Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση μήπως και κάποιος ξέρει να με κατατοπίσει. 

Έχω μετακομίσει εδώ και 15 μέρες σε περιοχή που η vodafon δεν έχει δίκτυο. Χθες με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μου μεταφέρει την γραμμή. Τι γίνεται σ αυτή τη περίπτωση. Πρέπει να πληρώσω πέναλτι και να διακόψω το συμβόλαιο μου ή υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω καθώς δεν είναι εφικτή από μέρους τους η μεταφορά της γραμμής. 

Δημοσ.

Είναι μια άριστη ερώτηση για την ίδια τη Vodafone !!

Αλλά η λογική λέει ότι θα πρέπει να διακόψεις (με πέναλτι ίσως, αυτό μπορείς να διαπραγματευτείς) και να αναζητήσεις άλλο πάροχο.

Δημοσ.

Ναι διακόπτεις με πέναλτι και πας cosmote

Για να μην ψαχνεις θα σου πουν οτι οι παροχές ειναι για την διεύθυνση που λεει το συμβόλαιο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tasanton είπε

Είναι μια άριστη ερώτηση για την ίδια τη Vodafone !!

Αλλά η λογική λέει ότι θα πρέπει να διακόψεις (με πέναλτι ίσως, αυτό μπορείς να διαπραγματευτείς) και να αναζητήσεις άλλο πάροχο.

μόνο ο ΟΤΕ είναι στην περιοχή. Το θέμα είναι ότι η διακοπή δεν θα γίνει με δικιά μου ευθύνη.

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Ναι διακόπτεις με πέναλτι και πας cosmote

Για να μην ψαχνεις θα σου πουν οτι οι παροχές ειναι για την διεύθυνση που λεει το συμβόλαιο

αν η περιοχή που πάω δεν υποστηρίζει 50άρα γραμμή που έχω τότε με τα λεγόμενα σου θα μου έδιναν τη διαφορά πίσω για να πάω σε απλή γραμμή. χα χα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, mourtias said:

μόνο ο ΟΤΕ είναι στην περιοχή. Το θέμα είναι ότι η διακοπή δεν θα γίνει με δικιά μου ευθύνη.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες... τσέκαρε το συμβόλαιο να δεις τι λέει για μεταφορά γραμμής και τους όρους αυτής.

Άμα γενικά λέει ότι έχεις αυτό το δικαίωμα και η εταιρεία θα το κάλυψη, είσαι οκ.

Άμα όμως λέει ότι αυτό πραγματοποιείται μόνο όπου υπάρχει διαθεσιμότητα της εταιρείας ή με την σύμφωνη γνώμη της βασεί διαφόρων παραμέτρων (το πιο πιθανό σενάριο), είναι δική σου ευθύνη. Εσύ επέλεξες να αλλάξεις σπίτι. Η εταιρεία και εσύ δεσμευτήκατε για υπηρεσίες στο συγκεκριμένο ακίνητο και γραμμή. Όχι γενικά παντού.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mourtias είπε

αν η περιοχή που πάω δεν υποστηρίζει 50άρα γραμμή που έχω τότε με τα λεγόμενα σου θα μου έδιναν τη διαφορά πίσω για να πάω σε απλή γραμμή. χα χα...

Αν ειχαν εκει υπηρεσίες και δεν ηταν οι προηγούμενες ναι θα σου έκαναν υποβιβαση στο πακέτο, το αστείο που ειναι;

Δημοσ.

είναι στο ότι αυτό δεν θα γινόταν ποτέ. δηλ. υποβιβαση και να πληρώνεις λιγότερα. Θα σου ζητήσουν να πληρώνεις τα ίδια που γράφει το συμβόλαιο σου. Και κάποιες φορές μετακομίζεις χωρίς να το θέλεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, mourtias said:

είναι στο ότι αυτό δεν θα γινόταν ποτέ. δηλ. υποβιβαση και να πληρώνεις λιγότερα. Θα σου ζητήσουν να πληρώνεις τα ίδια που γράφει το συμβόλαιο σου. Και κάποιες φορές μετακομίζεις χωρίς να το θέλεις. 

Για την εταιρεία είναι δική σου υπαιτιότητα κατά 99%. Δεν του νοιάζει ο λόγος που φεύγεις, ούτε μπορούν (και ούτε τους νοιάζει) να επιβεβαιώσουν άμα φταις εσύ ή όχι που φεύγεις. Αυτοί πάντως δεν φταίνε σίγουρα . Έτσι είναι παντού συνήθως (σε όλες τις υπηρεσίες). 

Εγώ θα πρότεινα να δεις το συμβόλαιο πρώτα τι λέει για μεταφορά γραμμής και μετά να το πας με το καλό μαζί τους, μήπως κάνουν πίσω και πχ. μειώσουν το πρόστιμο, κάνουν κάποια άλλη πρόταση (π.χ. να κάνετε κάποιο συμβόλαιο κινητό και να περάσει εκεί η έκπτωση κ.α. - ιδέες λέω, δεν ξέρω άμα καν γίνονται αυτά)

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.

το ίδιο ίσχυε και στους παρόχους του ρεύματος αλλά τώρα μπορείς να πας σε οποιαδήποτε θέλεις χωρίς πέναλτι.( Εγώ άλλαξα). Αρα το τι είναι σωστό και ηθικό δεν είναι το συμβόλαιο που υπογράφεις αλλά ο νόμος που τους επιτρέπει να κάνουν ότι θέλουν. 

Δημοσ.
5 minutes ago, mourtias said:

το ίδιο ίσχυε και στους παρόχους του ρεύματος αλλά τώρα μπορείς να πας σε οποιαδήποτε θέλεις χωρίς πέναλτι.( Εγώ άλλαξα). Αρα το τι είναι σωστό και ηθικό δεν είναι το συμβόλαιο που υπογράφεις αλλά ο νόμος που τους επιτρέπει να κάνουν ότι θέλουν. 

Μα εγώ δεν είπα για σωστό και ηθικό. Μιλάω πρακτικά. Εγώ σου λέω ακριβώς αυτό. Να δεις τι λέει το συμβόλαιο και άμα θες και ο νόμος.

Το τι είναι σωστό και ηθίκο είναι άλλη τεράστια κουβέντα. Και δεν θα σε βοηθήσει πουθενα στο τι θα κάνεις τώρα στο πρόβλημα που έχεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Μα εγώ δεν είπα για σωστό και ηθικό. Μιλάω πρακτικά. Εγώ σου λέω ακριβώς αυτό. Να δεις τι λέει το συμβόλαιο και άμα θες και ο νόμος.

Το τι είναι σωστό και ηθίκο είναι άλλη τεράστια κουβέντα. Και δεν θα σε βοηθήσει πουθενα στο τι θα κάνεις τώρα στο πρόβλημα που έχεις.

ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...