Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Ξαλημερα ήθελα να ρωτήσω όταν στελνεις απαντηση σε ένα email πώς το βλέπεις ότι έχεις όντως απάντηση. Παλιά είχε ένα βελάκι αλλά τώρα χάθηκε και δεν υπάρχει τίποτα με αποτέλεσμα να μην ξέρω που έχω απαντήσει.
Titos301 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ξαλημερα ήθελα να ρωτήσω όταν στελνεις απαντηση σε ένα email πώς το βλέπεις ότι έχεις όντως απάντηση. Παλιά είχε ένα βελάκι αλλά τώρα χάθηκε και δεν υπάρχει τίποτα με αποτέλεσμα να μην ξέρω που έχω απαντήσει. αν εχεις πχ Gmail πας αριστερά και επιλέγεις "Απεσταλμένα" και βλέπεις τι έχεις στείλει και που
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν εχεις πχ Gmail πας αριστερά και επιλέγεις "Απεσταλμένα" και βλέπεις τι έχεις στείλει και που Τι σχέση έχει το τι μπορείς να κάνεις με το Gmail, σε σχέση με την ερώτηση που αφορά το Outlook? 🤔 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν εχεις πχ Gmail πας αριστερά και επιλέγεις "Απεσταλμένα" και βλέπεις τι έχεις στείλει και που οχι ο λογαριασμος ειναι σε outlook
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ξαλημερα ήθελα να ρωτήσω όταν στελνεις απαντηση σε ένα email πώς το βλέπεις ότι έχεις όντως απάντηση. Παλιά είχε ένα βελάκι αλλά τώρα χάθηκε και δεν υπάρχει τίποτα με αποτέλεσμα να μην ξέρω που έχω απαντήσει. Μόλις έκανα από κινητό μια δοκιμή αλλά σε browser και όντως δεν το δείχνει... Έχεις δοκιμάσει μήπως με την εφαρμογή (για να μην την κατεβάζω) για να δεις αν εκεί το δείχνει; Μφχ
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, kormos είπε Μόλις έκανα από κινητό μια δοκιμή αλλά σε browser και όντως δεν το δείχνει... Έχεις δοκιμάσει μήπως με την εφαρμογή (για να μην την κατεβάζω) για να δεις αν εκεί το δείχνει; Μφχ ναι εχω το 365 αλλα παλι δεν δειχνει
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε ναι εχω το 365 αλλα παλι δεν δειχνει Να υποθέσω ότι μπορεί να είναι κάποια δοκιμή δική τους που έχει χαθεί...; 🤔
Kag1ante Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Και σε κινητο και σε browser (βλεπε φωτο) υπαρχουν.
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Και σε κινητο και σε browser (βλεπε φωτο) υπαρχουν. Δεν εννοεί ότι δεν υπάρχουν, αλλά δεν εμφανίζει ένδειξη 1
Engimek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Ο φίλος μιλάει για αυτό το βελάκι που φαίνεται οταν έχεις απαντήσει σε mail Εμένα σε εταιρικό mail (@domainname.com) που κάνει login σε outlook μου το δείχνει κανονικά στο browser από οπου το κοιτάω τώρα. Σε προσωπικό email (@outlook.com) όντως δεν μου το δείχνει. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δυο είναι ότι στο πρώτο υπάρχει office365 subscription... λετε η microsoft να έχει αρχίσε να βάζει τα συμβολάκια πίσω από paywall?😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα