Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, screaming_trees said:

Μάλιστα...6 μήνες development... Σοβαρέψου 

6 minutes ago, screaming_trees said:

Τα horizon και motorsport είναι από διαφορετικούς developers

Για το motorsport δεν έχω άποψη αλλα το horizon 5 είναι ΑΑΑ arcade racing game. 

Το horizon 5  που είναι κατά 90% ίδιο με το horizon 4 σε διαφορετικό χάρτη, ( και χειρότερο σε σημεία όπως το progress) και θα μπορούσε άνετα να είναι expansion πχ για εσένα δικαιολογεί τα 60 ευρώ που κάνει? 

Επεξ/σία από imr
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν το είχα δει και δεν το είχαν αναφέρει στο βίντεο της παρουσίασης.

SoC και RAM έχουν αναφέρει κάπου; Είτε η Ν, είτε η Nvidia;

SoC και RAM μάλλον είναι αυτά που έχουμε διαβάσει με βάση τις φήμες εδώ και καιρό. Ειδικά το SoC.

Σχετικά πάλι με frames:

Variable refresh rate via NVIDIA G-SYNC in handheld mode ensures ultra-smooth, tear-free gameplay.

https://blogs.nvidia.com/blog/nintendo-switch-2-leveled-up-with-nvidia-ai-powered-dlss-and-4k-gaming/

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Μπορείς να βάλεις 3-4( πχ τα zelda, donkey kong) ώστε να σου βγει φθηνότερα με τα μεταφορικά.

Ούτως ή άλλως physical για το Kart έχει πει 90€ η nintendo.

To ερώτημα είναι αν πρόκειται για επίσημη πτώση τιμής ή είναι προσφορές των retailer.

Ανέκαθεν διαφορα Ευρωπαικά amazon οπως Γαλλικό και Γερμανικό είχαν πολλές φορές χαμηλότερες τιμές από τις επίσημες πχ εδώ Ελλάδα.

Ειχε αναφερθεί πολλές φορές αυτό και στο NS1, με μόνο αρνητικό για συλλεκτες η διαφορετική γλώσσα στο κουτί μπροστά και πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amazon ιταλίας έχει τις τιμές που έχει πει η Νιντεντο πάντως. Ή δεν έχει περάσει σε όλους η ενημέρωση πτώσης τιμής ή οι Γάλλοι κάνουν προσφορές.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Amazon ιταλίας έχει τις τιμές που έχει πει η Νιντεντο πάντως. Ή δεν έχει περάσει σε όλους η ενημέρωση πτώσης τιμής ή οι Γάλλοι κάνουν προσφορές.

Το ιταλικο και Ισπανικο ειναι συνήθως τα ακριβότερα απο τα Ευρωπαικα amazon ενω το Γαλλικο συνήθως το φθηνότερο.

Συγκρινε μερικα παιχνιδια του πρώτου Switch(mario/zelda)μεταξύ των 2 και θα δεις το Γαλλικό να ειναι πάντα φθηνότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ιταλικο και Ισπανικο ειναι συνήθως τα ακριβότερα απο τα Ευρωπαικα amazon ενω το Γαλλικο συνήθως το φθηνότερο.

Συγκρινε μερικα παιχνιδια του πρώτου Switch(mario/zelda)μεταξύ των 2 και θα δεις το Γαλλικό να ειναι πάντα φθηνότερο.

Ξέρω ότι το γαλλικό συνήθως είναι πιο φθηνό αλλά δεν είναι μόνο amazon που έχει αυτές τις τιμές στη Γαλλία. Και το cdiscount έχει τις ίδιες όπως και άλλα καταστήματα.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι με το NSw2 περνάμε στην επόμενη πίστα, τουλάχιστον στο κομμάτι της φορητότητας.

Οι διαστάσεις του NSw2 είναι παρόμοιες με αυτές του Steam Deck OLED σε μήκος και πλάτος και με την μεγαλύτερη διαφορά να είναι στο πάχος της κονσόλας, το οποίο είναι τριπλάσιο στο Deck:

• NSw2: 272mm × 116mm × 13.9 mm
  • Steam Deck OLED: 298mm x 117mm x 49mm

Στο βάρος είναι 15% ελαφρύτερο το NSw2:

• NSw2: 535 gr
  • Steam Deck OLED: 640 gr

Αυτό είναι μεγάλο φάουλ για εμένα προσωπικά ως προς την φορητότητα. Το πρώτο switch είχε βάρος 298 gr.

235 περισσότερα γραμμάρια είναι πολύ μεγάλη αύξηση του βάρους. 
Στο deck το μόνο αρνητικό που του βάζω είναι ότι δεν μπορώ να παίξω για πάνω από ώρα γιατί κουράζονται οι καρποί αν δεν στηρίζω κάπου τα χέρια. 
Στο switch και ειδικά στο lite παίζω ανετότατα μεγάλα χρονικά διαστήματα και αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα κερδίζει περισσότερο χρόνο παιχνιδιού παρά το αρχαίο hardware του. 
Ειμαι 40 και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα παίζουν τα πιτσιρίκια με μικρότερα χέρια και μυς. Μεγάλο πισωγύρισμα. Πάμε πάλι στη ταμπλέτα του Wiiu.

Προσωπικα στο switch τελείωσα πάρα πολλά παιχνίδια εξαιτίας της φορητότητας του στον καναπέ-κρεββάτι. 
Θα το πάρω εννοείται όπως έγραψα σε άλλο ποστ αλλά νομίζω κάπου χάσανε το νόημα. Με την τόση αύξηση βάρους. 

Δημοσ.

Βάλτε λίγο και την μπαταρία μέσα στο παιχνίδι. Εκτός και αν είμαι ο μόνος που το σκέφτομαι. Από ό,τι βλέπω (εκτός και αν δεν επιβεβαιωθεί αυτό το Approx. 2 - 6.5 hours) σε ΑΑΑ παιχνίδια ή έστω απαιτητικών γραφικών θα είναι πολύ μικρά τα sessions που θα μπορείς να παίζεις. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το Switch v1 όταν κάθομαι να παίξω ας πούμε ένα "σοβαρό" τίτλο όπως το Ultimate Alliance 3 την εξοντώνει την μπαταρία. Και μάλιστα έχοντας κόψει, δόνηση, WiFi και φωτεινότητα κάτω από το μισό. Eλπίζω η διαχείριση να είναι καλύτερη στη νέα γενιά αν και το φοβάμαι λόγω ρυθμού ανανέωσης οθόνης.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, gust said:

Αυτό είναι μεγάλο φάουλ για εμένα προσωπικά ως προς την φορητότητα. Το πρώτο switch είχε βάρος 298 gr.

235 περισσότερα γραμμάρια είναι πολύ μεγάλη αύξηση του βάρους. 

Συγκρίνεις βάρος σκέτου Switch με Switch 2 με joycons πάνω.

Μαζί με αυτά το πρώτο Switch είναι 400 gr.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στην αμερική σταμάτησαν τα pre-order μέχρι να εκτιμήσουν την κατάσταση με τους δασμούς

https://kotaku.com/switch-2-preorder-price-tariff-trump-nintendo-1851774764?utm_source=kotaku_newsletter_breaking&utm_medium=email&utm_campaign=2025-04-04_breaking&email_hash=dCItpoRyog127ahduH1fECF7ebcYuShm4KYoPKoRuu0=

σίγουρα μπορεί να πάει σε νέα τιμή εκεί

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Θα πεσει πολυ κλαμα-γελιο....

Screenshot_20250404_180909_Chrome.jpg

Βλέπω τα Αμερικανακια να κάνουν πορείες έξω από τον Λευκό οίκο. Να ένας λόγος να ξεσηκωθούν. ……….😏😏😏

11 λεπτά πριν, NickTG είπε

Συγκρίνεις βάρος σκέτου Switch με Switch 2 με joycons πάνω.

Μαζί με αυτά το πρώτο Switch είναι 400 gr.

Ωπ παράληψη μου τότε😊

Εκανα επιτόπου αναζητηση και αυτό έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα στο google. 

Σε κάθε περίπτωση και τα 130 γραμμάρια επιπλέον δεν τα λες λίγα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...