KaRouLi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Choronzoon είπε 100 ευρώ για ένα ξυπνητήρι ? Μη τρελάθουμε ..νομίζω έχουν αρχίσει και καβαλάνε εκεί στη νιτεντο. Δεν είχα δει τιμή... Όσο περίπου 2 φθηνά παιχνίδια. Είναι λίγο ακριβούτσικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Choronzoon είπε 100 ευρώ για ένα ξυπνητήρι ? Μη τρελάθουμε ..νομίζω έχουν αρχίσει και καβαλάνε εκεί στη νιτεντο. Wait, what?! Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι θα πέφτει πολύ Παναγίδη με τον θόρυβο που θα κάνει , αλλά φαίνεται ότι θα πέσει με την τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Wait, what?! Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι θα πέφτει πολύ Παναγίδη με τον θόρυβο που θα κάνει , αλλά φαίνεται ότι θα πέσει με την τιμή. Δε ξέρω ξενερωσα φουλ με αυτή την ανακοίνωση . Δε τη θεωρώ καθόλου τυχαία για το μέλλον της νιτεντο και αυτό είναι που δε μου αρέσει καθόλου ... Η τιμή θυμίζει apple product ,το στήσιμο της βίντεο της παρουσίασης επίσης δε μου άρεσε καθόλου αν και δ θέλω να το αναλύσω περισσότερο , γενικα κάτι δε πάει καλά στη νιτεντο ,ειδικά στο κομμάτι της Nintendo of America . Μακάρι να κάνω λάθος Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Choronzoon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Choronzoon είπε γενικα κάτι δε πάει καλά στη νιτεντο Ντάξει ένα overpriced ξυπνητήρι έβγαλε, ανά διαστήματα κάνει κάτι τέτοια μα συνήθως αυτά δεν αφορούν την κονσόλα της. Υπερβολή να λέμε ότι κάτι δεν πάει καλά εξαιτίας ενός βίντεο. Εδώ έβγαλε ολόκληρο Tears of the Kingdom μόλις πριν έναν χρόνο και γενικά από ποιότητα software είναι στα καλύτερά της που λέει ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Στο link που μου έστειλαν πάντως για αγορά στην Ευρώπη (μόλις άνοιξαν τα preorders), έχει 140.000 άτομα αναμονή. Ρε τη Ninty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Τι παιχνιδάρα το Dave the Diver. Οχι χωρις προβληματα βεβαια, εχει κρασάρει καποιες φορές και πεσμένα frame rate ακομα και σε handheld στο oled. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vagosman είπε Τι παιχνιδάρα το Dave the Diver. Οχι χωρις προβληματα βεβαια, εχει κρασάρει καποιες φορές και πεσμένα frame rate ακομα και σε handheld στο oled. Λάθος θέμα βρε αόμματε! Εδώ είναι του NSW το δύο και ξυπνητήρια.🎻 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από mansa2k 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 6 hours ago, Charismo said: Στο link που μου έστειλαν πάντως για αγορά στην Ευρώπη (μόλις άνοιξαν τα preorders), έχει 140.000 άτομα αναμονή. Ρε τη Ninty. Φαντάσου στην Ιαπωνία τι έγινε: https://www.nintendolife.com/news/2024/10/nintendo-hits-snooze-on-surging-alarmo-sales-in-japan Εγώ βλέποντας το βίντεο σκεφτόμουν "τι επική μ@λ@κιαρα είναι αυτή" και αυτοι θα κανουν ρεκόρ πωλήσεων 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, liakos18 είπε Φαντάσου στην Ιαπωνία τι έγινε: https://www.nintendolife.com/news/2024/10/nintendo-hits-snooze-on-surging-alarmo-sales-in-japan Εγώ βλέποντας το βίντεο σκεφτόμουν "τι επική μ@λ@κιαρα είναι αυτή" και αυτοι θα κανουν ρεκόρ πωλήσεων 😄 εμένα ειλικρινά με έχει ψήσει αυτή η τζαπανιά να την πάρω και πολύ λογικό είναι ότι έχει γίνει τέτοιο sold out στην Ιαπωνία. Καθαρά προιόν στην gaming pop κουλτούρα τους για όσους το θέλουν το έχει διαθέσιμο το Nintendo shop της Ιρλανδίας με μηδέν μεταφορικά. Το έχει το αγγλικό αλλά μπορεί να πληρώσεις τίποτα customs λόγο ότι η Αγγλία δεν είναι ευρωπαική ένωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δεν είναι κακό το gimmick του interactiveness, εμένα με χάλασαν φουλ οι ήχοι. Δε θα άντεχα κανέναν απ' όσους παίξαν στο βίντεο, ειδικά αυτό το cling cling των νομισμάτων κάθε φορά που κουνιέσαι. Μόνο το "Wake up Link!" είναι κάπως ανεκτό αλλά κι αυτό μετά απο μερικές φορές μάλλον θα μου δημιουργούσε ένα μίσος προς τη Ζέλντα 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, liakos18 είπε Δεν είναι κακό το gimmick του interactiveness, εμένα με χάλασαν φουλ οι ήχοι. Δε θα άντεχα κανέναν απ' όσους παίξαν στο βίντεο, ειδικά αυτό το cling cling των νομισμάτων κάθε φορά που κουνιέσαι. Μόνο το "Wake up Link!" είναι κάπως ανεκτό αλλά κι αυτό μετά απο μερικές φορές μάλλον θα μου δημιουργούσε ένα μίσος προς τη Ζέλντα 😛 Μιλάμε για τον πιο γρήγορο τρόπο να μισήσεις αγαπημένες μελωδίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπον εχουμε τερασταια διαρροη απο την game freak απ'οτι διαβαζω. Μια συνοψη : massive Game Freak leak happening right now including source code for Pokémon HG/SS and BW2 along with the Pokémon leaks is further confirmation that Switch 2's internal codename is indeed Ounces Για περισσοτερα δειτε εδω https://nintendoeverything.com/pokemon-game-freak-hack-leak-synapse-ilca/ Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Λοιπον εχουμε τερασταια διαρροη απο την game freak απ'οτι διαβαζω. Μια συνοψη : massive Game Freak leak happening right now including source code for Pokémon HG/SS and BW2 along with the Pokémon leaks is further confirmation that Switch 2's internal codename is indeed Ounces Για περισσοτερα δειτε εδω https://nintendoeverything.com/pokemon-game-freak-hack-leak-synapse-ilca/ Users on ResetEra claim that a playable build of Legends Z-A is included in the leak. Ikkaku, Gaia-K, and Gaia-N are all codenames with Nintendo Switch product codes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Λοιπον εχουμε τερασταια διαρροη απο την game freak απ'οτι διαβαζω. Μια συνοψη : massive Game Freak leak happening right now including source code for Pokémon HG/SS and BW2 along with the Pokémon leaks is further confirmation that Switch 2's internal codename is indeed Ounces Για περισσοτερα δειτε εδω https://nintendoeverything.com/pokemon-game-freak-hack-leak-synapse-ilca/ Τι μας λέει ότι διέρρευσε ο πηγαίος κώδικας των HG/SS & BW2? Οτι περιμένουμε remakes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Τι μας λέει ότι διέρρευσε ο πηγαίος κώδικας των HG/SS & BW2? Οτι περιμένουμε remakes? Όχι, απλά έχουμε τον κώδικα στα games του Ds οπότε μπορούν να τα κάνουν ports σε pc/κτλ. 😛 Έχουν βγει πολλά beta versions από τα σχέδια των Pokemon. Το legends Z-A δεν θα το κάνουν leak αν και το έχουν. Η επόμενη γενιά θα είναι στο Switch 2 αλλά δοκιμάζεται και στο τωρινό switch. Γενικά πάντως δεν νομίζω να λένε κάτι συγκεκριμένο για την επερχόμενη κονσόλα. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα