czarjuly Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, billdanos είπε ε κάτσε βρε συ, θα σου στείλουν κάτι με δωρεάν μεταφορικά από την Κίνα, θα έρθει μέσω Βαλκανίων και μετά με ελληνική ιδιωτική μεταφορική εταιρεία και θέλεις να είναι και κάτω από 10 ευρώ? 😛 9 ευρώ έχω στην κάρτα χαχα
Kastriot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 17 ώρες πριν, billdanos είπε Θα πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να περιμένει τρελή ποιότητα κατασκευής σε προϊόντα με αυτές τις τιμές. Απλά για κάποια «χαζά» πραγματάκια δεν σε νοιάζει και τόσο (σα να ψωνίζεις από τα jumbo). Από και και πέρα οι αρχικές τιμές που βλέπεις είναι λίγο παραπλανητικές και μέχρι να φτάσεις στο καλάθι σου αλλάζουν. Βλέπεις ας πούμε ένα μικρό θερμικό εκτύπωση να σου λέει 6 ευρώ και όταν το πατάς βλέπεις πως τα 6 ευρώ αφορούν το σετ με τα θερμικά χαρτιά, ενώ αν πατήσεις και τον εκτυπωτή ξαφνικά η τιμή γίνεται …30ευρω. Όπως και εγώ είδα ένα παχύμετρο ψηφιακό "από 1€", το πάτησα και τελικά έχει 3 παχύμετρα σε διαφορετικά χρώματα με 9€ και στο τέλος ένα απλό χωρίς οθόνη με 1€ . Αντίστοιχα μια κασετίνα με θερμοσυστελλόμενα 500 κομμάτια με 3€ (γράφει και 500PCS στην κύρια εικόνα) και τελικά τα 50 κάνουν 3€, τα 500 κάνουν 23€ λολ
smpt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Στις 3/8/2023 στις 1:12 ΠΜ, Kastriot είπε Όπως και εγώ είδα ένα παχύμετρο ψηφιακό "από 1€", το πάτησα και τελικά έχει 3 παχύμετρα σε διαφορετικά χρώματα με 9€ και στο τέλος ένα απλό χωρίς οθόνη με 1€ . Αντίστοιχα μια κασετίνα με θερμοσυστελλόμενα 500 κομμάτια με 3€ (γράφει και 500PCS στην κύρια εικόνα) και τελικά τα 50 κάνουν 3€, τα 500 κάνουν 23€ λολ καλά , έτσι κάνει και το αλι
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Κλασικο κινεζομαγαζο και αυτο. Εν τω μεταξυ εχουν πληρωσει φουλ για διαφημιση. Χωρις να το εχω ψαξει ή πει δυνατα "γκουχ γκουχ", το πεταει παντου
sdikr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 1 hour ago, SabotazNic said: Κλασικο κινεζομαγαζο και αυτο. Εν τω μεταξυ εχουν πληρωσει φουλ για διαφημιση. Χωρις να το εχω ψαξει ή πει δυνατα "γκουχ γκουχ", το πεταει παντου Ναι υπάρχουν και σχετικά βιντέακια, περιμένει και αυτό να πιάσει και να μπορέσει να έχει παραγγελίες που να του επιτρέψουν και κέρδος
steveen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Με το τελωνείο έχουμε θέμα ; Ή δεν περνάνε από εκεί ; Ξέρει κανείς ;
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 35 λεπτά πριν, steveen είπε Με το τελωνείο έχουμε θέμα ; Ή δεν περνάνε από εκεί ; Ξέρει κανείς ; 1η σελιδα 1
gab76 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα! να ρωτήσω από χρόνο αποστολής τι λέει είναι σαν το Aliexpres θέλει 30 μέρες η και παραπάνω;
SabotazNic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, gab76 είπε Καλησπέρα! να ρωτήσω από χρόνο αποστολής τι λέει είναι σαν το Aliexpres θέλει 30 μέρες η και παραπάνω;
Naaaansy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Η αλήθεια είναι ότι εγώ θέλω πολυ να παραγγείλω κάτι παππουτσια που μαρεσουνε πολύ είναι και οικονομικά αλλά διστάζω ρε παιδιά για την ποιότητα.μην προχωράω κάποια στιγμή στο δρόμο και φύγει ο πάτος του παππουτσιου και βρεθώ με την καλτσα!!!!!!!!εχει ψωνίσει κάνεις παππουτσια???
lyda94 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Στις 10/1/2024 στις 9:20 ΠΜ, Naaaansy είπε Η αλήθεια είναι ότι εγώ θέλω πολυ να παραγγείλω κάτι παππουτσια που μαρεσουνε πολύ είναι και οικονομικά αλλά διστάζω ρε παιδιά για την ποιότητα.μην προχωράω κάποια στιγμή στο δρόμο και φύγει ο πάτος του παππουτσιου και βρεθώ με την καλτσα!!!!!!!!εχει ψωνίσει κάνεις παππουτσια??? Έχω πάρει γυναικείες μπαλαρίνες και πλατφόρμες και ανδρικά μοκασινια από SheIn. Η ποιότητα είναι ίδια και στα 2 και είναι μια χαρά! Πάρε άφοβα.
zen63 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 10 ευρώ αγορά από το Temu, μου ήρθε sms από την ACS πως πρέπει να πληρώσω 1.99 για εκτελωνισμό. Δεν είναι το 1.99 αλλά από αποθήκες της ευρώπης δεν υποτίθεται πως τα στέλνουν;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, zen63 είπε 10 ευρώ αγορά από το Temu, μου ήρθε sms από την ACS πως πρέπει να πληρώσω 1.99 για εκτελωνισμό. Δεν είναι το 1.99 αλλά από αποθήκες της ευρώπης δεν υποτίθεται πως τα στέλνουν; Απο ευρωπαϊκες αποθήκες ερχονται, πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Σιγουρέψου πως το sms ειναι legit. 1
giorgos4ever Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, zen63 είπε 10 ευρώ αγορά από το Temu, μου ήρθε sms από την ACS πως πρέπει να πληρώσω 1.99 για εκτελωνισμό. Δεν είναι το 1.99 αλλά από αποθήκες της ευρώπης δεν υποτίθεται πως τα στέλνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα