tzitzikas2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Η ενημέρωση του εφκα με τα στοιχεία της νέας ταυτότητας πως γίνεται για ελεύθερο επαγγελματία? Υπάρχει λογαριασμός ηλεκτρονικός στο e-efka. Η ΑΑΔΕ ενημερώνετε αυτόματα ή θα πρέπει να ενημερώσει ηλεκτρονικά ο λογιστής? Μετά είναι τράπεζες, cosmΟΤΕ, ΔΕΗ. Αυτές με ποιον τρόπο ενημερώνονται? Για έτσι ηλεκτρονικά για να μην τρέχουμε από εκεί? Ευχαριστώ!
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλημέρα. Η ενημέρωση του εφκα με τα στοιχεία της νέας ταυτότητας πως γίνεται για ελεύθερο επαγγελματία? Υπάρχει λογαριασμός ηλεκτρονικός στο e-efka. Η ΑΑΔΕ ενημερώνετε αυτόματα ή θα πρέπει να ενημερώσει ηλεκτρονικά ο λογιστής? Μετά είναι τράπεζες, cosmΟΤΕ, ΔΕΗ. Αυτές με ποιον τρόπο ενημερώνονται? Για έτσι ηλεκτρονικά για να μην τρέχουμε από εκεί? Ευχαριστώ! Η ΑΑΔΕ ενημερώνεται αυτόματα , θα σου σταλεί μήνυμα σε 1 εργάσιμη νομίζω (taxisnet) , σχετικά με την αλλαγή. Στις Τράπεζες επίσης ισχύει η επικαιροποίηση μέσω gov (προφανώς πρώτα θα γίνει η αλλαγή στην ΑΑΔΕ) που γίνεται online (τουλάχιστον Εθνική και Πειραίως που το δοκίμασα το έχουν φαντάζομαι και οι υπόλοιπες). Τώρα για Cosmote , ΔΕΗ κτλ θέλει από κατάστημα αν δεν κάνω λάθος , στη vodafone έτσι μου είπαν να το κάνω τουλάχιστον. Τέλος για ΕΦΚΑ δεν γλίτωσα επίσκεψη. Δεν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας βέβαια αλλά φαντάζομαι θα ισχύει αντίστοιχα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από Dark_Nightfall 1
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν στείλουμε την ταυτότητα με e-mail δεν το αποδέχονται; Ούτως ή άλλως δεν αναγράφεται πουθενά στον ΕΦΚΑ η ταυτότητα. Ακόμη και στα ατομικά στοιχεία μόνο το ΑΦΜ έχουν ενώ και στο ειδοποιητήριο ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από The_Judas
takoulou Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Αν στείλουμε την ταυτότητα με e-mail δεν το αποδέχονται; Ούτως ή άλλως δεν αναγράφεται πουθενά στον ΕΦΚΑ η ταυτότητα. Ακόμη και στα ατομικά στοιχεία μόνο το ΑΦΜ έχουν ενώ και στο ειδοποιητήριο ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Δύσκολο να την δεχτούν.. Να μιλήσεις μαζί τους..
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Αφού δεν χρειάζεται πουθενά δεν θα χάσω μια μέρα δουλειάς ή άδειας για να πάω. Οταν και αν χρειαστεί θα την πάω. Αλλωστε δεν έχω καμία συναλλαγή με το ΕΦΚΑ εκτός από την πληρωμή των εισφορών μου.
panagiotis54 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 ΚΕΠ ενημερωση ΑΜΚΑ και κατα 99,90% το παιρνει και το ΕΦΚΑ...για το taxis σε καποιους κολλαει καμια φορα και πρεπει να γινει αιτημα
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Όντως μίλησα με ΕΦΚα και έκλεισα ραντεβού. Αν είναι δυνατόν δημόσιος φορέας να μην λαμβάνει αυτόματα ενημέρωση. Τράπεζες γίνεται ξέρω online μεσω gov, αλλά μάλλον θα πρέπει να περάσουν 2-3 ημέρες, η σύζυγος δεν μπόρεσε να το κάνει άμεσα την επόμενη ημέρα. η vivawallet με παίδεψε που έχω το ηλεκτρονικό pos, που έπρεπε να στείλω και φώτο, αφού πρώτα έπρεπε να ανοίξουν σχετικό πεδίο στο λογαριασμό μου και μετά να κάνω και βιντεοκλήση με εκπρόσωπό τους. Πρέπει να ενημερώσουμε κάτι άλλο? π.χ Εοππυ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα