kaban22 Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου Ok ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου HDR δεν εχει το εργαλειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε HDR δεν εχει το εργαλειο; Eχει κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Μπήκε στο gamepass στις 25 του μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μπήκε στο gamepass στις 25 του μήνα Το EA FC 24 είναι στο απλό gamepass for PC ή στο Ultimate gamepass for PC ? Γιατί ψάχνω και δε την βρίσκω την απάντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, MrGalaxy είπε Το EA FC 24 είναι στο απλό gamepass for PC ή στο Ultimate gamepass for PC ? Γιατί ψάχνω και δε την βρίσκω την απάντηση.. Και στο PC Gamepass και στο Ultimate είναι. Κοινώς αν έχεις Gamepass είναι μέσα. Απλά χρειάζεται και η εφαρμογή της EA, EA Play. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Despotas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Ρε παιδια το εβαλα με gamepass αλλα ειναι εκνευριστικο στον χειρισμο, σε σημειο που δεν μπορεις να παιξεις! Εχω καιρι να παιξω FIFA και δεν εχει προφιλ με τα συνηθησμενα κουμπια και τα βελακια. Εχει ενα με πληκτρολογιο ποντικι! και αλλο ενα που κινειται με wasdz ή κατι τετοιο... Ειμαι για απεγκατασταση... Παντως εχει επιλογη ultimate αλλα δεν μπηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, eko13 είπε Ρε παιδια το εβαλα με gamepass αλλα ειναι εκνευριστικο στον χειρισμο, σε σημειο που δεν μπορεις να παιξεις! Εχω καιρι να παιξω FIFA και δεν εχει προφιλ με τα συνηθησμενα κουμπια και τα βελακια. Εχει ενα με πληκτρολογιο ποντικι! και αλλο ενα που κινειται με wasdz ή κατι τετοιο... Ειμαι για απεγκατασταση... Παντως εχει επιλογη ultimate αλλα δεν μπηκα... τα φτιαχνεις οπως θες στις επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Καλησπερα στην παρεα. Για το 25 υπαρχει φορουμ εδω στο ινσομνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, Platini_Athens είπε Καλησπερα στην παρεα. Για το 25 υπαρχει φορουμ εδω στο ινσομνια; Εγώ δεν το αγόρασα καν. Το παιχνίδι είναι ακόμα πιο άθλιο από πέρυσι κυρίως το passing. Έπαιξα τις 10 ώρες του ea play και δεν θα το αγοράσω το παιχνίδι.Ισως αν φτάσει 20€ Περιμένω fifa και konami Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fawks0123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εγώ που το αγοράζω κάθε χρόνο σκέφτομαι πρώτη φορά να ζητησω refund.. Δεν εχω ξαναδεί τόσο άθλιο gameplay σε φιφα. Το έκανα install χθες και δοκίμασα να παίξω κάποια παιχνίδια και έπαθα σοκ με την έλλειψη Flow στις κινήσεις των παικτών με τις πάσες επίσης που πολλές φορές πάνε αλλού από εκεί που έχω στοχεύσει. Γενικά είναι μια απογοήτευση και για μένα είναι unplayable αν το αφήσουν ως έχει χωρίς να το πατσάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ναι παιδια ΜΗΝ το αγορασετε, δεν αξιζει ... το παιχνιδι ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ (gameplay και μπαγκιες) και το χαντικαπ (για οσους πιστευουν τεσπα οτι υπαρχει σε ΟΛΟΥΣ τους τιτλους που παιζουμε χρονια τωρα) οχι απλα βγαζει ματι αλλα απροκαλυπτα καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ σε καποια ματς. Σε καποια αλλα ματς συμβαινει το αντιθετο βεβαια, φαινεται οτι ο αντιπαλος σου ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να παιξει. Τα κουιτ δινουν και παιρνουν και σε αυτον τον τιτλο. Εδω φαινεται ποσο κακο ειναι το game. Για esport που μας το πλασαρουν κι ολας.... ουτε καν!!!! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από Platini_Athens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Ακριβώς ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα