bill2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Έχω cosmote 100 με ρουτερ αγορασμένο απο εδώ το speedport smart Έχει λίγες μέρες μου ξεκίνησε μια βλάβη όταν αποσυνδέεται η κάνω επανεκκίνηση ειτε από διακοπή ρεύματος Ενώ όλα τα led ανάβουν σωστά και μέσα στο interface όλα σωστά αλλά δεν λειτουργεί σε καμία θύρα η τηλεφωνία θέλει 5 με 7 επανεκκινήσεις για να στρώσει εχει τύχει σε κανένα άλλο ;; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horrendous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 χαλασμένο ρούτερ, υποθέτω έκανες reset πριν το βάλεις στη γραμμή σου ε; πάρε 13788 να σου στείλουν άλλο. το smart σε γραμμές 100 και κάτω το δίνουν με μίσθωση, διαφορετικά θα στείλουν κάποιο από τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 χτυπα κανα fritz να βρεις ηρεμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2023 στις 10:28 ΜΜ, horrendous είπε χαλασμένο ρούτερ, υποθέτω έκανες reset πριν το βάλεις στη γραμμή σου ε; πάρε 13788 να σου στείλουν άλλο. το smart σε γραμμές 100 και κάτω το δίνουν με μίσθωση, διαφορετικά θα στείλουν κάποιο από τα άλλα Φυσικά και έκανα reset πριν το συνδέσω στη γραμμή Ασε reset όσα θες Το plus2 εχω κανονικα απο cosmote Απλά με βολεύει το smart λόγω mesh Στις 9/8/2023 στις 6:25 ΠΜ, poulinos είπε χτυπα κανα fritz να βρεις ηρεμια Δίκιο έχεις Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 20 hours ago, bill2015 said: Φυσικά και έκανα reset πριν το συνδέσω στη γραμμή Ασε reset όσα θες Το plus2 εχω κανονικα απο cosmote Απλά με βολεύει το smart λόγω mesh Δίκιο έχεις ε ναι το Fritz ειναι εγγυηση και βρισκεις ηρεμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα