Προς το περιεχόμενο

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite (2022) 10.4'' Wi-Fi 4GB/ 64GB 119.70 [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ο Κοτσοβωλος είναι λιρα 100.

Πάρτε και το παρακάτω αν θέλετε όπως εγώ:

https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=242464&storeId=10151

Πληρωμένο με κάρτα. Τηλέφωνο για το πότε και αν θα παραλάβω. 

Αναμονή 1 ώρα και στο τηλέφωνο ( δείτε την εικόνα) και στο τέλος μου λέει ένας αλλός τύπος με ύφακι αφού πήρα και πάλι για να πω γιατί σε μου λέτε την αλήθεια και με πάτε από το ένα τμήμα στο άλλο, ότι κοιτάξτε, απλά δεν υπάρχει. Οκ λεω και γιατί δεν το κατεβάζετε από το eshop σας; ( είναι το ίδιο ενεργό εδώ και κοντά 10 μερες) και λεει ναι θα γίνει..

Έγινε.. Screenshot_20230724_183846_Call.jpg.2f5a1631d7ca67556c5eeb38cf01183c.jpg

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ogkolithos21 είπε

Ειχε καποιος αλλος νεοτερα απο τον γερμανο? Ακομα καταχωρημενη φαινεται η παραγγελια σε εμενα

Και σε εμένα στο ίδιο στάδιο είναι. Λογικά απο Δευτέρα θα έχουμε κάποια (ελπίζω καλή) εξέλιξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους εστειλα και σημερα email περιμενω απαντηση. Παντως στο site τους φαινεται κανονικα διαθεσιμο με την αρχικη τιμη. Λογικα πρεπει να τα στειλουν. Αν μιλησε κανεις αλλος μαζι τους ας πει.

Επεξ/σία από ogkolithos21
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ogkolithos21 είπε

Τους εστειλα και σημερα email περιμενω απαντηση. Παντως στο site τους φαινεται κανονικα διαθεσιμο με την αρχικη τιμη. Λογικα πρεπει να τα στειλουν. Αν μιλησε κανεις αλλος μαζι τους ας πει.

Πρόλαβες το s6 ή s8?

Δημοσ.

οπως έγινε και στην πρσφορα ξεστοκαρισμα με τα ipad pro 2021 o kotsovolos αφήνει να φαινεται οτι υπάρχει απόθεμα.

μετα δειχνει καταχωρηση παραγελλιας-αναμονη διαθεσιμοτητας- ακυρώθηκε ή σε παιρνουν τηλεφωνο να σουπουν οτι ο προμηθευτής φταίει και δεν μπορουν να παραδώσουν. Συμπέρασμα θα παραλαβουν κανονικά 5-10 ατομα που προλαβαν

και οι υπόλοιποι θα πάρουν ...μια συγνώμη στην καλύτερη περιπτωση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, avacan23 είπε

οπως έγινε και στην πρσφορα ξεστοκαρισμα με τα ipad pro 2021 o kotsovolos αφήνει να φαινεται οτι υπάρχει απόθεμα.

μετα δειχνει καταχωρηση παραγελλιας-αναμονη διαθεσιμοτητας- ακυρώθηκε ή σε παιρνουν τηλεφωνο να σουπουν οτι ο προμηθευτής φταίει και δεν μπορουν να παραδώσουν. Συμπέρασμα θα παραλαβουν κανονικά 5-10 ατομα που προλαβαν

και οι υπόλοιποι θα πάρουν ...μια συγνώμη στην καλύτερη περιπτωση.

Καλα το πιθανότερο σενάριο ειναι αυτο που λες. αλλα δε μπορει μετα να το εμφανιζει και άμεσα διαθέσιμο. πρεπει να βγει τελειως από τη σελίδα τους

Δημοσ.

Ο γερμανος δεν ειναι κοτσωβολος, οσοι παραγγειλατε απο τον γερμανο, κι αφου οντως δειχνει οτι υπαρχει αποθεμα, θα παραλαβετε σιγουρα

Δημοσ.

Οτι εχω παραγγείλει απο Γερμανό πάντα εχω παραλάβει! 

Θυμάμαι ειχαν κανει λαθος ενα Xbox one στην τιμή το ειχαν βαλει 119 και οσοι παραγγειλαν παρελαβαν όλοι δεν ριξανε σε κανεναν άκυρο!  

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...