Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Radiphus είπε

Επειδή πριν μερικούς μήνες το είχε ξαναδεί για αυτό το πρόβλημα που αναφέρω, δεν εξέτασε κάτι λεπτομερώς μιας και ούτε και εγώ ήμουν σε θέση να του πω με βεβαιότητα πότε εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή τη φορά θα ήθελα να πάω προετοιμασμένος στο gas service, ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον έλεγχο του συστήματος.

Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των αποτελεσμάτων στο google από αναρτήσεις ατόμων που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα.

Η εγκατάσταση του συστήματος έγινε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του οχήματος το 2014, ενώ εγώ το αγόρασα τον Ιανουάριο του 2021. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 δεν είχε παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα. Σκέφτομαι οτι μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός πως η δεξαμενή υγραερίου είναι στο τέλος της ζωής της (κανονικά έχουν δεκαετή διάρκεια).

Μπορει η αδρανεια του φρεναρισματος, να μεταφερει το υγρο στη μια ακρη της δεξαμενης με αποτελεσμα η αντλια να μη ρουφαει αρκετα.

Στο κανει και με τεζα γεματο ντεποζιτο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Μπορει η αδρανεια του φρεναρισματος, να μεταφερει το υγρο στη μια ακρη της δεξαμενης με αποτελεσμα η αντλια να μη ρουφαει αρκετα.

Στο κανει και με τεζα γεματο ντεποζιτο?

Νομίζω πως είναι και αυτό ένα πιθανό σενάριο, μιας και μου το έχουν αναφέρει γνωστοί μου.

Δεν μου το έχει κάνει αμέσως μετά από γέμισμα, αλλά αν έχω 30 λίτρα ντεπόζιτο, έχει σίγουρα συμβεί με 20 ή 25 λίτρα μέσα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Radiphus είπε

Νομίζω πως είναι και αυτό ένα πιθανό σενάριο, μιας και μου το έχουν αναφέρει γνωστοί μου.

Δεν μου το έχει κάνει αμέσως μετά από γέμισμα, αλλά αν έχω 30 λίτρα ντεπόζιτο, έχει σίγουρα συμβεί με 20 ή 25 λίτρα μέσα.

Εμενα μου το κανει παρα πολυ συχνα σε κατηφορα, γι αυτο κλινω προς τα εκει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Εμενα μου το κανει παρα πολυ συχνα σε κατηφορα, γι αυτο κλινω προς τα εκει.

Κατάλαβα, θα του πω να το κοιτάξει και αυτό, σε ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από έλεγχο σε συνεργείο, ανακάλυψα πως η φράση "the vacuum mechanism of the gas reducer", η οποία αναφέρθηκε στο αρχικό μου μήνυμα, αφορά τον "πνεύμονα υγραερίου", ένα εξάρτημα στο οποίο εντοπίστηκε διαρροή και αντικαταστάθηκε. Σε πρώτη φάση το πρόβλημα φαίνεται να έχει επιλυθεί, αλλά θα εξακολουθήσω να παρατηρώ τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο επόμενο διάστημα.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ενδιαφερθήκατε να με βοηθήσετε.

Επεξ/σία από Radiphus

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...