Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2024)

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Το θέμα μου εμένα είναι πως θα διαχειριστούν το BC. Αφού δεν αλλάζει αρχιτεκτονική και παραμένουν σε ARM, θα πρέπει να έχουν μεγάλο gain τα games του τωρινού Switch. Τουλάχιστον τα 1st-party της Ν θα πρέπει να μπορούν να βγάζουν 2Κ60 docked. 

Με αυτό τον τρόπο κάτι BotW/TotK, κάτι Odyssey, κάτι Fire Emblem κλπ, θα αποκτήσουν άλλο αέρα και θα γίνουν ακόμα πιο evergreen, καθώς θα υπάρχει κόσμος που θα θέλει να τα κάνει revisit στην νέα κονσόλα.

Μόνο μην αρχίσουν να χρεώνουν τίποτα δεκάρικα κι αυτοί για resolution patches.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Malthador said:

Το θέμα μου εμένα είναι πως θα διαχειριστούν το BC. Αφού δεν αλλάζει αρχιτεκτονική και παραμένουν σε ARM, θα πρέπει να έχουν μεγάλο gain τα games του τωρινού Switch. Τουλάχιστον τα 1st-party της Ν θα πρέπει να μπορούν να βγάζουν 2Κ60 docked. 

Με αυτό τον τρόπο κάτι BotW/TotK, κάτι Odyssey, κάτι Fire Emblem κλπ, θα αποκτήσουν άλλο αέρα και θα γίνουν ακόμα πιο evergreen, καθώς θα υπάρχει κόσμος που θα θέλει να τα κάνει revisit στην νέα κονσόλα.

Αν δε χρεωσει η N για enhanced version εγω θα κατεβω υποψηφιος για νεος παπας!

Θα σου πουν οτι χρειάζεται αρκετή δουλεία για να γίνει αυτό και θα σου πουλανε ετσι το upgrade, και το θεμα ειναι οτι και εδω ολοι θα τρεξουν(με) να τα αγοράσουν.

Ελπίζω η οθόνη αν δεν είναι Oled ή τουλάχιστον να φτάνει το Panel του rogallyX, αν και στα 400 ευρώ που ακούγονται το βλέπω δύσκολο.

Επίσης να βάλουν κανονικά analog sticks οπως στα pc gaming handhelds και να αφήσουν στην άκρη τα παλιά που είναι για χεράκια δημοτικού.

• Like 1

1 ώρα πριν, Socratis_g είπε

Επίσης να βάλουν κανονικά analog sticks οπως στα pc gaming handhelds και να αφήσουν στην άκρη τα παλιά που είναι για χεράκια δημοτικού.

Ξεχνάς όμως ότι τεράστιο αγοραστικό κοινό είναι παιδιά δημοτικού.

• Like 1

3 ώρες πριν, Malthador είπε

Αν τελικά ισχύσει αυτό για τα first party και το BC εγώ θα κλάψω από χαρά. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα . Απλά να μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με τη Nintendo η οποία από τη μια κάνει θαύματα και από την άλλη μπορεί να λούσει κάτι πολύ απλό!

2 ώρες πριν, stafftw είπε

Εγώ πάντως φίλε θα σε ψηφίσω !

• Haha 1

• Moderators
4 hours ago, stafftw said:

Αν και η Ν είναι αδηφάγα και άπληστη σε τραγικό βαθμό, δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα για την ώρα.

Δεν το αποκλείω να χρεώνει, αλλά σε γενικές γραμμές δείχνει να σέβεται τα IP's της και να μην το ξεφτυλίζει. Θα δούμε.

1 hour ago, p07apo said:

Αν τελικά ισχύσει αυτό για τα first party και το BC εγώ θα κλάψω από χαρά. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα . Απλά να μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με τη Nintendo η οποία από τη μια κάνει θαύματα και από την άλλη μπορεί να λούσει κάτι πολύ απλό!

Ότι είπα και από πάνω.

Δεν παίζει να λούσει 1st-party της η Ν, ειδικά evergreen τίτλο. Αν είναι να μην γίνει τέλειο, δεν θα το κάνει καν.

--------------------------------

• Like 1

Δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος των μεγάλων smartphones επιλέγω πάντα τηλέφωνα με μικρό form factor γιατι τα θέλω αποκλειστικά για δουλειά και επικοινωνία. Επίσης ιδιαίτερα με ενδιαφέρει το βάρος. Για handheld παιχνίδι εννοείται θέλω μικρό βάρος γιατι το ριμάδι το κρατάω αρκετό χρόνο στον αέρα με τα χέρια. υπέροχο το steam deck αλλά και βαρύ είναι και όχι ιδιαίτερα φορητό ας πούμε. Προσωπικά το μέγεθος του switch lite είναι άψογο για φορητή χρήση και ξεκούραστο. Αν κάνανε το 2 σε τέτοιες διαστάσεις με dock δυνατότητες και αναβαθμισμένο hardware και οθονάρα θα με κάλυπτε 100% για φορητό σύστημα. Αν δεν γίνει περιμένω την valve και το deck 2.....

1 hour ago, gust said:

Δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος των μεγάλων smartphones επιλέγω πάντα τηλέφωνα με μικρό form factor γιατι τα θέλω αποκλειστικά για δουλειά και επικοινωνία. Επίσης ιδιαίτερα με ενδιαφέρει το βάρος. Για handheld παιχνίδι εννοείται θέλω μικρό βάρος γιατι το ριμάδι το κρατάω αρκετό χρόνο στον αέρα με τα χέρια. υπέροχο το steam deck αλλά και βαρύ είναι και όχι ιδιαίτερα φορητό ας πούμε. Προσωπικά το μέγεθος του switch lite είναι άψογο για φορητή χρήση και ξεκούραστο. Αν κάνανε το 2 σε τέτοιες διαστάσεις με dock δυνατότητες και αναβαθμισμένο hardware και οθονάρα θα με κάλυπτε 100% για φορητό σύστημα. Αν δεν γίνει περιμένω την valve και το deck 2.....

Το οποίο deck 2 θα είναι ελαφρύ και εύκολα φορητό όπως το Switch lite? Κάπου μπερδεύτηκα.

Με τίποτα ρε σύ απλά ευσεβής πόθος δικός μου. Το λέω για να δώσω στίγμα τι θεωρώ ιδανικό φορητό. Πιο σύντομα ένα deck σε μέγεθος switch lite με τούμπανο οθόνη και dockability

2 ώρες πριν, Charismo είπε

Το οποίο deck 2 θα είναι ελαφρύ και εύκολα φορητό όπως το Switch lite? Κάπου μπερδεύτηκα.

• Moderators

Υπάρχει και μια φήμη σχετικά με τα 2 SKU's, ότι το φθηνό θα είναι στα $400 με LCD οθόνη και το ακριβό στα $500 με OLED οθόνη. Αντί για μεγαλύτερη χωρητικότητα λένε ότι θα αλλάζει το panel.

Το ακούω και αυτό σαν πιθανό ενδεχόμενο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...