιασμένα μέσα σε ένα στούντιο με επαναχρησιμοποίηση assets εδώ και πολλά χρόνια.

Ποιο παιχνίδι κόστισε περισσότερο και ποιο θα έχει μεγαλύτερο margin κέρδους; 

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Πάτε καλά μωρέ; Που η nintendo μας έχει πήξει στα σκατα γραφικά, animations, ήχο, ηθοποιούς, σενάριο... αλλά για νέα μαγικό λόγο είναι η μόνη εταιρεία που ξέρει να φτιάχνει gameplay (όπως τόσο φανατισμενα υποστηρίζουν κάποια παιδάκια εδώ) και επομένως αξίζει τα λεφτά της. 

Έλα βρε. Δε θέλω τέτοια . Δεν πρόκειται για κανένα μαγικό λόγο. Αυτό που λες είναι το δυνατό σημείο της Nintendo. Όσο και να μη συμπαθείς την εταιρεία πρέπει να παραδεχτείς ότι στο να φτιάχνει διασκεδαστικά  games είναι άπιαστη. Αυτό σε καμία των περιπτώσεων δε δικαιολογεί την τιμολογιακή πολιτική που προσπαθεί να επιβάλει  βέβαια. Άλλο το ένα άλλο το αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα με όσα καταλαβαίνω, εγώ πχ που έχω το breath of the wild αγορασμενο στο oled μου, αν πάρω το νέο switch 2, απλά κάνω ένα "upgrade" των 10 ευρώ (τόσο ακούγεται ότι θα είναι η τιμή) και παίζω με "καλύτερα" γραφικά στο καινούργιο + ότι έχω και την κασέτα και παίζω και στο oled όταν θέλω. Ενώ αν το πάρω πχ κατευθείαν στο switch 2 , τότε δεν θα μπορώ να το παίξω στο switch 1. 

Άρα όσα παιχνίδια βγαίνουν ΚΑΙ στις δύο κονσόλες, τα first party βασικά, συμφέρει να αγοράζονται στο 1 και μετά με ένα upgrade έτοιμος και γλυτώνεις και χρήματα 💸. Καλά έχω καταλάβει? 

Το οποίο ακόμα και να μην το έχει κάποιος κάνει 57,40 τώρα άρα + 10= 67,40 , διαφορά με τα 80-90 που θα κάνουν τα παιχνίδια για το switch 2 . Και αν φαίνεται μικρό το ποσό , σκέφτεται ότι αν πάρει κάποιος 5-6 παιχνίδια κάθε χρόνο, μαζεύονται τα φράγκα. 

Εκτός και κάνω τόσο λάθος ή δεν έχω καταλάβει κάτι τόσο καλά. 

Επεξ/σία από anarchy79
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thagkol είπε

Σκοπός της κάθε εταιρείας είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους. Αν πιστεύει ότι με τα 90Ε θα έχει μεγαλύτερα κέρδη από ότι με τα 60-70Ε, προφανώς και θα κάνει αύξηση. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πει "οκ έχω αρκετά κέρδη, δε θέλω άλλα".

Ακριβώς, εταιρία είναι το κέρδος θέλει. Το θέμα δεν είναι η Nintendo που πουλάει σε αυτή την τιμή αλλά αυτοί που αγοράζουν στην τιμή που πουλάει. Και με αυτά που διαβάζω από μερικούς και λίγα ζητάει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Μόλις συνειδητοποίησα ότι μου ήρθε invite χθες από το amazon.de και έγινε expired γιατί δεν την πήρα γραμμή. 😕

Εγω παράγγειλα από Ισπανία χωρίς invitation 509 το bundle. Με express delivery με αποφορολόγιση 453 βγήκε.

Τωρα βλέπω ότι δεν μπορείς πια 😳

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, FrankyGR said:

Εγω παράγγειλα από Ισπανία χωρίς invitation 509 το bundle. Με express delivery με αποφορολόγιση 453 βγήκε.

Τωρα βλέπω ότι δεν μπορείς πια 😳

428,56 βγαίνει από το amazon.de, μαζί με το MKW.

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, FrankyGR said:

Ναι το ιδιο αλλα με invitation

Α είπες με μεταφορικά μέσα, δεν το είδα.

Ε άμα βγαίνει το ίδιο από Ελλάδα, θα το πάρω από εδώ νομίζω τελικά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thagkol είπε

Σκοπός της κάθε εταιρείας είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους. Αν πιστεύει ότι με τα 90Ε θα έχει μεγαλύτερα κέρδη από ότι με τα 60-70Ε, προφανώς και θα κάνει αύξηση. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα για να πει "οκ έχω αρκετά κέρδη, δε θέλω άλλα".

Αυτονόητο..για την εταιρία.....

Άκρως περίεργο για αυτούς που το θεωρούν οκ για εμάς τους καταναλωτές....λες και τα κέρδη της εταιρίας πάνε στις τσέπες τους..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, Chocobo said:

Αυτονόητο..για την εταιρία.....

Άκρως περίεργο για αυτούς που το θεωρούν οκ για εμάς τους καταναλωτές....λες και τα κέρδη της εταιρίας πάνε στις τσέπες τους..

2 hours ago, leo066 said:

Ακριβώς, εταιρία είναι το κέρδος θέλει. Το θέμα δεν είναι η Nintendo που πουλάει σε αυτή την τιμή αλλά αυτοί που αγοράζουν στην τιμή που πουλάει. Και με αυτά που διαβάζω από μερικούς και λίγα ζητάει.

Απάντησα στο φίλο πιο πάνω που είπε ότι η Nintendo δεν έπρεπε να αυξήσει τις τιμές με το επιχείρημα ότι ήδη βγάζει μεγάλα κέρδη. Αν η αύξηση των τιμών οδηγήσει (λόγω και της συμπεριφοράς του κόσμου) σε μείωση κερδών, ίσως αναγκαστεί να αναθεωρήσει.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, Malthador said:

Α είπες με μεταφορικά μέσα, δεν το είδα.

Ε άμα βγαίνει το ίδιο από Ελλάδα, θα το πάρω από εδώ νομίζω τελικά.

Πάντως κι εγώ από αμαζον Ισπανίας το αγόρασα. Οταν βγει και στα εδώ καταστήματα για παραγγελία θα δω αν θα αλλάξω 

Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Και εδω το ιδιο αλλα μολις ηρθε μαιλ οτι σε λιγο θα τα εχουν διαθεσιμα χωρις invite.

Μαλλον βεβαια θα περιμενω ελληνικο καταστημα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...