Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2024)

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 15/01/2024 at 21:58, supernino said:

Φορητό είναι το switch lite το βασικό μοντέλο είναι υβριδικό οπότε το 4k είναι απαραίτητο για τον χειρισμό ελπίζω να βελτιωθεί και να γίνει το grip καλύτερο 

Εδω smartphones των 2000€ δεν εχουν 4k και θελουμε σε μια κονσολα που θα εχει price range 300-400;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To 4k είναι αδιάφορο .σε handheld mode 720 p  ΣΤΑΘΕΡΟ είναι μια χαρά για μια οθόνη έως 8 ιντσες . Τα 60 FPS δεν είναι απαραίτητα η για να το πω αλλιώς εξαρτάται από το παιχνίδι , καλό θα ήταν να υπάρχουν , αλλά όπως απέδειξε πιστεύω πολύ καλά το ντεκ τα 45 σταθερά δείνουν μια εμπειρία χρήσης αρκετά κοντά στα 60 .backwards compatibility είναι το θέμα αν θα έχει και αν θα υπάρχει ένα basic upscaling τσάμπα όπως έκανε το Wii u με τα παιχνίδια του Wii ( μάλλον απίθανο αλλά ποτέ δε ξέρεις ) 

• Like 2

2 ώρες πριν, mtifosi είπε

Το βασικό είναι να έχει OLED .Αν δεν το έχει σύμφωνα με κάποιες φήμες όχι next gen δεν θα είναι αλλά πισωγύρισμα .

Κοίτα έχω δίπλα δίπλα το ολεντ και το ντεκ το απλό . Πες με γκαβό ,σίγουρα καλύτερο το ολεντ αλλά δε βλέπω και τις απίστευτες διάφορες . Ένα καλό ips πάνελ με υψηλό brightness θα είναι μια χαρά αν είναι να μείνει το κόστος κάτω από τα 400

12 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Κοίτα έχω δίπλα δίπλα το ολεντ και το ντεκ το απλό . Πες με γκαβό ,σίγουρα καλύτερο το ολεντ αλλά δε βλέπω και τις απίστευτες διάφορες . Ένα καλό ips πάνελ με υψηλό brightness θα είναι μια χαρά αν είναι να μείνει το κόστος κάτω από τα 400

Το κακο είναι ότι καλά IPS panel και Nintendo είναι τσακωμενα εδώ και δεκαετίες 😆😆

Η Ν βάζει ότι μέτριο προς χειρότερο σε ποιότητα υπάρχει. Το OLED μοντέλο ήταν εξαίρεση δυστυχώς. Μακάρι να κάνει την διαφορά στο νέο Switch αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

• Like 1

28 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το κακο είναι ότι καλά IPS panel και Nintendo είναι τσακωμενα εδώ και δεκαετίες 😆😆

Η Ν βάζει ότι μέτριο προς χειρότερο σε ποιότητα υπάρχει. Το OLED μοντέλο ήταν εξαίρεση δυστυχώς. Μακάρι να κάνει την διαφορά στο νέο Switch αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο ,θυμάμαι από το 3ds 

55 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Η διαφορα υπαρχει αλλα εκει που ειναι χαοτικη ειναι σε ποιο σκοτεινους τιτλους. Εγω δεν εκανα κινηση καθως περιμενω το νεο αλλα αν εχει καμια lcd θα παω στο oled με συνοπτικες διαδικασιες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα Μπουν στη διαδικασία marketing και να κάνουν κάτι σε 4Κ/2κ το ιδανικό θα ήτανε να πήγαινε 1080p 60fps για μένα με επιπέδο γραφικών κοντά  στο  ps4 

Όσο για oled θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα έχει η πρώτη έκδοση της κονσόλας

Στις 17/1/2024 στις 8:25 ΜΜ, Choronzoon είπε

Το Steam deck εχει απο της καλύτερες ips οθόνες σε Φορητό Μακάρι να χρησιμοποιούσες κάτι τέτοιο η ninty στο  επιμένο  switch 

Επεξ/σία από 6xXx6
  • Like 1

• Moderators
41 minutes ago, 6xXx6 said:

Το Steam deck εχει απο της καλύτερες ips οθόνες σε Φορητό

Μου βγήκε ο καφές από την μύτη ρε 'συ, μην τα πετάς έτσι.

Είχα πάρα πολύ καιρό να δω bleeding σε φορητό στο βαθμό που το έχει το Deck, στην οθόνη πραγματικά έκαναν εντελώς λάθος επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρέπει να διαβάσεις λίγο παραπάνω για τις οθόνες τότε δεν πάει έτσι

κάθε πάνελ είναι διαφορετικό και οθόνη να πάρεις την οποία την έχεις δει από κοντά αυτή που θα παραγγείλεις και θα σου έρθει στο σπίτι μπορεί να έχει bleeding Ή οτιδήποτε άλλο σε Χουσουρι  Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που είδες εσύ ήταν η εξαίρεση γιατί εμένα δε μου ‘χει τύχει να δω  bleeding στο deck 

Επεξ/σία από 6xXx6

• Moderators
3 minutes ago, 6xXx6 said:

Δεν πάει έτσι

κάθε πάνελ είναι διαφορετικό και οθόνη να πάρεις την οποία την έχεις δει από κοντά αυτή που θα παραγγείλεις και θα σου έρθει στο σπίτι μπορεί να έχει bleeding Ή οτιδήποτε άλλο σε Χουσουρι  Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που είδες εσύ ήταν η εξαίρεση γιατί εμένα δε μου ‘χει τύχει να δω  bleeding στο deck 

Έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη, είναι σπάνιο να βρεις Deck χωρίς bleeding.

Και στο νήμα που έχουμε εδώ έχει αναφερθεί κι από άλλα μέλη και στο reddit υπάρχουν ένα κάρο posts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω εγώ πιστεύω σ’ αυτά που βλέπουν τα μάτια μου έχω δύο συσκευές και δεν έχουν καθόλου  Ίσως είχανε θέμα της πρώτης γενιάς γιατί εγώ άργησα να τα πάρω

Επεξ/σία από 6xXx6

Στις 17/1/2024 στις 5:45 ΜΜ, Choronzoon είπε

To 4k είναι αδιάφορο .σε handheld mode 720 p  

Το handheld είναι ένα μόνο κομμάτι το άλλο είναι dock mode που ενδιαφέρει πολλούς,αν θέλουμε οι προγραμματιστές να έρθουν το 4k dlss ddr5 θα πρέπει να υπάρχουν αλλιώς θα υπάρχει γκρίνια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...