poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 On 27/07/2023 at 20:22, johnny_pane said: Παιδιά αγόρασα καινούργιο ψυγείο Samsung RB34T671DSA γρήγορη ερώτηση γιατί είμαι εντελώς άσχετος θερμοκρασία χώρου κουζίνας 32-35 ζητούμενη θερμοκρασία ψυγείου 3 και -17 από την αριστερή μερία το ψυγείο ζεματάει και ο συμπιεστής ψιλό φωνάζει. να ανεβάσω θερμοκρασία λέτε ; σε πολλα ψυγεια( samsung και εγω) ειναι φυσιολογικο που η αριστερη πλευρς ειναι ζεστη. το γραφει κιολας 1
teot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, poulinos είπε σε πολλα ψυγεια( samsung και εγω) ειναι φυσιολογικο που η αριστερη πλευρς ειναι ζεστη. το γραφει κιολας Και στο δικό μου Samsung (πιο παλιό μοντέλο) ζεσταίνονται και οι δύο πλευρές (το γράφει και στο manual)... απο εκεί κάνει την απαγωγή θερμοκρασίας δεν έχει σχαρα πίσω. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από teot 1
manolis-K Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Σε ψυγειο LG ομοιας λειτουργιας και καταναλωσης το εχω +5 , -15 και λειτουργει μια χαρά, χωρις προβληματα. Το συρταρι για κρεας - ψαρι ειναι απο μονο του στο +1 Η θερμοκρασια ειναι οπως οι ρυθμισεις και σταθερη. Διατηρει τα τροφιμα διπλασιο χρονο απο το προηγουμενο ακριβο MIELE που ειχαμε
motoboots Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Από όσα έχω διαβάσει, 3-5 και -18 η κατάψυξη, είναι οι θερμοκρασίες που προτείνονται. Οι ανάγκες, το κάθε ψυγείο και οι συνθήκες, οδηγούν σε μικρές προσαρμογές κατά περίπτωση. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2023 από motoboots
PLACEBO_89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Στις 27/7/2023 στις 8:22 ΜΜ, johnny_pane είπε Παιδιά αγόρασα καινούργιο ψυγείο Samsung RB34T671DSA γρήγορη ερώτηση γιατί είμαι εντελώς άσχετος θερμοκρασία χώρου κουζίνας 32-35 ζητούμενη θερμοκρασία ψυγείου 3 και -17 από την αριστερή μερία το ψυγείο ζεματάει και ο συμπιεστής ψιλό φωνάζει. να ανεβάσω θερμοκρασία λέτε ; Για να μην το κουραζεις.. τρως και παραπανω ρευματα παρε ενα θερμομετρο ψυγειου για τη συντηρηση και βαλτο πισω στην πλατη. Εμενα δειχνει πισω 5β ενω οταν ανοιγουμε συχνα την πορτα φτανει μεχρι και 9β! Να ξερεις αν σου παγωνει το μπουκαλι με νερο που εχεις στην πορτα δουλευει πολυ δυνατα!
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 14 hours ago, teot said: Και στο δικό μου Samsung (πιο παλιό μοντέλο) ζεσταίνονται και οι δύο πλευρές (το γράφει και στο manual)... απο εκεί κάνει την απαγωγή θερμοκρασίας δεν έχει σχαρα πίσω. ειναι και στο manual και πολλες φορες και σε sticker πανω στο ψυγειο οπως εμενα.
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Το χειμώνα δε χρειάζεται 3°C η συντήρηση κατά τη γνώμη μου πάντως. Συνήθως το γυρνάω στους 4°C, φέτος το είχα και στους 5°C κάποιο διάστημα.
Klausx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Βρες το ταμπελακι εσωτερικά του ψυγείου, συνήθως στην φρουτοθήκη και δες τι κλιματική κλάση είναι. Από την τιμή και το κράξιμο που βλέπω στο skroutz....μάλλον θέλει και ένα κλιματιστικό να δουλεύει μαζί για να έχεις ψυγείο.
Dante80 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια διευκρίνιση για το climate class, μπορεί να δεις διπλό νούμερο. Για παράδειγμα, εγώ έχω ένα KGN39VL45 πενταετίας της Bosch, και η κλάση του είναι SN-T. Αυτό σημαίνει +10/+43 κατά ISO. Το έχω +3 / -20 όλο τον χρόνο, δεν ασχολούμαι περισσότερο. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από Dante80
james01gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Στις 29/7/2023 στις 12:00 ΜΜ, Chachanoulis είπε Τι να σας πω βρε παιδιά. Κρέας στο ψυγείο συνήθως δεν αφήνουμε, μόνο μαγειρεμένο. Κατάψυξη που αφήνουμε ωμό κρεας δεν ειχαμε ποτέ θέμα, ούτε με άλλα φαγητά είτε σε ψύξη ή κατάψυξη. Αυγά, γάλα, χυμούς, φρούτα, λαχανικά.. ίσως άμα το χαμηλωναμε να κράταγαν περισσότερες μέρες, αλλά ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να πετάξουμε τρόφιμο, οπότε δε βλέπω το λόγο. Πηγαίνουμε για ψώνια 2 φορές τη βδομάδα οπότε ιδανικά τα έχουμε καταναλώσει σε 3-4 μέρες, αλλά τυχαίνει και τα αφήνουμε και ολόκληρη τη βδομάδα. Νομίζω είναι αρκετό διάστημα.. Δες τις συσκευασίες να δεις τι γράφουν πάνω για συντήρηση. Κάποιες αναφέρουν για 4 βαθμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα