Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Έρχεται κύριοι. Έρχεται... Υπομονή. Έρχεται τον .... επόμενο καιρό. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Κοιμηθείτε, δεν θα στείλει. 2
Chocobo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Πάντως αν αληθεύει πως δεν θα έχει OLED οθόνη απο εμένα είναι μεγάλο όχι... 1
MrVOID Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, Chocobo είπε Πάντως αν αληθεύει πως δεν θα έχει OLED οθόνη απο εμένα είναι μεγάλο όχι... Είναι οριακά επιβεβαιωμένο (από 100 άτομα πλέον) πως έχει LCD. Και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα, αλλά μην ξεχνάμε πως το βασικό της κοινό είναι τα παιδάκια (και οι γονείς τους που θα τους αγοράσουν την κονσόλα). Θα έρθει το OLED σε ύστερο χρόνο.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 59 minutes ago, Chocobo said: Πάντως αν αληθεύει πως δεν θα έχει OLED οθόνη απο εμένα είναι μεγάλο όχι... Δεν θα έχει OLED οθόνη. Πέραν του ότι είναι επιβεβαιωμένο από leakers, η τιμή του θα είναι στα 400 ευρώ. Δεν παίζει OLED panel σε αυτή την τιμή και γενικότερα δεν παίζει OLED panel στις 8". 1
Chocobo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Δεν θα έχει OLED οθόνη. Πέραν του ότι είναι επιβεβαιωμένο από leakers, η τιμή του θα είναι στα 400 ευρώ. Δεν παίζει OLED panel σε αυτή την τιμή και γενικότερα δεν παίζει OLED panel στις 8". Τι εννοείς δεν παίζει oled panel σε αυτή την τιμή ? Στο πρώτο πως τα κατάφερε ? Όσο για το μέγεθος όλα φτιάχνονται , δεν νομίζω πως αν ζητούσε απο τη Samsung ή LG ή δεν ξέρω και γω ποια να της φτιάξει 50 εκατομμύρια πανελ θα έλεγαν όχι....Περισσότερο μου φαίνεται θέμα τύπου θέλω να έχω maximum έσοδα με το λιγότερο δυνατό κόπο καθώς και θέλω να έχω ''upgrade'' σε κάνα 2 χρόνια. 400 δεν είναι λίγα ειδικά αν έχει το hardware που αναφέρουν τα leaks....δεν μιλάμε για hardware του 24... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Chocobo said: Τι εννοείς δεν παίζει oled panel σε αυτή την τιμή ? Στο πρώτο πως τα κατάφερε ? Όσο για το μέγεθος όλα φτιάχνονται , δεν νομίζω πως αν ζητούσε απο τη Samsung ή LG ή δεν ξέρω και γω ποια να της φτιάξει 50 εκατομμύρια πανελ θα έλεγαν όχι....Περισσότερο μου φαίνεται θέμα τύπου θέλω να έχω maximum έσοδα με το λιγότερο δυνατό κόπο καθώς και θέλω να έχω ''upgrade'' σε κάνα 2 χρόνια. Επειδή αυτή των handhelds είναι μια αγορά που την παρακολουθώ πολύ στενά, σου λέω ότι δεν υπάρχει συσκευή των 8" με OLED panel. Η μεγαλύτερη οθόνη που έχω δει είναι του Steam Deck OLED στις 7,4". Και δεν μιλάμε για συσκευές του 500αρικου, υπάρχουν μηχανήματα που ζητάνε 1200 ευρώ και δεν έχουν OLED. Δες στην φετινή CES πχ τι παρουσιάστηκε γενικά. 14 minutes ago, Chocobo said: 400 δεν είναι λίγα ειδικά αν έχει το hardware που αναφέρουν τα leaks....δεν μιλάμε για hardware του 24... Τα leaks μιλάνε για επιδόσεις SeS. Δεν είναι άσχημα για φορητό, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο. Καλά είναι τα 400 από άποψη performance. 2
Chocobo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Επειδή αυτή των handhelds είναι μια αγορά που την παρακολουθώ πολύ στενά, σου λέω ότι δεν υπάρχει συσκευή των 8" με OLED panel. Η μεγαλύτερη οθόνη που έχω δει είναι του Steam Deck OLED στις 7,4". Και δεν μιλάμε για συσκευές του 500αρικου, υπάρχουν μηχανήματα που ζητάνε 1200 ευρώ και δεν έχουν OLED. Δες στην φετινή CES πχ τι παρουσιάστηκε γενικά. Τα leaks μιλάνε για επιδόσεις SeS. Δεν είναι άσχημα για φορητό, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο. Καλά είναι τα 400 από άποψη performance. Δεν διαφωνώ στο αν υπάρχει ή όχι. Τα πάντα δεν υπάρχουν μέχρι να υπάρξουν όμως...Ούτε 4 ούτε 5 ούτε 6 υπήρχαν κάποτε....Μπορεί η Samsung ή LG να μην φτιάχνουν αυτή τη στιγμή ώστε να τα πάρει έτοιμα αλλά αν κάποιος ζητήσει δεν θα αρνηθούν. Αμφιβάλω αν η Nintendo όμως μπήκε σε διαδικασία συζήτησης ή αν μπήκε την κρατάει για να πουλήσει αργότερα το oled. Έχεις αμφιβολία δηλαδή για το αν θα βγει oled κάποια στιγμή ?
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 4 minutes ago, Chocobo said: Έχεις αμφιβολία δηλαδή για το αν θα βγει oled κάποια στιγμή ? 100% θα βγει. Μιλάμε για την παρούσα στιγμή όμως, και με τα δεδομένα της αγοράς θεωρώ πραγματικά ότι δεν θα μπορούσε να βγει 8" OLED συσκευή σε λογικό price range. Όταν λέω "λογικό" εννοώ για τον πολύ κόσμο. Προσωπικά θα το αγόραζα day-one και 600 ευρώ να κόστιζε. Θα ήμουν από τους λίγους όμως. 1
dekulinkgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Πλεον εγω εχω αμφιβολια για το αν υπαρχει το switch 2 - silksong😆 Πιστευει κανεις σας οτι οντως σημερα θα το κανει reveal ενω δεν εχει ενημερωσει απολυτως τιποτα η nintendo? Διαβαζω οτι ολοι περιμενουν ακομα για σημερα στις 4 το απογευμα να ερθει το reveal. Μου φαινεται αδιανοητο να κανει reveal νεα γενια του switch και απλως θα το βγαλει στο youtube χωρις καν να το εχει ανακοινωσει νωριτερα για να το περιμενουν.Oλοι αναμενουν την επισημη παρουσιαση και εσυ απλως θα βγαλεις ενα video στο youtube μια τυχαια πεμπτη χωρις να εχεις ενημερωσει απολυτως τιποτα. Βεβαια nintendo ειναι αυτη. Τωρα να βγαλει σημερα tweet και να πει οτι την ερχομενη εβδομαδα ερχεται επισημο reveal να το δεχτω.Οπως και να εχει θα μαθουμε σε λιγες ωρες.
screaming_trees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 33 minutes ago, Chocobo said: Τι εννοείς δεν παίζει oled panel σε αυτή την τιμή ? Στο πρώτο πως τα κατάφερε ? Όσο για το μέγεθος όλα φτιάχνονται , δεν νομίζω πως αν ζητούσε απο τη Samsung ή LG ή δεν ξέρω και γω ποια να της φτιάξει 50 εκατομμύρια πανελ θα έλεγαν όχι....Περισσότερο μου φαίνεται θέμα τύπου θέλω να έχω maximum έσοδα με το λιγότερο δυνατό κόπο καθώς και θέλω να έχω ''upgrade'' σε κάνα 2 χρόνια. 400 δεν είναι λίγα ειδικά αν έχει το hardware που αναφέρουν τα leaks....δεν μιλάμε για hardware του 24... Εχεις χρησιμοποιήσει rog ally x ή Legion go? Δεν έχουν οθόνες oled αλλα είναι μια χαρά. Σωστά λέει ο φίλος, στις 8 ίντσες και oled η τιμή θα ξέφευγε.
Swimmer21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δεν βάζουν 8 ιντσες γιατί είναι απαίτηση της Team Cherry να παίζει το Silksong σε συγκεκριμένα PPI και θα χαλαγε το experience 2
mtifosi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, screaming_trees είπε Εχεις χρησιμοποιήσει rog ally x ή Legion go? Δεν έχουν οθόνες oled αλλα είναι μια χαρά. Σωστά λέει ο φίλος, στις 8 ίντσες και oled η τιμή θα ξέφευγε. Το μια χαρά είναι υποκειμενικό . Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα η διαφορά αντικειμενικά είναι χάος. Ο μοναδικός τρόπος να πλησιάσεις oled είναι με miniled το οποίο έχει τα δικά του κουσούρια με κυριότερο τις υψηλές θερμοκρασίες για mobile .
imr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Τι να το κάνουμε το ολεντ. Μια χαρά θα είναι με μια καλη οθόνη, οι επιδόσεις είναι το σημαντικό και το βασικό. Αν πιάνει επίπεδα series s ας έχει ότι οθόνη θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα