Προς το περιεχόμενο

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite (2022) 10.4'' Wi-Fi 4GB/ 64GB 119.70 [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.germanos.gr/product/tablets/all-tablets/10.2-kai-ano/samsung-galaxy-tab-s6-lite-2022-10.4-wi-fi-4gb/64gb-tablet

Καλή προσφορά και με το πενάκι μαζι. Δε γνωρίζω αν είναι εκθεσιακό ελπίζω όχι παρήγγειλα ένα. Το έχει κ σε μπλε

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση affiliate
  • Like 5
  • Thanks 7
Δημοσ.

Πάντως άλλαξε η κατάσταση στη σε αποστολή από αποθήκη. Ειχα ένα ενδοιασμό μηοως φάμε άκυρο 

Δημοσ.

Ειλικρινά ακολουθώ με RSS το thread των προσφορών και δεν έχω προλάβει ΠΟΤΕ προσφορά του Γερμανού. πάντα είναι μη διαθέσιμα όταν πατάω το Link, και έχω στείλει σε 3 περιπτώσεις mail μπας και έχουν καμιά ακύρωση ή στείλουν κάπου και δεν το παραλάβουν και δεν με έχουν απαντήσει ποτέ!
Λες και ακολουθούν πρακτική σκρουτζομάγαζων για web traffick τι να πω...

Δημοσ.

Πολύ τιμια προσφορά για όποιον πρόλαβε, ακόμα και 150ευρώ να είχε.

Είναι πραγματικά τραγικό που είμαστε στο 2023 και για να πάρεις ένα αξιοπρεπές tablet με ένα όχι αδύναμο επεξεργαστή, να πρέπει να δώσεις πάνω απο 330+ευρώ πέραν των ipads.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη συγκεκριμένη προσφορά  το μεσημέρι την είδα στη δουλειά και την ξέχασα κ όταν θυμήθηκα ξανά το βράδυ έβαλα το link εδώ κ το παρήγγειλα παράλληλα. Δεν το έβγαζε στην κεντρική σελίδα τους όμως ίσως γι αυτό δεν τελείωσε γρηγορα. Έψαχνα για tablet και τυχαία το πέτυχα αυτό. Φαίνεται τίμιο ειδικά σ αυτή την τιμή  και συμφωνώ ότι για midrange tablet και με αρκετούς συμβιβασμούς να πρέπει να πας πάνω από 300 είναι αστείο. Εκεί πας για ipad ξεκάθαρα 

Το insomnia πάντως το εξάντλησε γρήγορα 😁

Επεξ/σία από Satzik
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Satzik είπε

Τη συγκεκριμένη προσφορά  το μεσημέρι την είδα στη δουλειά και την ξέχασα κ όταν θυμήθηκα ξανά το βράδυ έβαλα το link εδώ κ το παρήγγειλα παράλληλα. Δεν το έβγαζε στην κεντρική σελίδα τους όμως ίσως γι αυτό δεν τελείωσε γρηγορα. Έψαχνα για tablet και τυχαία το πέτυχα αυτό. Φαίνεται τίμιο ειδικά σ αυτή την τιμή  και συμφωνώ ότι για midrange tablet και με αρκετούς συμβιβασμούς να πρέπει να πας πάνω από 300 είναι αστείο. Εκεί πας για ipad ξεκάθαρα 

Το insomnia πάντως το εξάντλησε γρήγορα 😁

Αδερφέ πήρες tablet με πενάκι και υποστήριξη σε custom rom με 120€. Κρίμα που δεν το πρόλαβα, εξαιρετική προσφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

εξαιρετικο ταμπλετ, το χω παρει στη μανα μου. Οσοι το προλαβατε το πηρατε εντελωςΤΣΑΜΠΑ.

ουτε τουβλοΧ παιρνεις σε αυτα τα λεφτα::

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ με παραγγελία στις 02.56 είμαι στο στάδιο καταχωρημένη ακόμα. Εσείς τι ώρα κάνατε την παραγγελία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...