NickTG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 16 hours ago, D.Luffy said: Ειλικρινά απορώ τι προσπαθεί να κάνει αυτή η ομάδα εδώ και 7 χρόνια. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι είναι 3 άτομα. Μην τους προσθέτεις χρόνια. 5 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Malthador είπε Symphony of the Night. Ντροπή. 😩 Το μόνο castelvania που έχω παιξει είναι το the adventure στο Gameboy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 38 minutes ago, broxopios said: Το μόνο castelvania που έχω παιξει είναι το the adventure στο Gameboy. Πάρε τα collections στο Switch που μπαίνουν συχνά σε εκπτώσεις. Αξίζουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 hours ago, Choronzoon said: Σε καμιά περίπτωση δε το θεωρώ ισάξιο του super metroid. Επίσης σε καμία περίπτωση δε το θεωρώ και τίποτα το σπουδαίο .ένα καλό metroidvania ,μέχρι εκεί . Το sequel πρακτικά είναι στα όρια του vaporware μέχρις στιγμής . Το Hollow Knight εάν είναι χειρότερο από το Super Metroid, τότε είναι ένα σκαλί κάτω. Όλα τα υπόλοιπα του είδους είναι εκκωφαντικά χειρότερα και από τα δύο, συμπεριλαμβανομένου του SotN imho. Γούστα είναι αυτά, το καταλαβαίνω, απλά είθισται να έχω πάντα δίκιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, Malthador είπε Το Hollow Knight εάν είναι χειρότερο από το Super Metroid, τότε είναι ένα σκαλί κάτω. Όλα τα υπόλοιπα του είδους είναι εκκωφαντικά χειρότερα και από τα δύο, συμπεριλαμβανομένου του SotN imho. Γούστα είναι αυτά, το καταλαβαίνω, απλά είθισται να έχω πάντα δίκιο. Γούστα όντως , εγώ θεωρώ τοπ το super metroid και το symphony of the night . Τα είχα παίξει και τα δύο όταν είχαν βγει και έκτοτε κανένα αντίστοιχου τύπου παιχνίδι δεν είχε το ίδιο impact factor για μένα .Πιστευω ότι είχαν πετύχει τη σωστή αναλογία εξερεύνησης / αριθμού Μπος , δυσκολίας / επιβραβευσης και ατμοσφαιρας . Ειδικά το super metroid ήταν σχεδόν horror και η μουσική ήταν έτη φωτός μπροστά από.οτιδηποτε άλλο σε video game εκείνη την εποχή . Ίσως και αυτό να φταίει ότι τα έχω δέσει με συναισθηματισμό τα συγκεκριμένα δύο . Το hollow knight το είχα παίξει / πειρατευσει με του που είχε βγει στο pc , είχα διαβάσει καλά σχόλια αλλά δε ξέρω δε μου έκανε εντύπωση και μου την έσπαγε και λίγο το τι γινόταν όταν πεθαίνες ( διάβασα ότι αυτό αλλάζει στη πορεία αλλά οκ δεν άντεξα μέχρι εκεί ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Κι εγώ δεν θα έλεγα ότι αγγίζει το Super Metroid, αλλά το πλησιάζει αρκετά. Ξεπερνάει ίσως τον άλλο παιχνίδαρο SOTN που συμπληρώνει την μαγική τριάδα του genre. ...Το Super Metroid ηταν ένα horror solidute adventure. Ίσως από τα πιο σκοτεινά σε ύφος και ατμόσφαιρα παιχνίδια της εποχής εκείνης. Αν θα μπορούσα να το βάλω σε είδος, με το μόνο που θα το σύγκρινα θα ηταν το Dead Space. (φυσικά με χαοτική διαφορά τεχνολογίας). Δεν νομίζω οτι θα ταίριαζε να το συγκρίνουμε με το οποιοδήποτε Hollow Knight. ΤΟ ξέρω λεω τον πόνο μου αλλά ποτε δεν κατάλαβα τον όρο MetroidVania που σφήνωσαν σε όλα αυτά τα games. Το ύφος του back n forth για επανεξερεύνηση της περιοχής και για να βρεις πράγματα που θα σε κάνουν να προχωρήσεις παρακάτω δεν ήταν εφεύρεση του Metroid. Το Metroid ηταν αυτή η αγχωτική ατμόσφαιρα και ο φόβος του τι θα βρω στο επόμενο μέρος. Στα μάτια μου μόνο το Dead Space κατάφερε να ακουμπήσει αυτό το πράγμα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Volga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Volga είπε ...Το Super Metroid ηταν ένα horror solidute adventure. Ίσως από τα πιο σκοτεινά σε ύφος και ατμόσφαιρα παιχνίδια της εποχής εκείνης. Αν θα μπορούσα να το βάλω σε είδος, με το μόνο που θα το σύγκρινα θα ηταν το Dead Space. (φυσικά με χαοτική διαφορά τεχνολογίας). Δεν νομίζω οτι θα ταίριαζε να το συγκρίνουμε με το οποιοδήποτε Hollow Knight. ΤΟ ξέρω λεω τον πόνο μου αλλά ποτε δεν κατάλαβα τον όρο MetroidVania που σφήνωσαν σε όλα αυτά τα games. Το ύφος του back n forth για επανεξερεύνηση της περιοχής και για να βρεις πράγματα που θα σε κάνουν να προχωρήσεις παρακάτω δεν ήταν εφεύρεση του Metroid. Το Metroid ηταν αυτή η αγχωτική ατμόσφαιρα και ο φόβος του τι θα βρω στο επόμενο μέρος. Στα μάτια μου μόνο το Dead Space κατάφερε να ακουμπήσει αυτό το πράγμα. Οι μηχανισμοί αυτοί παρουσιάστηκαν κυρίως με το πρώτο Metroid (1986) και το Castlevania II. Εξ ου και ο ορισμός αυτός. Καμία σχέση με Dead Space. Δεν θυμάμαι αλλά παιχνίδια εκείνη την εποχή να έχουν τέτοιους μηχανισμούς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, NickTG said: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι είναι 3 άτομα. Μην τους προσθέτεις χρόνια. 5 είναι. 7 χρόνια ακριβώς είναι μέχρι τώρα. Φεβρουάριο του 2017 βγήκε. Όχι του 2019. Τέλος πάντων. Μακάρι να είναι αριστούργημα. Edit: Εννοείς από τότε που ανακοινώθηκε το Silksong. Έχεις δίκιο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Αν και δεν είμαι σε mood για switch 2 μιας και πριν λίγο καιρό μπήκα στον κόσμο του switch oled, τι έχετε στο μυαλό σας για το νέο μηχάνημα της nintendo? Κλασσικά πάλι hybrid με κάποιο ng στοιχείο; Αν δε με πιάσει κάποιο περίεργο hype με βλέπω να περιμένω το switch 2 "pro" ή "oled" αν δεν έχει oled η νέα έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Και physical και digital BC με enhancements. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Μέλος Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Exclusive: Nvidia pursues $30 billion custom chip opportunity with new unit Περισσότερο Nvidia news, παρά Nintendo-ralated, ωστόσο μας ενδιαφέρει θεωρώ: για πρώτη φορά στα χρονικά επενδύουν σε αποκλειστικά custom-SoC division, πράγμα που ενισχύει την άποψη ότι το επόμενο σύστημα της Ν θα φοράει custom-made τσιπάκι, αντί για εξάρτημα του «σωρού». 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Είναι πολύ ενδιαφέρον εξέλιξη. Το ίδιο αναφέρει και ο metal Dave 64 που είναι πιο σοβαρός σε αυτά τα θέματα και δεν ανακυκλώνει απλά φήμες. Ισως ζήσουμε να δούμε όντως κάτι δυνατό. Ίδωμεν τους επόμενους μήνες όπως φαίνεται διότι παραέχει καπνό για να μην έχει φωτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Θα βάλω μια τελευταία εκτίμηση του γνωστού chris. Είναι από παλιότερα μηνύματα χρονικά αλλά το περιεχόμενο δεν διαφέρει. Ο συγκεκριμένος δεν είναι leaker, ασχολείται με πωλήσεις και κάνει μια επιχειρηματική εκτίμηση όπως πιστεύω τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Οι τελευταιες φημες λενε οτι τελικα θα κυκλοφορησει του χρονου το νεο switch. According to his sources, Switch 2 will release during Q1 2025 (Q1 calendar year) Παντως και με βαση αυτο που ποσταρε απο πανω ο mansa2k πιστευω εχει πλεον βαση.Το switch συνεχιζει και πουλαει και δεν νομιζω να ειναι διαθετιμενοι να του κοψουν ακομα την δυναμικη.Περιεργα πραγματα παντως.Ισως μαθουμε τιποτα την αλλη εβδομαδα στο direct. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα