Composer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Βλέπω ένα πρόγραμμα εδώ για το καλοκαίρι από τη vodafone cu, που με 10.90 ευρώ έχεις απεριόριστα data για ένα μήνα. Ισχύει όντως αυτό; Θέλω να κάνω το εξής: Θα πάω διακοπές για 3 βδομάδες, και θα χρησιμοποιώ το κινητό ως wifi hotspot για να έχω ιντερνετ στο λάπτοπ μου. Κάθε βράδυ θα βγαίνουμε έξω και η μάνα μου θα χάνει ένα δίωρο πρόγραμμα στην τηλεόραση (τώρα μη με ρωτήσετε ποιό, δεν ρώτησα 😁) το οποίο μου είπε να της βάζω κάθε πρωί στο ιντερνετ να βλέπει (φαντάζομαι θα το ανεβάζουν εκεί όπως έχουν κάποια κανάλια διάφορες εκπομπές για να τις βλέπεις όποτε θέλεις). Οπότε το πρόγραμμα αυτό από τη vodafone με καλύπτει; Είναι όντως απεριόριστα τα δεδομένα και θα μπορώ να ξοδεύω τόσα όσα να δει κανείς ένα 2ωρο βίντεο στο ιντερνετ; Χώρια που το θέλω το ιντερνετ και για δική μου χρήση... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από Composer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genotixe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Η λυση ειναι απλη φιλε μου...μη παιρνεις τη μανα σου στις διακοπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Αν είναι σαν του what's up την προσφορά που μάλλον ναι θα είναι δεν έχεις πρόβλημα είναι όντως απεριόριστα μια χαρά θα κάνεις ότι χρειάζσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, genotixe είπε Η λυση ειναι απλη φιλε μου...μη παιρνεις τη μανα σου στις διακοπες χαχα, ωραία λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 20 ώρες πριν, Composer είπε χαχα, ωραία λύση! Εκτος αν σου τις πληρωνει! Χαχα. Το βασικο θεμα ειναι αν θα εχει σημα της προκοπης η vodafone εκει που θα εισαι. Περυσι ειδα προκριματικα τσου-λου στις διακοπες μια χαρα σε ταμπλετ με τα απεριοριστα, γιατι ημουν τυχερος και ειχε σημα καμπανα εκει που ημουν. Αλλου ουτε τηλεφωνο δεν παιρνεις, οχι 4/5g! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, stcp είπε Εκτος αν σου τις πληρωνει! Χαχα. Το βασικο θεμα ειναι αν θα εχει σημα της προκοπης η vodafone εκει που θα εισαι. Περυσι ειδα προκριματικα τσου-λου στις διακοπες μια χαρα σε ταμπλετ με τα απεριοριστα, γιατι ημουν τυχερος και ειχε σημα καμπανα εκει που ημουν. Αλλου ουτε τηλεφωνο δεν παιρνεις, οχι 4/5g! Πέρυσι που ήμουν στο ίδιο μέρος, έχει σήμα. Τώρα βέβαια βίντεο στο ιντερνετ δε θυμάμαι αν έβλεπα, αλλά περιηγούμουν μια χαρά. Το αστείο είναι ότι μέσα στο σπίτι μου στο κέντρο της Αθήνας δεν έχω σήμα!!! Ούτε για τηλ. να πάρω δηλ. από το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Λοιπόν, το πρόγραμμα το έχω βάλει και το κινητό μου δυσκολεύεται πολύ να ανοίγει σελίδες (ή δεν τις ανοίγει καθόλου). Μπορεί να φταίει το ίδιο το πρόγραμμα; ή πού είναι φορτισμένο στα 30% το κινητό μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Νομιζω οτι φταιει το σημα της vodafone ή η αδυναμια της να εξυπηρετησει η κεραια της πολυ κοσμο που ζηταει δεδομενα ταυτοχρονα. Πιανεις 4G/5G με καλο σημα? Εχει πολυ κοσμο εκει που εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Σε πολλα μέρη φέτος το καλοκαίρι τα δικτυα ειναι πιτα λόγω τουρισμού, προσφορών για απεριόριστα πακέτα αλλα και των εργασιών που τρέχουν σε ολη την Ελλάδα για κατάργηση του 3G & re-farming Περσι στο εξοχικό μας η cosmote πήγαινε τρένο και η vodafone σερνόταν ενω φέτος συμβαίνει το ανάποδο ακριβώς. Αναγκαστικά έχουμε SIM και από τους 2 για να κανουμε δουλεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα