Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βλέπω notification από Nintendo, σκέφτομαι ωραία, κι άλλο teaser και τελικά ήταν αυτό που ακριβώς περίμενα μετά την ανακοίνωση νέας κονσόλας:

Ευχαριστούμε, Nintendo, που δεν μας απογοητεύεις ποτέ.

• Haha 6
  • Απαντ. 853
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, imr είπε

Ναι αλλά σήμερα δεν παίζονται, δεν είναι από τα καλά γερασμένη παιχνίδια. 

Πριν μια βδομαδα του πάτηξα αλλη μια τερμάτα στο 2DS XL. Δεν παιζει να ξεπεραστουν ποτε οι ατμοσφαιρες και τα dungeons του συγκεκριμενου παιχνιδιου. Αυτου και του Link to the Past. Και σκεψου οτι πλεον ως μπαρμπας σαπιζω με μεγαλα dungeons και γριφους. Προτιμω μινι challenges τυπου Breath και να ειναι περισσοτερα να λεω "κοιτα, τελειωσα 230 dungeons".

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Snolly είπε

εχω προσπαθησει με διαφορετικους τροπους να παιξω το ocarina of time (N3DS XL, NSO, Ship of Harkinian, other emulators) και πραγματικα μου ειναι αδυνατο να καταλαβω το μεγαλειο του παιχνιδιου (που δεν το αμφισβητω) - μου φαινεται πολυ γερασμενο απο την κινηση μεχρι το ποσο αδειο ειναι, ολο που θυμαμαι ειναι το kokiri village, μια πεδιαδα λογικα το hyrule field και ενα καστρο, και εχω προσπαθησει γαμωτο αλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ενα remake (οχι remaster) θα ηταν μαγεια.

έλα ντροπή να μην εχει tier τουλαχιστον με oled πανελ κι ας ειναι πιο ακριβο. γιατι ξερω τι θα γινει, θα πω οχι λογω του oled, τελικα δεν θα αντεξω θα το παρω με lcd και μετα απο 1-2 χρονια θα το ξαναγορασω για το oled το οποιο αν με ρωτας ειναι ανεντιμο να μου πουλας την ιδια κονσολα 2 φορες (και παραπανω αν βγει καμια ωραια limited)

Remake full θέλει . Έπρεπε να το παίξεις όταν είχε βγει , εγώ το είχα παίξει σε φίλο μου γιατί δεν είχα λεφτά για n 64 , ακόμα θυμάμαι τη μέρα , ήταν έτη φωτός μπροστά από οτιδήποτε είχε βγει τότε μαζί με το Mario 64.

Για αρχή ηταν τα μόνα πλήρως 3d παιχνίδι με ελεύθερη κάμερα που λειτουργούσαν καλά εκείνη την εποχή . Το ocarina είχε ένα μυστήριο  και μια ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της εποχής και σε αυτό βοηθούσαν τα γραφικά ( που όντως τώρα δε λένε κάτι ) και η μουσική . Θέλει ένα πλήρες remake το παιχνίδι , και να βγει χειμώνα στις γιορτές . Θα γίνει πανικός .Πιστεύω θα γίνει 

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Βλέπω notification από Nintendo, σκέφτομαι ωραία, κι άλλο teaser και τελικά ήταν αυτό που ακριβώς περίμενα μετά την ανακοίνωση νέας κονσόλας:

Ευχαριστούμε, Nintendo, που δεν μας απογοητεύεις ποτέ.

Υπαρχει πάντως φημολογία για remake του fire emblem geneology of the holy war ως τελευταίου τίτλου του σουίτς .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, imr said:

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν παλι 50 τα παιχνίδια? Δεν θα πάει σε 70ρι για τα 1st party? 

Τα παιχνίδια κοστίζουν 60, μιλάμε για τιμές nintendo όχι Skroutz. Το λογικό είναι να πάνε στα 70.

Αν ισχύει το το 450 δολάρια βλέπω να έρχεται Ελλάδα κοντά στα 600

Επεξ/σία από screaming_trees
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Τα παιχνίδια κοστίζουν 60, μιλάμε για τιμές nintendo όχι Skroutz. Το λογικό είναι να πάνε στα 70.

Αν ισχύει το το 450 δολάρια βλέπω να έρχεται Ελλάδα κοντά στα 600

Αν βγει στα 550/600 θα μιλάμε για τρελή αυτοκτονία από την Ν.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Charismo said:

Αν έρθει 600 χωρίς OLED, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δεν το πιστεύω πάντως.

δυστυχως το χωρις OLED ειναι δεδομενο

• Moderators
Δημοσ.

Τι 550 και 600 λέτε, λολ. Σιγά μην το βγάλει και στα 800 για κοντράρει το PS5 Pro.

Το ερώτημα είναι αν θα είναι στα 400 ή στα 450 η τιμή την κονσόλας, χωρίς OLED panel εννοείται.

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Τι 550 και 600 λέτε, λολ. Σιγά μην το βγάλει και στα 800 για κοντράρει το PS5 Pro.

Το ερώτημα είναι αν θα είναι στα 400 ή στα 450 η τιμή την κονσόλας, χωρίς OLED panel εννοείται.

η 499 , οσο δεν εχει το 5 μπροστα καλα ειναι 🤣

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Λεμε για την τιμή σύμφωνα με τα leaks... Αν ισχύει το 450 για Αμερική εδω θα έχει κοντά στα 600

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδέρφια μη χαλάτε τις καρδιές σας, δεν υπάρχει λόγος. Αν στην Αμερική κοστίζει 450$ είναι λίγο υπερβολικό να κοστίζει εδώ 600€. Στη χειρότερη των περιπτώσεων 50€ πάνω θα είναι η τιμή. Που δεν νομίζω. Ας πάρουμε παράδειγμα το πρώτο switch. 299$ εκεί και 329€ εδώ. 

Επεξ/σία από p07apo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...