johnny_pane Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά αγόρασα καινούργιο ψυγείο Samsung RB34T671DSA γρήγορη ερώτηση γιατί είμαι εντελώς άσχετος θερμοκρασία χώρου κουζίνας 32-35 ζητούμενη θερμοκρασία ψυγείου 3 και -17 από την αριστερή μερία το ψυγείο ζεματάει και ο συμπιεστής ψιλό φωνάζει. να ανεβάσω θερμοκρασία λέτε ; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από johnny_pane
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Όταν λες καινούργιο εννοείς σήμερα το έβαλες πρώτη φορά στην πρίζα; Επίσης 35°C κάπως πολλοί δεν είναι;
johnny_pane Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Όταν λες καινούργιο εννοείς σήμερα το έβαλες πρώτη φορά στην πρίζα; Επίσης 35°C κάπως πολλοί δεν είναι; όχι είναι περίπου 2 μηνών και τώρα είναι το πρώτο του hot stress test αυτές τις μέρες στους καύσωνες ναι τόσο πιάσαμε
hp8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, johnny_pane είπε από την αριστερή μερία το ψυγείο ζεματάει Αν ειναι κλεισμένο σε κουτί πρέπει να έχεις κενό στα πλαϊνά τουλάχιστον 2 εκατοστά και 5 πίσω 22 λεπτά πριν, johnny_pane είπε ζητούμενη θερμοκρασία ψυγείου 3 και -17 καν το 4 και -15 να δεις πως θα παει
johnny_pane Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, hp8 είπε Αν ειναι κλεισμένο σε κουτί πρέπει να έχεις κενό στα πλαϊνά τουλάχιστον 2 εκατοστά και 5 πίσω καν το 4 και -15 να δεις πως θα παει ναι είναι ανοιχτό γενικά δεν το έχω κολλημένο στον τοίχο οπότε δοκιμάζω στους 4 και -15 για να το χαλαρώσω
andreaspA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 -15 δεν ειναι καταψυξη. Θα χαλασουν ολα. Τουλαχιστον -18 και 4c η συντηρηση.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Το ότι εσύ έβαλες την θερμοκρασία στους 3 βαθμούς δεν σημαίνει ότι θα την πιάσει κιόλας. Με τέτοιες θερμοκρασίες στον χώρο και ειδικά άμα η πόρτα ανοίγει συχνά και χάνεται η ψύξη παίζει η πραγματική θερμοκρασία μέσα να είναι πχ 8-10 βαθμοί στην διάρκεια της μέρα. Οπότε είτε το έχεις ρυθμίσει στους 3 είτε στους 4 πιθανώς να μην δεις διαφορά γιατί θα δουλεύει συνεχώς χωρίς να πιάσει καμία από τις 2 θερμοκρασίες 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Υποτίθεται πάντως ότι αν είναι rated T (Tropical) το ψυγείο, δουλεύει ok μέχρι τους 43 και ST (Sub Tropical) μέχρι τους 38.
sdikr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 47 minutes ago, Thresh said: Υποτίθεται πάντως ότι αν είναι rated T (Tropical) το ψυγείο, δουλεύει ok μέχρι τους 43 και ST (Sub Tropical) μέχρι τους 38. Σε εργαστηριακές συνθήκες μάλλον που ανοίγει 2 φορές για 20ms την ημέρα 😋
Chachanoulis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, andreaspA είπε -15 δεν ειναι καταψυξη. Θα χαλασουν ολα. Τουλαχιστον -18 και 4c η συντηρηση. 8 / -16 το εχουμε (που ειναι οι μεγαλυτερες τιμες του) και δε το κατεβαζουμε καθως κανει μια χαρα τη δουλεια του..
sdikr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 50 minutes ago, Chachanoulis said: 8 / -16 το εχουμε (που ειναι οι μεγαλυτερες τιμες του) και δε το κατεβαζουμε καθως κανει μια χαρα τη δουλεια του.. Οι 8 βαθμοι δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά για κρέας και ψάρια, οι ημερομηνίες λήξης που αναφέρουν τα τρόφιμα είναι για συνεχόμενη ψύξη στους κάτω απο 4c 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 55 λεπτά πριν, Chachanoulis είπε 8 / -16 το εχουμε (που ειναι οι μεγαλυτερες τιμες του) και δε το κατεβαζουμε καθως κανει μια χαρα τη δουλεια του.. 8 βαθμούς για συντήρηση ψυγείου μιλάς ή φούρνο; 4° στην χειρότερη,ιδανικά 2°
andreaspA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Chachanoulis είπε 8 / -16 το εχουμε (που ειναι οι μεγαλυτερες τιμες του) και δε το κατεβαζουμε καθως κανει μια χαρα τη δουλεια του.. σκληραγωγημενο σε βρισκω! ξαναγυρνας ευκολα στο στρατό να τρως γκοτζίλα. Δεν ξερω τι εννοεις "κανει μια χαρα την δουλεια του" ουτε ξερω τι ακριβως εχεις στο ψυγειο σου. Μπορει να εισαι εργενης και να εχεις κοκα κολες μονο, που ουτε εκει κανει την δουλεια του βεβαια. Θυμαμαι οταν δουλευα promo την light, μετραγα θερμοκρασια μεσα στο τσιγγινο κουτάκι, και αν ηταν πανω απο 4c σταματουσα την δειγματοδιανομη. Τελος παντων. Το 8/-16 ειναι μια δικη σου ιδεα, εντελως εκτος οποιαδηποτε επισημης μελετης υπαρχει για την διατηρηση των τροφιμων. Μπορεις να μιλησεις με εναν ανθρωπο της εστιασης ή με εναν τεχνολογο τροφιμων αν σου βρισκεται να σε ενημερώσει.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Ούτως ή άλλως η θερμοκρασία δεν είναι ίδια σε όλα τα ράφια, μη νομίζουμε κι εμείς που το έχουμε στους 3-4°C ότι έχει τόσο στα πάνω ράφια και ειδικά στις πόρτες. Αλλά 8°C ζητούμενη αν θες να βάζεις ευπαθή τρόφιμα μέσα (γαλακτοκομικά, λαχανικά κ.λπ.) είναι αστείο. Εκτός κι αν ζητάει 8°C και έχει 4°C, εκεί πάσο. 1
Chachanoulis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Τι να σας πω βρε παιδιά. Κρέας στο ψυγείο συνήθως δεν αφήνουμε, μόνο μαγειρεμένο. Κατάψυξη που αφήνουμε ωμό κρεας δεν ειχαμε ποτέ θέμα, ούτε με άλλα φαγητά είτε σε ψύξη ή κατάψυξη. Αυγά, γάλα, χυμούς, φρούτα, λαχανικά.. ίσως άμα το χαμηλωναμε να κράταγαν περισσότερες μέρες, αλλά ελάχιστες φορές έχει χρειαστεί να πετάξουμε τρόφιμο, οπότε δε βλέπω το λόγο. Πηγαίνουμε για ψώνια 2 φορές τη βδομάδα οπότε ιδανικά τα έχουμε καταναλώσει σε 3-4 μέρες, αλλά τυχαίνει και τα αφήνουμε και ολόκληρη τη βδομάδα. Νομίζω είναι αρκετό διάστημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα