Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαλημερα ήθελα να ρωτήσω όταν στελνεις απαντηση σε ένα email πώς το βλέπεις ότι έχεις όντως απάντηση.

Παλιά είχε ένα βελάκι αλλά τώρα χάθηκε και δεν υπάρχει τίποτα με αποτέλεσμα να μην ξέρω που έχω απαντήσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Ξαλημερα ήθελα να ρωτήσω όταν στελνεις απαντηση σε ένα email πώς το βλέπεις ότι έχεις όντως απάντηση.

Παλιά είχε ένα βελάκι αλλά τώρα χάθηκε και δεν υπάρχει τίποτα με αποτέλεσμα να μην ξέρω που έχω απαντήσει.

αν εχεις πχ Gmail πας αριστερά και επιλέγεις "Απεσταλμένα" και βλέπεις τι έχεις στείλει και που

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Titos301 είπε

αν εχεις πχ Gmail πας αριστερά και επιλέγεις "Απεσταλμένα" και βλέπεις τι έχεις στείλει και που

Τι σχέση έχει το τι μπορείς να κάνεις με το Gmail, σε σχέση με την ερώτηση που αφορά το Outlook? 🤔

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Μόλις έκανα από κινητό μια δοκιμή αλλά σε browser και όντως δεν το δείχνει...

Έχεις δοκιμάσει μήπως με την εφαρμογή (για να μην την κατεβάζω) για να δεις αν εκεί το δείχνει;

Μφχ

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kormos είπε

Μόλις έκανα από κινητό μια δοκιμή αλλά σε browser και όντως δεν το δείχνει...

Έχεις δοκιμάσει μήπως με την εφαρμογή (για να μην την κατεβάζω) για να δεις αν εκεί το δείχνει;

Μφχ

ναι εχω το 365 αλλα παλι δεν δειχνει

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

ναι εχω το 365 αλλα παλι δεν δειχνει

Να υποθέσω ότι μπορεί να είναι κάποια δοκιμή δική τους που έχει χαθεί...; 🤔

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

image.png.6dbc5a37bdf70e5edf9f19197eae205d.png

Και σε κινητο και σε browser (βλεπε φωτο) υπαρχουν. 

Δεν εννοεί ότι δεν υπάρχουν, αλλά δεν εμφανίζει ένδειξη

• Like 1
Δημοσ.

Ο φίλος μιλάει για αυτό το βελάκι που φαίνεται οταν έχεις απαντήσει σε mail

20230728_120627.jpg.4670cdbf9330d287fd7f94a2a6695bd3.jpg

Εμένα σε εταιρικό mail (@domainname.com) που κάνει login σε outlook μου το δείχνει κανονικά στο browser από οπου το κοιτάω τώρα.

Σε προσωπικό email (@outlook.com) όντως δεν μου το δείχνει.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των δυο είναι ότι στο πρώτο υπάρχει office365 subscription... λετε η microsoft να έχει αρχίσε να βάζει τα συμβολάκια πίσω από paywall?😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...