Narayan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 28/7/2023 στις 12:31 ΠΜ, JakeKaufman είπε Δηλαδή προτιμάς να πετάξεις στα σκουπίδια ένα αγαθό που κάποιος άλλος το έχει ανάγκη για να μη σου κλέψει τι «δόξα» της φιλανθρωπίας ένας παπας. Ωραίος Κλασσικό ελληνικό φαινόμενο, "να μην τον κάνω μάγκα με τα δικά μου λεφτά". Από τα βαθύτερα κόμπλεξ. Εγώ θα τα έδινα και στους Σατανιστές που λέει ο λόγος, αρκεί να μην πάνε χαμένα. 1
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Narayan είπε Κλασσικό ελληνικό φαινόμενο, "να μην τον κάνω μάγκα με τα δικά μου λεφτά". Από τα βαθύτερα κόμπλεξ. Εγώ θα τα έδινα και στους Σατανιστές που λέει ο λόγος, αρκεί να μην πάνε χαμένα. Δεν ξερω αν το "κομπλεξ" αναφεροταν σε μενα ή οχι, μιας που το ποστ που παρεθεσες ειναι απαντηση σε δικο μου, αλλα απαντησα ηδη οτι δε με ενδιαφερει καμια δοξα. Οσο για τη δικη σου φραση, υπενθυμιζω οτι θελοντας και μη ήδη τους κανουμε μαγκες με τα δικα μας λεφτα τους τραγους, οποτε δε χρειαζεται να τους κανουμε και πιο μαγκες ακομα. Αν ηταν να δωσω ρουχο σε παπα, ενα σωβρακο μετα απο διαρροια και πολυ του ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις