Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Η παραγγελία που πρόλαβα γράφει αναμονή από προμηθευτή.Πραγματικά πως μπήκε δεν ξέρω και πως ακόμα προχωράει. Αλλαά μάλλον το σύστημά τους έχει κολλήσει και το γράφει διαθέσιμο. Η εικονα στην οποια απαντας, αναφερεται σε "λαθος" καταστημα, οχι αυτο του τιτλου, του #1. Οποτε παρακαλω να γινεται κουβεντα για ο,τι γραφει ο τιτλος, ή αν αφορα κατι αλλο, να αναφερεται ξεκαθαρα το αλλο καταστημα ωστε να μην μπερδευονται και παραπληροφορουνται οσοι διαβαζουν. Τελος να επαναλαβω σε σχεση με μηνυματα και προχθεσινα και σημερινα που σβηστηκαν και με σκοπο να παραμεινει ανοικτο το θεμα, οτι αγγελιες ή/και προωθηση με οποιον τροπο αυτων, δεν επιτρεπεται παρα μονο στον ειδικο χωρο των αγγελιων. Ευχαριστουμε για την προσοχη σας.
alexx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το δικό μου ξεκολλησε και βρίσκεται στην courier. Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι. Για το πενάκι έχει κάποια υποδοχή που μπαίνει η απλά κολλάει πάνω στο ταμπλετ? Εννοώ είναι εύκολο να χαθει; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από alexx 1
nickos vl. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Με την συγκεκριμένη θήκη,εγώ πάντως είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος,για όσο καιρό είχα το τάμπλετ. https://www.skroutz.gr/s/23511227/Dux-Ducis-Domo-Smart-Flip-Cover-Dermatinis-Mayro-Galaxy-Tab-S6-Lite-10-4.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις