Damianus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δώσε screenshot από Https://www.speedtest.net και https://www.waveform.com/tools/bufferbloat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xiaomi26 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 17 hours ago, xiaomi26 said: Εχει περαστει και τηλεθερμανση και ολα στην περιοχη οποτε παιζει να ειμαι τυχερος και να μην πεσει αλλο σκαψιμο εξτρα μιας και αποτι ειδα ειναι περασμενα ολα! Αυριο θα δουμε το real speed και το stability! Καλημέρα! Έγινε αυτό που φοβόμουν! Ενώ κλείσαμε για ραντεβού σήμερα 9 με 12 με πήρε πριν από λίγο, μου ακύρωσε το ραντεβού για σήμερα χωρίς να ξέρει τον λόγο διότι αυτή την ενημέρωση είχαν και του λέω όρισε μου νέο ραντεβού και άρχισε τα δεν ξέρω λογικά τέλος εβδομάδας μπορεί και επόμενη! Ε πάμε καλά τώρα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xiaomi26 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Εντωμεταξύ τους ξαναπήρα και ρώτησα τι έχει γίνει και δεν μπορούν τελικά σήμερα και ο λόγος είναι «εεεε κάτι με την εταιρία»! Ωραία απάντηση σωστής εταιρίας! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Update: Πριν λίγο έμαθα από τον δίπλα και τοιυς απέναντι ότι ήταν εδώ χθες η optiland και πέρασαν internet σε 5 σπίτια με οπτική! Τόσο δύσκολο ήταν να περάσουν και σε μένα το καλώδιο χθες αφού είχαμε ραντεβού σήμερα; 5 τράβηξαν για τον θεό δηλαδή! Το λιγότερο απαράδεκτοι.. Φαντάσου με κλεισμένο ραντεβού για σήμερα δεν έρχονται, τώρα στα λόγια να λένε ίσως τέλος εβδομάδας με αρχές της άλλης καταλάβατε… Καλά Χριστούγεννα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/10/2023 στις 11:03 ΠΜ, xiaomi26 είπε Εντωμεταξύ τους ξαναπήρα και ρώτησα τι έχει γίνει και δεν μπορούν τελικά σήμερα και ο λόγος είναι «εεεε κάτι με την εταιρία»! Ωραία απάντηση σωστής εταιρίας! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Update: Πριν λίγο έμαθα από τον δίπλα και τοιυς απέναντι ότι ήταν εδώ χθες η optiland και πέρασαν internet σε 5 σπίτια με οπτική! Τόσο δύσκολο ήταν να περάσουν και σε μένα το καλώδιο χθες αφού είχαμε ραντεβού σήμερα; 5 τράβηξαν για τον θεό δηλαδή! Το λιγότερο απαράδεκτοι.. Φαντάσου με κλεισμένο ραντεβού για σήμερα δεν έρχονται, τώρα στα λόγια να λένε ίσως τέλος εβδομάδας με αρχές της άλλης καταλάβατε… Καλά Χριστούγεννα! Φίλε μου υπομονή. Είναι η περίοδος τέτοια μόνο cosmote (εφόσον υπήρχε οπτική στον όροφο ή προηγούμενη υπάρχουσα σύνδεση στον χώρο) θα σε εξυπηρετούσε σε 1-4 μέρες για όλα. Ρίξε ένα update όταν τελειώσουν όλα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xiaomi26 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Billator said: Φίλε μου υπομονή. Είναι η περίοδος τέτοια μόνο cosmote (εφόσον υπήρχε οπτική στον όροφο ή προηγούμενη υπάρχουσα σύνδεση στον χώρο) θα σε εξυπηρετούσε σε 1-4 μέρες για όλα. Ρίξε ένα update όταν τελειώσουν όλα. Φίλε μ τελικά έβαλα Nova 100αρα καμπάνα 100! Οι άλλοι τελικά δεν έχουν διαθέσιμες γραμμές και λένε από Γενάρη! Πάλι καλά που δεν περίμενα την επόμενη εβδομάδα που μου είπαν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, xiaomi26 είπε Φίλε μ τελικά έβαλα Nova 100αρα καμπάνα 100! Οι άλλοι τελικά δεν έχουν διαθέσιμες γραμμές και λένε από Γενάρη! Πάλι καλά που δεν περίμενα την επόμενη εβδομάδα που μου είπαν! Vdsl 100αρα ή οπτική ίνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xiaomi26 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Vdsl 100αρα 12ping κρύσταλλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, Billator said: Vdsl 100αρα ή οπτική ίνα; Δεν δίνει 100 στο FTTH η Nova αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν δίνει 100 στο FTTH η Nova αν δεν κάνω λάθος. Σε εμένα μου έδωσαν επιλογή για 100στάρα ίνα τηλεφωνικά (γιατί τώρα είμαι σε διαδικασία νέας σύνδεσης), για Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι έχει 24mbps , και 100 /200mbps σε οπτική ίνα διαθέσιμα. Βέβαια τώρα είπα να πάω σε HCN Last mile με 300άρα αλλά πέρασαν 20 μέρες και ακόμα άφαντοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, Billator said: Σε εμένα μου έδωσαν επιλογή για 100στάρα ίνα τηλεφωνικά (γιατί τώρα είμαι σε διαδικασία νέας σύνδεσης), για Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι έχει 24mbps , και 100 /200mbps σε οπτική ίνα διαθέσιμα. Δεν το περίμενα, πιστευα ότι έδιναν 200αρα μόνο σε αυτούς που δεν είναι στις περιοχές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα